Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ени, изпрана и изгладена  Peace успях въпреки тръстиката hahaha

Ирфан сигурно е прекарал повече дни в затвора като малък. Възможно е да е лежал по -дълго и няколко пъти в затвора, беше си като у дома. Тормозът който налагаше над децата се толерираше от пазачите все едно е един от тях. Какво ли е неговото минало за да е  от малък злодей . И дали е преживял някога малтретиране, дали това негово поведение се дължи точно на това.
Прилича ми на италианските босове от подземния свят на Чикаго, безупречен външен вид до налудничавост, като че ли иска да зачеркне тъмното си минало и посредствен произход.
Жена му беше съвсем обикновена туркиня, кой знае какво семейство са, как се е оженил, дори си мисля че детето е повод за брака му. Трудно ми е да си  представя  съчетанието на външния му  вид и скромната  съпруга

# 181
# 182
# 183
# 184
# 185
# 186
Здравейте,мили момичета! Hug Hug
Тони и Ринка,благодаря ви за снимките от 8 епизод  bouquet  bouquet
Таня,и аз се насладих на клипа ти.Приеми и моите поздравления за него Peace Peace
Ени,Ванина,Илка,КетхенHug Hug wavey wavey
Ели,благодаря и на теб за резюмето на 8 епизод,мила!
Ето и превода му..

Резюме на 8 епизод

Нашите успяват да развалят работите на Ърфан и да вземат парите му.Ърфан го заболя и сега е решен да намери един по един тези,които са по следите му.За да държи Наим далеч от яростта на Ърфан,Еджевит е принуден да намери някоа изкупителна жертва.
Но вече никак не е лесно да накара Ърфан да го слуша.Защото озвереният вече Ърфан не иска дори и адвокатът му да се доближава до него.Но все пак ,за да може да се доближи  Еджевит вярва,че Билял,който тича по улиците,ще може да убеди жертвата..
В същото време Билял е неспокоен от това,че остава в сянката на Еджевит.И той ще му разкаже как е започнала връзката им с Аху и ще поиска помощ от него.
Езджевит със свои методи ще помогне на брат си да спаси връзката си..

Ето,мили момичета,вече е ваш ред  да нищите резюмето.
Според мен плана на Еджевит,няма да протече така гладко,както те си представяха.Защото Ърфан не е толкова лесен залък за поглъщане.Има инстинкти на хищник..Но никога не забравя,че и той може да бъде жертва на някой друг.И затова винаги  е нащрек.И затова никой няма да може да се доближи до него,освен най-доверените му хора.Еджевит,умният ми той,ще се реши на един ход,който както се казва ще бъде с един куршум два заека.Ако успее да намери някоя изкупителна жертва,ако успее Билял да го убеди да участва в тази игра,то тогава Еджевит веднъж ще успее да отдалечи погледа на гневния Ърфан от баща си,и втори път сигурно пак ще има късмета да се доближи до Ърфан.И по тоя начин да разбере от първа ръка какво ще ги скрои този маниак.
Билял и Аху....Интересно ми и каква връзка е имала между тях.Няма да коментирам дали са изконсумирали връзката си физически,защото според мен не са.Но какво е имало между тях newsm78 newsm78 newsm78По скоро те са се утешавали взаимно след заминаването на Еджевит.И двамата са останали без опорния си стълб.Знаем какво е бил за тях Еджевит.За Аху е бил семейството,което е изгубила,била е детинската й любов,която била твърде силна за едно дете.За Билял Еджевит е бил брат,покровител,този,за който е бил сигурен,че винаги ще му помага.И когато Еджевит си заминава ,те остават излъгани и още повече осиротели.
То ,че Билял е влюбен в Аху е ясно.Сега ще видим как и той подобно на Бирсен ще си очертае територията.Но според мен,той няма да прави номерата,които аз очаквам Бирсен да ги прави в бъдеще..Билял няма да удря под кръста,за да може да си спаси връзката.Но от Бирсен очаквам да го прави.
Мисля,че Еджевит ще помогне на Билял,като се помъчи да убеди Аху,че тяхната любов е била само детинска.И че той е влюбен в Бирсен.А защо ще го прави?Защото той винаги е бил на втори план,когато е ставалао въпрос за Билял.Спомнете си сцената на рожденния ден на Билял в затвора.Как се съгласи да го бие Ърфан,само и само за да не се развали този ден за Саръ.
Наим и Билял.....Наим е много хитър и безскрупулен.Той използва Билял не за някоя своя изгода.А по-скоро ,за да може да бъде по близо до плановете на сина си.Защото той е наясно,че синът му навлиза в непознати за него води.Води,в които отвсякъде дебнат акули.Е,поне на мен ми се иска да е така..
Билял сега играе по свирката му,но това няма да продължи дълго.Той е толкова див и неконтролируем,че да се държат юздите му в ръце ,е просто невъзможно..

