Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ееех,еххх,много ще страдат тези момчета,еййййй....Направо да ти се скъса сърцето.Значи Билял ще разкаже  всичко на Еджевит.И така трябва.Не знам,това смело и сърцато момче,защо така се остави да го манипулира Наим по такъв глупав начин.Трябваше да го каже още в началото на Еджевит.Защо е  убил Хюсеин?Какви са били подбудите му?Как се е чувствал отговорен за смъртта на Умут?Защото ако не му беше помогнал Умут в затвора,тази сган нямаше да му стори това.Ако си спомняте,именно затова,че Умут защити Билял и ги заплаши,че ще разкаже всичко това на журналистите,те решиха да му дадат урок,който завърши трагично за Умут.Също така да не забравяме,че Билял беше този,който настоя да заведат Хюсеин в болница,защото иначе ще умре..А Хюсеин как им се отплати.Пак им заби нож в гърба.И то точно ,когато вярваха,че ще говори в тяхна полза.Не, в никакъв случай не се опитвам да оправдавам Билял,само искам да виждам нещата от негова гледна точка...Ако не беше научил за Умут,той нямаше да го убие..Да,обеща на Еджевит да не прави нищо на своя глава,но желанието му да отмъсти за Умут надделя над това...Първичните му инстинкти и желания пак излязоха победители..Билял допусна грешка..Вярно е..Но Еджевит ще го боли не толкова от това,отколкото от онова,което направи зад гърба му с Наим..Чудя се дали ще му разкаже за играта на Наим.Толкова се надявам да го направи.Защото в противен случай ще се затвърди мнението ми за решението на Пънар ханъм относно съдбата на този характер..Мисля,че тя е на път да го превърне във вечно хленчещия,слабохарактерен персонаж,който ще прави всичко единствено за своя изгода..Аз не желая това.Защото засега за мен Билял е по-сложен като характер и от Еджевит.

# 646

Сега като изчислявам значи Сарп и сценаристката са от Езел,Аслъ и Даахан са от Мечтатели значи сега трябва да вземат някой от ЛиН .Няма само Мурат да е самотен я  Joy Joy Joy Joy Joy

Предлагам да си извикат Ешреф Joy Joy Joyдвамата са свикнали заедно Joy Joy Joy Joy Joy

Напълно подкрепям  smile3521

# 647
Безмълвните - Suskunlar - 9 ep. - 2 fragman - bg sub

Лили,  newsm51

# 648
Ели  Hug За Ешреф съм За. Joy Joy Joy И колко беше морален  Joy Joy Joy Дали ще одобри това?  Heart Eyes Heart Eyes

# 649
Ринка Лили    bouquet  bouquet

# 650
# 651
Ринка, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug винаги си напост.

# 652
# 653
Ринка  Hugи ти си фурия, веднага го направи с буквички, вече е друго

# 654
Ели  Hug За Ешреф съм За. Joy Joy Joy И колко беше морален  Joy Joy Joy Дали ще одобри това?  Heart Eyes Heart Eyes

Да да , тук е доброволно с гаджето в леглото ,  Joy Joy Joyникой не го кара насила да е при нея Joy Joy Joy гледам сама се е обзавела с подходяша ношничка Joy Joy Joy Joyобича ефирните материи Joy Joy Joy Joy

# 655
# 656
# 657
# 658
Привет на всички !  Hug
Лили и Ринка отново сърдечни благодарности за фрагмана !   bouquet
Keii страхотна си !  Hug
Много ми е тъжно, когато Билял плаче  Cry виждам в него онова беззащитно мъничко момче и ми става едно свито... Сибел как го награби  Shocked знае тя къде е Ирфан, къде е Билял ...
Казах и преди,че Аху ще го отнесе във връзка със спора между двамата. Бирсен сега се опитва и тя да си маркира територията и ще тръгне да убеждава Еджевит колко им е стабилна и прекрасна връзката на Аху и Билял.. отчаяни опити. И аз като Лили се моля Билял да е разказал абсолютно всичко на Еджевит за Наим.  Praynig

# 659
Зори,  Hug Peace

Билял има възможност да разкаже, товар ще му падне с признанието

Общи условия

Активация на акаунт