Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 028
  • 738
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, Момичета Hug Hug Hug

Ринка, mqp, Лили, Ели – за трея и превода   bouquet

Харесва ми, че Еджо отрано разбира за действията на Билял, дано наистина той сам да му разказва, при все, че едва ли това ще е края на действията на лошото момче. Сигурно ще се кротне за малко, ще послуша батко си,  пък в някакъм момент пак ще рипне и ще си ги затвори неговите си, както си ги иска и може...А мацето на Ирфан все такива да ги върти – хем да снася инфо на Бил, хем да му завърти главата..., пък и той да облажи, че на тия години на какво я кара newsm78 newsm78

За Бирсен – вярно, че е млада, хубава, успяла и с най-желания адвокат в леглото, ама хич не ми изглежда да пипа с кадифени ръкавици. Малките, хапливи подметаници от сорта „Гъби ли ще берете“, сега пък за кума (по нашенски кума, не за втора жена...)се стяга, по реакциите на Ед., не работят в нейна полза. Ама тя женицата като не го познава... очевидно,  да спи в едно легло с него, й е стигнало само да опознае опаковката му, но не и душата му. И понеже се движа със закъснение, само две думи (Иле, не си единствен бавнозагряващ котлон) за „романтичната“ среща Бирсен – Еджевит, в присъствието на Аху. Вие я бяхте посъжалили, ама на мен въобще не ми стана жал за нея, Е. и Аху си разказваха само какви детски лудории са вършили, то техния живот е бил само това, били са щастливи тогава, имат спомени. Ама прекрасната госпожица ни виждаше, ни чуваше за какво става дума – нали е несигурна и неуверена, Аху й виновна и враг. Виновен й е само човека до нея, на него да търси сметка, обаче трудно ще му каже на него „вашата история е останала на половина“. А Аху й каза само хубави думи във WC-то.

За анкетата гласувах с най-лесния отговор, който не изисква никави разсъждения – всички, като в това число включвам и Аху. Не знам думите в трея „Защо се държи така...“ да ли са Еджо, но в стремежа си той да я отдалечи от него, тя ще ги забърква някакви. На ли и тя си има собствени планове...

И понеже с един пост искам да кажа всичко, последно за стайлинга - на мен ми харесва, комбинират несъвместими цветове, но те с такава точност са подрани, че аз не мисля много да ли са съвместими, просто на момента такива комбинации ми допадат, пък и на нашто момче много си му отиват. А модерното каре в цвят турско синьо, може би го е въвела малката тупалка Joy Joy Joy

Simple Smile Simple Smile

Ели, за Ешреф Бонд newsm74

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 01:00 от niki_k

# 661
Ох, най-после и аз успях да се добера до тук и виждам - имаме си нов трейлър!  Grinning Grinning Grinning Grinning

Ринка, Лили, mpq, Ели- страхотни сте!  Hug Hug Hug Светкавична реакция да имаме преведен трейлър!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотен екшън се очертава, ама и всички реват... Кадрите са размесени доста подвеждащо и само по облеклото донякъде можем да се ориентираме.

Не ми стана ясно защо плаче Аху и към кого е отправена репликата й - дали се отнася за Еджи, или за Билял.  newsm78

На Еджи явно му предстои да преживее голям шок от това, което ще научи за Билял... Бирсен се опитва да си възвърне господстващата позиция, но нещо пак сбърка в подхода - тръгна да гласи ситуацията и да слага Еджи за свидтел на евентуална сватба на Аху и Билял, и Еджи взе да изтърва разни неща в кухнята... Joy Joy Joy  Не му се понрави идеята!  hahaha А цялото им преспиване в едно легло ми е някак лишено от страст и повече ми прилича на приятелско, отколкото на влюбено, колкото и Бирсен да се кипри с прозрачни нощнички  Mr. Green Mr. Green

За Наим не ми се коментира в момента... Дано Пънар ханъм да не се е подхлъзнала по сеценария на Езел и той да се пръвърне в един нов "вуйчо" - това, което предвиждаше Илето в един нейн пост  днес.