Хайде,олях се май..Прощавайте за дългия пост Praynig Praynig

# 187
  Hug Лили
Благодаря!
Hug За превода на резюмето. Hug С удоволствие прочетох "извинението ти".  Hug

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 22:49 от Danailova1026

# 188
  • на брега на Дунав
 wavey

Ели, Лили, благодаря за резюмето и превода му newsm51

Ели, много ми хареса клипчето с Билял и страхотната песен на Ахмед Кая. smile3525

# 189
  • София
Привет Hug

Ели, Лили  smile3525 за резюмето!

Ванина   love001 Много, много тенкс!!!

# 190
Лили страхотен пост !  Hug
Благодаря Ви за снимките !  Heart Eyes
При Фатмагюл ни чака много романтичен епизод и знаете,няма да съм с вас в четвътрък ! Свикнала съм от година да си гледам Вината и ще си я довърша. Но ! Винаги Ви изчитам после подробно и хвърлям по едно оче на рекламите !   Flowers Bouquet Kissing Heart
Ени

Скрит текст:
Аз изгледах Облака. Той ми е толкова любим,че само като се сетя за него и потрепервам. Много се ядосвах,че Нарин се омъжи за Харун. И все пак.. те с Доктора ще имат своите незабравими мигове !  Two Hearts

# 191
  • София
И аз благодаря за резюмето.  Имам мнение за така наречената връзка между Билял и Аху.  При положение, че досега не е консумирана така да се каже, а това е съвсем сигурно, мисля, че е късно тепърва да се правят опити.  Ако досега са били спокойни един с друг, това вече не е така и не ми се вярва да се върне предишното положение.  Аху обича Еджевит и това е толкова сигурно, че не виждам кой може да го оспори.  Не е безразлична към Билял, но това е съвсем друго чувство.  Ед. може и да се опита да направи нещо за Билял защото е толерантен и защото засега няма намерение да остави Бирсен, но няма да постигне резултат. Може би това няма да се види в следващите епизоди, но както каза онзи стар злобар Наим,  в края на краищата ще се съберат. Така мисля аз.
С Ирфан работите стават се по-сложни, нямам идея как ще се развият,  но ме е страх, че някой от нашите момчета може и да пострада в един момент. А доколкото виждам са намерили и бащата на момчето от затвора и май няма да го пожалят. 
Давам думата на момичетата, да си кажат и те мнението, че аз май се увлякох. 
Не ме стана ясно какво  каза Дамат на Еджевит,  скараха ли се,  изгони ли го... не разбрах.

# 192
# 193
Лили  Hugмерси за превода ,а поста ти е сртрахотен   bouquet
Ники  Hug да тие честито новото аватарче   smile3521
Зорничка Hug

Скрит текст:
Зори мерси за подсказката за Облака  smile3521.Значи все пак ще имат Нарин и Сердар своя миг newsm78.Жалко че на края доколкото разбрах доктора умирал smile3518Хубав мъж наистина жалко ще е за него.А оня лудия Мустафа той ли го убива и какво става с него на края newsm78  

Тони  Hugмного хубав клип   bouquet
Чок тътлъ Еджевит  smile3521

# 194
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Да се разпиша и аз тази вечер Peace

Лили  Hug тенкс че си на пост и ни угаждаш Hug
Аз ще си отложа разсъжденията. Днес не ми е ден  Laughing  Party Предпочитам многоточията..Тая сценаристка в стремежа си да направи Еджи толкова благороден, в крайна сметка дали няма да го направ глупав. Laughing Laughing

Ели, най после едно клипче с Билял, при това много хубаво.

А това Тони дето го е намерила не ми хареса. Сори Peace Rand си е дошла на думата с Cok Tatlisin, ама се е престарала да оригиналничи с посивяването и размазването на кадрите, а и незнам защо на мен музиката не ми излиза чиста. Много шум допълнителен.

Ники  Hug, със здраве да си го носиш. Сложила си най дребния,ама точно там нюанса на червеното малко бяга от подписа. Но аз ти харесвам премяната, въпреки, че малко силно е червеното. Така отдалеч се забелязваш. В оранжево ще ни пишеш нали Laughing

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 01:28 от vanina707

Общи условия

Активация на акаунт