Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 014
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро Сускунларчета  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Танче  Hug клипа е чудесен   bouquet.Малко тъжничък ама пък има оптимистичен завършек  smile3521
ios Hug много ти е хубав подписа,обаче може ли да ми кажеш кое е първото момиче newsm78 другите двама сладури ги знам  smile3521

# 151
  • на брега на Дунав
Добро утро, момичета! Hug
Слънчев и прекрасен ден ви желая! Hug
Скрит текст:

Ени, благодаря за сутрешната доза кафе!  bouquet
Радвам се, че си забелязала промяната в подписа ми. Hug
Той е така красив благодарение на Ванина.
Ванина smile3525

А втората дама в компанията е Берен Саат.

Рина, благодаря за субтитирания фрагмент. Винаги се грижиш за нас.smile3525
Доста по-ясни са нещата така.

Таня, чудесно клипче, с толкова адекватен на ситуацията текст. smile3525
Довечера ще му се насладя на 100%, че в службата съм беззвучна Joy Joy Joy

# 152
Аййййй срам  Embarassed Embarassed Embarassed а уж съм фен на Берен  smile3511.Но за мое оправдание ще кажа ,че сега тя във Фатмето е с къдрава коса и затова нея познах от подписа ти ios smile3521

# 153
# 154
# 155
Здравейте, сладури !  Hug
Ринка
Ени, благодаря за кафето !

Актьорът, който играе Ирфан си има такава една мафиотска физиономия  Sunglasses Но пък страшно добре си играе ролята. Трябва сега и за Газанфер да са избрали някой достатъчно противен,че детето-актьор така го изигра - тръпна в очакване да видя кой и как ще изиграе големият Газанфер.. Sick

# 156
  • БГ
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Много отсъствия навъртях при вас Naughty,но всичките са извинени Naughty - имам докИмент, hahaha че и в нова тема ви откривам!
Ринка   bouquet- много красива първа страница - свежа и примамлива - благодаря ти!
Ени - взимам си кафенце и докато ми трае паузата на тръстиката,ще се опитам да ви прочета,че явно много интересни неща съм пропуснала!
Кого виждам тук newsm78 - Зори Hug - добре дошла ,мила! smile3525 Откакто ти видях подписа с Аху и Еджи в темата за Фатмето,все се чудех newsm78 защо аджеба не пишеш и при нас.Но нали са в един и същи ден,пък и сте по-напред с материала,та разбрах!

# 157
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Мараба Hug, както се казвало между приятели Hug Laughing

Чаках някой да сложи кафето, че да започне деня и тук. Ени - тенкс

Дано наистина да е хубав, а на мен и на друга, която го поиска такъв - да е и успешен Praynig

# 158
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета и в следващата ни любима тема Hug
И аз като Дими навъртях отсъствия, по обясними причини Wink
Рина - много благодаря за новата ни хубава тема  Hug

Сега да сложа и аз едно кафенце, че е време/пък и може това от сутринта да ви е изстинало вече Simple Smile/
Скрит текст:

До преди малко четох в старата тема и ви поздравявам за интересните възгледи, споделени мнения и забавни моменти.Както за хубавите снимки и колажи. Сега ще се връщам на зад да прочета и в новата всичко! Благодаря ви Hug
КЕЙ - както винаги ни поднасяш много хубави избрани моменти и фрагман Hug  bouquet

Радвам се, че пиша в една тема с вас - социално ангажирани момичета, които се вълнувате и преживявате проблемите от заобикалящата ни среда.Чакам с нетърпение 12 май да чистя на вън, с останалите/дано излязат повече хора/. Защото обикновено чистим около блока и тревата само ние с мъжа ми и още едно момиче в целия ни вход.
Зорничка Hug

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 16:10 от RadoLin4eto_Mac!

# 159
Привет момичета. Hug Hug Hug
Ени,Радост  smile3525 newsm51 Благодаря Ви за преди обедната и след обедната доза кафенца. Heart Eyes Heart Eyes
Ринка    smile3525 newsm51
Танче    smile3525 newsm51 Отново блестяща. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ios, Ванина, Ели, Зори, Диме  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss

http://www.facebook.com/photo.php?v=340291926035151

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 15:56 от Danailova1026

# 160
Здравейте момичета! wavey

newsm44 newsm44 newsm44 Нов фрагман ме чака днес! smile3521 Преведен, със субтитри, ееее голяма работа сте! smile3501
Кеии  newsm10 Зори  newsm10 Лили  newsm10 Рина  newsm10 Благодаря момичета! newsm51

Първия път когато го изгледах нещо ме пресви. Май и с Аху се е случило същото като със момчетата. Дано да бъркам, но май това е тайната която не знае Еджевит.
Зори, никога не съм носила рокля на цветя, а дори и да си купя няма да ми тича на ЕГН-то.  hahaha Joy Joy

Момичета /няма да ви споменавам по отделно/ благодаря за размислите, снимките, колажите, гифчетата, клипчетата и най-вече за кафето. С него съм на принципа на Мечо Пух! hahaha Joy Joy

# 161
Здравейте!

Още няколко снимки от 8 епизод

# 162
# 163
# 164
Здравейте !

Резюмето  за 8 епизод

PERŞEMBE AKŞAMI SHOW TV’DE…

İrfan’ın işini bozdu, paralarına el koydu bizimkiler. İrfan’ın canı yandı, şimdi kararlı, peşindekiler her kimse sıradan bulacak. Ecevit, Naim’i İrfan’ın öfkesinden uzak tutmak için ona bir kurban vermek zorunda. Ama lafını dinletmesi şimdi hiç kolay değil. Çünkü gözü dönmüş İrfan artık avukatı da yanına yaklaştırmıyor. Ona yaklaşmak için uğraşan Ecevit, o kurbanı ikna etmesi için, sokaklarda koşturan Bilal’e güveniyor. Bilal bu arada, Ecevit’in gölgesinde kalmaktan rahatsız. Ahu’yla nasıl birlikte olmaya başladıklarını anlatacak Ecevit’e ve yardım isteyecek ondan. Ecevit kardeşinin ilişkisine kendi yöntemleriyle yardım edecek.

‘Suskunlar’ sekizinci bölümüyle 26 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Общи условия

Активация на акаунт