Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ели, тенкс за резюмето! smile3525
И какво сега, Еджевит по свой начин ще помага на връзката на Билял и Аху. newsm12
А ние чакаме тази връзка да се развие в друга посока!  Joy Joy Joy
Може и да не дочакаме! Joy Joy Joy

# 166
Танче , сега се насладих на клипчето ти, вълшебница си!

Ринка, Зори, Лили благодаря за преведения фрагман !
Така се виждат и осмислят нещата по друг начин.
Тони , Ринка, благодаря за снимките от новата серия - Ирфан е мазен ,но лъскав със стил на мафиот , ръцете му сякаш са с лакирани нокти, въобще завършен противен и отвратителен тип.
Прилича ми на Хомо-гадняр. Немога да изразя отвратителното чувство което изпитвам само като го гледам.
В обективът вече се появи и ченгето, наред с тримата Еджевит, Билял и душичката Ибо.
Но очите ми се наслаждават на шерифа, прекрасен е!

Иле интересно предположение за тайната на Аху, някой я придърпа. Възможно ли е да е преживяла подобна история

# 167
И какво сега, Еджевит по свой начин ще помага на връзката на Билял и Аху. newsm12
А ние чакаме тази връзка да се развие в друга посока!  Joy Joy Joy

Мисля че ще се наложи да почакаме до към края на втори сезон Joy Joy Joy

Еджевит вижда и все повече научава за връзката им, но едва ли ще премине границата. Не би допуснал да нарани Билял, да действа зад гърба му. Отговорен е и ще се измъчва. Обича Аху и любовта му ще се засилва все повече , осъзнавайки че е невъзможно да са двойка с Аху.

# 168
# 169
Иле интересно предположение за тайната на Аху, някой я придърпа. Възможно ли е да е преживяла подобна история [/b][/i]

Ели, може да я е придърпал Ибо, защото преди да се затича Аху за секунда той се мерна до нея!

И аз мисля като теб. С всяка изминала серия си мисля че такава връзка Еджевит-Аху е невъзможна. Може и това да иска да ни внуши Пънар, затова по доре да не гадая!

# 170
Ели  Hug Hug Благодаря за резюмето. smile3525 newsm51
Иле   Hug Hug Интересно предположение за Аху. newsm78 newsm78 А пък  очакваната от всички нас връзка,  smile3521 ще бъде дъъълго очаквана.  smile3532 Joy Joy Joy А бе Пънар абла не чете ли форуми?  smile3521

# 171
# 172
  • София
Здравейте всички,
Явно много ни вълнува връзката Еджевит-Аху.  Аз мисля, че не е невъзможна.  Първите кадри от втория фрагман ми се струват хитър ход от страна на Билял. Казва на Еджевит колко трудно я е спечелил, защото чувства опасността от това да я загуби.  Но аз мисля, че не я е спечелил напълно. Той знае, че замества Ед.  И че ако Ед се върне ...   А и начинът, по който се държи с нея едва ли я възторгва.  Дърпа я, заповядва й,  абе, проста работа.  Така ли се печели момиче?  Като се прави на мачо.  
Ед. и Аху просто се привличат - тя го вика когато има нужда, той като не знае какво да прави отива при нея.  Само ми се струва, че това по-скоро може да се случи на тинейджъри (неосъзната любов) отколкото на хора над  трийсетте.
А на нея да й се е случиле нещо подобно на тяхното преживяване -   не-е-е-е , това вече ще е прекалено.  Предполагам, че ще е нещо свързано със семейството й.   Ще дочакаме да видим, надявам се.

# 173
А ние чакаме тази връзка да се развие в друга посока!  Joy Joy Joy

Мисля че ще се наложи да почакаме до към края на втори сезон Joy Joy Joy

Еджевит вижда и все повече научава за връзката им, но едва ли ще премине границата. Не би допуснал да нарани Билял, да действа зад гърба му. Отговорен е и ще се измъчва. Обича Аху и любовта му ще се засилва все повече , осъзнавайки че е невъзможно да са двойка с Аху.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/56 … _1292472262_n.jpg

Ооооф момичета натъжавам се като ви чета  smile3518 smile3518 smile3518.Еджевит щял да помага за връзката на Аху и на Билял  smile3518.Ами на Еджевит кой ще му помогне питам аз  newsm78.Глупчо глупав  е той,Билял само опява колко я бил обичал Аху па тя що така не му отвръщала и тоя нали е майка Тереза веднааага ще помага.Като научи гоолемия му приятел какви му ги върти зад гърба ще се ядосва тогава ,че му е помагал smile3511.Все повече ми отлита надеждата за Аху и Еджи и според мен  чак другата пролет може и да излезне нещо  smile3518
Еджевит като е такъв самарянин да се гушка с Ибо и Ирфан пък приятелчето му ще е с Аху  
smile3511

Скрит текст:
Много ме ядосват по тия турски сериали с тая тяхната чест.Сега понеже гледам Ако бях облак и направо се наситих на простотиии.Тая Нарин само се моли на Господ и нищо друго не знае.Ма иначе около нея една опашка мъже да се чуди човек какво и харесват.И тя нали е патка избра пак най-неподходящия.Учителче някакво  smile3511.Такъв хубав доктор има до себе си ама ни тя ни той си признават за чувствата smile3511.И  сега тая глупачка ще се жени за мустакатко  smile3511

# 174
# 175
Ени rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Приятна вечер момичета! wavey

# 176
Ени   love001
Иле   Kissing Heart

# 177
Билял осъзнава че Аху не отвръща на чувствата му със същата сила като него.
 Непрекъснато следи Аху, наблюдава ги когато е заедно с Еджевит, проследява реакциите им , души за доказване на истината, която знае, но не иска да признае.
Думите му  издават точно несигурността , усеща че е излишен и се плаши, търси доказателства

Скрит текст:
Ени Peace гледах фрагмана на Фартмето. Мукито е с грим нагласена, Ердоган го хванаха , а Решат и съпругата му се сбиха. но Фатмето е готова вече за Керим-влезна в стаята му, дали ще се престрашат и стигнат по напред

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 20:39 от eliNIM

# 178
Охооо Ели чисто беличка си  smile3521

Скрит текст:
Значи при Фатмето ще има романтика  smile3521Време е вече да спинкат заедно.Имат си доверие Керим и Фатмагюл ,тя не се страхува от него и от физическия контакт между тях.Ааа Муки къде ще ходи бе  newsm78.Рахми ще я извежда на разходка ли  smile3521.Нека нека да не ревнува от чуждото щастие.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт