Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Един психопат вживял се на трона

# 136

Ей това е нашето момче  smile3521.Може да е зъл  и жесток обачеее поне е облечен както трябва  smile3521

# 137
  • на брега на Дунав
Ели, зададените от теб въпроси ме накараха да изгледам фрагмента още 2-3 пъти. Hug
И на голям екран Joy Joy Joy
И нали казват, че повторението е майка на знанието - та ми стана ясно, че с последните сцени с Билял ни пращат за зелен хайвер.
Това почти сигурно са момчета от махалата и целта им е да си отмъстят/най-вероятно/ за побоя,
който ни показаха малко по в началото newsm78
Та поне в това отношение ми отпадна тревогата за Били Joy Joy Joy

А на Аху нослето много зачервено. Защо така newsm78
Плакала ли е или в гората е студено, а няма кой да я стопли Mr. Green

# 138
Сега нека да кажа и две думи за онази статия,в която се говори за Suskunlar и Uçurum..Думата uçurum означава пропаст.
В тази статия се посочват допирните точки между двата сериала.Не превеждам дума по дума самата статия,защото ми се стори малко дълга.
И в двата сериала има отмъщение.В Suskunlar ите това е отмъщението на четирима приятели,а в Uçurum Так Так Ариф си отмъщава за смъртта на най-добрия си приятел..
Действието и в двата сериала се развива в Кюйюдиби.Който квартал разбира се реално не съществува.Авторът на статията казва още:Или да го наречем Куледиби,защото на заден план се вижда Кулата Галата.
Мъжете и в двата сериала говорят на жаргонен език,имат вид на главорези,на силни мъже с остър поглед.Имат една и съща походка.С гърди напред и гордо вдигната глава.Дори и стайлинга им е един и същ..Споменава и за ролята на полицията и в двата сериала.Тя е сведена да минимум,или полицията изпълнява ролята на манкен от някоа витрина.
Също така са налице и повторенията от миналото,пак има на задния фон някой ,който да говори пророчески и филосовски.В някои случаи тези филосовски мисли са неразбираеми дори и за самите сценаристи..
И накрая,но не на последно място , и двамата сценаристи са писали сценария на Езел.Или с други думи,това са Пънар Булут и Керем Дерен..Може би от това ще тръгне една нова вълна сериали с тема отмъщение.Как мислите?Това не питам аз,момичета,а авторът на статията.
Накратко е това..

Колкото до резюмето,то е за седми епизод..

[/size]

Лили  bouquet
Еми нормално е след като и двамата са били сценаристи на Езел сегашните им сериали да имат някакви  допирни точки newsm78.Явно отмъщението ,възмездието и последиците от него ги вълнува и двамата.Няма лошо след като се харесва на публиката да има сериали с такъв сюжет.Другия филм не съм го гледала ама нашия си е много хубав.Разисква много интересна тема ,поставя въпроси на които зрителя да се чуди как да си отговори.И като прибавим и страаааахотния Мурат ( и аз ще сложа като арабките няколко сърца Joy) Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Heartsхубавата музика и другите артисти се получава един много хубав сериал  smile3521

# 139

Еджи като гледам и той си поревава пак .Та вместо да циврят двамата що не се подхванат и да идат да се гущкат.Да го оставят Били и тати Наим да се справят със Ирфан като умеят пък теда правят по приятни неща  smile3521

# 140
Ели, зададените от теб въпроси ме накараха да изгледам фрагмента още 2-3 пъти. Hug
И на голям екран Joy Joy Joy
И нали казват, че повторението е майка на знанието - та ми стана ясно, че с последните сцени с Билял ни пращат за зелен хайвер.
Това почти сигурно са момчета от махалата и целта им е да си отмъстят/най-вероятно/ за побоя,
който ни показаха малко по в началото newsm78
Та поне в това отношение ми отпадна тревогата за Били Joy Joy Joy

Дано е така и  момент да ни държи в напрежение.
Аху има кой да я стопли, въпросът е как да постъпи, кого да избере-  единият по навик,и донякъде от благодарност,  другият желае но е забранен,  за сега.

# 141
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ванина, снимката за аватарчето на Ники Peace
Скрит текст:

ios  Hug тенкс Peace Голямо кадро, голямо нещо. Човек на десктопа да си го сложи. Само да можех и да го обръсна Joy hahaha Joy hahaha

Лили  Hug злато - нали знаеш, тия кошнички за теб си ги пазя най-вече

Момичета, аз пък като гледам, ми се струва, че този побой е бил много отдавна, защото Аху е с плитка, а сега в настоящето не ми се струва логично да започне да се кипри с изкуствена такава newsm78

# 142

Еджи като гледам и той си поревава пак .Та вместо да циврят двамата що не се подхванат и да идат да се гущкат.Да го оставят Били и тати Наим да се справят със Ирфан като умеят пък теда правят по приятни неща  smile3521[/size]

Ени добре нагласи сценария.
Що сълзи проля Мурат в сериала до сега, сигурно и на сън продължава
Joy Joy Joy

# 143

Момичета, аз пък като гледам, ми се струва, че този побой е бил много отдавна, защото Аху е с плитка, а сега в настоящето не ми се струва логично да започне да се кипри с изкуствена такава newsm78
И засадата на Билял да е свързана с тези момчета отзад зад Аху, newsm78 не случайно дадоха случката и спъването им до нея.
Много въпроси, успяха да ме събудят сценаристите.

Момичета казвам ви лека нощ!

http://www.youtube.com/watch?v=jTxzEPLzcZY&feature=share

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 00:19 от eliNIM

# 144
  • София
Зори, Лили   bouquet за превода

От фотката на краля ми липсва прекрасния му маникюр, това щеше да завърши пейзажа Mr. Green Толкова ми е противен този тип, че от него получавам чиста физиологична отврат. В серията, в която се подпря на Еджо, съвсем реално ми призля от него, не само като на филм. Всъщност толкова съм се филмира с тоя извратеняк, че отношенията  Явуз-Саваш сега са ми като на Том и Джери. Явуз беше вманиачено луд, ама артиста  си е готин, докато тоя мазник  smile3514 дето ще го гледаме до последната серия, не знам...

И аз се позачудих на плитката на Аху, та специално проследих колко коса има, че то бая плитка беше.

Ванина, Eldo, ios,
Благодаря ви, Момичета, за акцията. Обичам ви  :love001
:

Рина   bouquet

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 00:44 от niki_k

# 145
Безмълвните - Suskunlar - 8 ep. - 2 fragman - bg sub

Лили, Зори,  newsm51 newsm51

# 146
Лили,Зорничка и Ринка   bouquet  bouquet  bouquet

Ирфан има гадна физиономия и ако ще и с малко пухкаво коте да се снима аз пак ще си мисля че има нещо гнусно в него.
И аз ви пожелавам лека нощ Сускунларчета с Еджевит  и Аху и една страхотна песен  smile3521

http://youtu.be/9kd9xmSJLV4

# 147
  Привет, момичета, по късни доби!

Лили, Зорничка и Ринка  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за трея и превода!

А това от мен. Simple Smile

http://vbox7.com/play:f329c11333
 Ecevit & Ahu ~ Hurt

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 01:48 от Tanya_M

# 148
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)

Танче  Hug, това е - майсторът си е майстор. Много добре си го направила. Браво и благодаря  Hug Hug

# 149

Общи условия

Активация на акаунт