Ели, и аз съм "ЗА"  да извикат Ешреф на помщ на Еджи, че поне може да се разчита на него, а с тази визия е и много фешън - ще стряска всички наред  hahaha Joy Joy Joy

# 662
Ники, личи си че си тук, подписът е впечатляващ, веднага те отбелязва с присъствие Peace

За Бирсен съм на същото мнение , атакува директно в целта но не познава мишената, материалът не е за нея, ще изгори

# 663
 Joy Joy Joy JoyАлекс Peace разби ме с прическата , Joy Joy Joy Joy остана само да му подобрят стайлинга с каре и  е готов за мъжкия отбор. Joy Joy Joy JoyМного ще му ходи патлака на кръста и насреща забелил очи Ирфан Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Тук е райе

# 664
Лека нощ

# 665
Идеята за Ешреф е супер.  Joy
Лека на теб Ели и на всички останали !  Hug

# 666
Ели, то за карето е ясно - всички от нашия отбор са "карирани". Мурат си смени прическата, защо да не си я смени и Ешреф? Много е сладък!  Joy Joy Joy

Нялколко пъти гледах трейлъра и така и не можах да разбера  Билял кого изнасяше на гръб, струва ми се от къщата на Ирфан?  newsm78 А репликата му "Този мъж е влюбен в теб! Каквото искате това правете!" за съжаление не се отнася за Аху и Еджи, Sad  ами за Ибо и неговото севгили - той, миличкият как се беше ококорил пак  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 08:32 от alex_b

# 667
Добро утро! Честит празник!

Благодаря на работливките за трейчето! Hug Hug   bouquet  bouquet
   Много сълзи и истини излизат, но и много плетеници, кой на кого какво ще каже и коя истина, Аху ще си поплаче, Еджи сякаш ще я нахока, но колкото и да се бори да я отдалечи, за сега ще е само физически, но сърцето друго ще говори, "единствена" ще настъпи котето по опашката, пак ще направи грешната стъпка, но ще успява да внася тревоги в главата на севгилито. Те и другите са му достатъчни.
  Нямам време сега за повече тълкувания, че ме чака тръстиката в унисон с деня. Simple Smile

Приятен ден на всички! Hug

# 668
  • София
    Здравейте всички

Аз май нещо съм пропуснала. Защо я наричате Бирсенка "единствена"?

Изгледах последния епизод без превод, нямам търпение. И ми се стори малко странен начина, по който Сермет се сърди на Еджевит.  Нещо нездраво има там,  да не е влюбен и той в Еджевит, не ви ли прилича ле-е-екичко на гей?  Така се муси и цупи,  като сърдито гадже.   Не се сърди като мъж и шеф. Да  дръпне едно конско, или  да му тегли една...    Както се карат мъжете насаме.  Не казвам да са груби, но някак по мъжки.   Сега се сещам, когато Билял и Ибрахим отидоха да го търсят в кантората той не каза "аз съм шефът тук,  к,ви сте вие" ,  което би било нормално, а каза, че е най-добрият му приятел.  Може и да греша, не знам.

Чудя се, след двата трейлъра не разбрах Ед най-после ще проумее ли Билял какви ги мъти зад гърба му или пак ще се разплаче и ще му прости и това.  Май много сълзи станаха, време е да му фрасне един ляв прав.   

# 669
Добро утро, мързеланки-сускунларки!

Май Еджи е най-работен и от сутринта се е запретнал да ви прави закуска! Таня, имаш си помощник в кухнята!  Joy Joy Joy

И ето какво ви е сътворил този вълшебник вкухнята 
Скрит текст:

# 670
Привет на първи май!

Танче мерси за кафето , пък има и чайче и все с Мурат!

Кет и ние го коментирахме това преди няколко страници за държанието и поведението на директора, има нещо ненормално , май гони другия бряг

http://www.youtube.com/watch?v=yw02DWF9L28&feature=share

# 671
# 672
Здравейте!  Hug
Честит празник!

Скрит текст:

Днес Еджевит, в компанията на Алекс  Hug и Таня  Hug е сътворил чудеса!

Екипът трябва да погледне много сериозно на предложенията ви, момичета, и да покани момчето,
а Емрах трябва веднага да се съгласи!
[/b][/i][/color]

# 673
Ринка страхотен екип си ни предложила, модел БГ, но за съжаление си е точната истина.
А Емрах е сладурче , стори ми се че е седнал и пътува .
В пресата имаше есента инфо, че през ноември ще започне участие в нов сериал, но така и не разбрах какво стана след това.

Арабите са сътворили колаж с двете момичета но какво ли пише, точно по време на храненето му

# 674
В треяq мисля че Билял е награбил на рамо Хасан, нали при нeго го дават че влиза с оръжие

Общи условия

Активация на акаунт