Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 22:36 от keii

# 631
Кеии много хубави гифчета , закачливи страхотна си бърза и точна! Сибелчето как награби Билял , а той чак не очакваше Joy Joy Joy а отзад  май се вижда Ирфан.
Мурат пак плаче та чак се измъчва милия

# 632
Е като има цуни- гуни , търпението не стига Joy Joy JoyКакво видя Аху влизайки в кадъра . Бисето е в леглото на Еджевит
Ми там ще е та.Бирсенка не спи и не се назландисва.Не вика Еджи аз тебе много та обичах ама сега вече съм с Билял.Заминавай си и не се връщай.Бисето с кадифени ръкавици пипа и ей я на в леглото на Еджи.Па Аху си спинка сама в нейното легълце   smile3511Ама Еджи като го гледам май нещо на сутринта не беше много доволен ,хвърли май нещо. newsm78
Кеии много си бърза smile3521,страхотни гифчета    bouquet

# 633
Е като има цуни- гуни , търпението не стига Joy Joy JoyКакво видя Аху влизайки в кадъра . Бисето е в леглото на Еджевит
Ми там ще е та.Бирсенка не спи и не се назландисва.Не вика Еджи аз тебе много та обичах ама сега вече съм с Билял.Заминавай си и не се връщай.Бисето с кадифени ръкавици пипа и ей я на в лглото на Еджи.Па Аху си спинка сама в нейното легълце   smile3511Ама еджи като го гледам май нещо на сутринта не беше много доволен ,хвърли май нещо. newsm78
Кеии много си бърза smile3521,страхотни гифчета   bouquet

Е как ще е доволен! newsm78 В главата е друга , в леглото Бисето. Знае тя как да си пази територията.Да не вземе сега да забременее , на Мурат героите от раз първи забременяват гаджетата. Joy Joy Joy Joy Joy

# 634
Кеии  Hug Страхотни гифчета!  smile3525 newsm51

И Аху какво толкова се чуди? newsm78

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 22:38 от Danailova1026

# 635
Keii, гифчетата са прекрасни newsm10 newsm10Както и ти  love001  love001

Ето и превода на 2 фрагман:

Еджевит:Ти вече не си ми брат!Изтрих те,Билял!Всичко свърши..
Сибел:Довечера дръж здраво тогава.Не изпускай.
Аху:Това момче защо се държи така с мен.
Бирсен:Щом са толкова влюбени,защо да стоят?Според мен ти ще бъдеш брачния им свидетел.
Еджевит:Не чак пък толкова..
Билял:Този мъж е влюбен в теб.Каквото искате,туй правете.
Еджевит:Истинската атака е сега,татко!
Юмер:Тази работа е твоя,Такоз!Или си спаси името,или го опетни.
Билял:Стреляй,бе!Убий ме!Да ме убие,батко,или аз ще те убия!
Юмер:Ако я нямаше кавгата,нямаше да го има и хляба.
Билял:Това е клопка,братко!Клопка!
Билял:Исках да не си отиваш,Еджевит!Не си отивай!Моля те,Шериф,моля те!

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 23:20 от LiLiSy

# 636
Вай Ели да не чуе дявола  и Бирсенка да забременее  Joy Joy Joy Joy Joy.Неее той Еджи е отракано момче знае за предпазните средства.Ама то и Саваш уж беше сумати годи в чужбина пък забремени от раз Яска newsm78 та тъй че дано да не стане такъв сакатлък  newsm17
Лили мерси   bouquet
Малее трагедия голяма.Ееее сега Бирсенчето не е необходимо да е чак толкова злобна.Еджи да е свидетел на Аху и Билял . newsm78

# 637
Лили  Hug Благодаря ти за превода!    bouquet  bouquet  bouquet
На Бирсен май и се ходи на чужда сватба. smile3521

# 638
Момичета,преди да коментирам фрагмана,искам да споделя и още нещо с вас.Миналата седмица във фейса попаднах на един коментар ,в който се казва кой ще играе Газанфер.Но понеже никъде другаде не попаднах на такава информация,си замълчах.Но сега и във форума четох,че коментират същото.Но все още никъде няма изнесена официална информация за това.Носи се слух,че Газанфер щял да го играе Даахан Кюлегеч..Dağhan Külegeç...

Играеше в Мечтатели,който се излъчи по Битиви..

# 639
Лили благодаря!
Е сега вече Бисето започва с дипломатичност Joy Joy Joy Joy много нежно да подхожда , Еджевит
на свадба го праща
Joy Joy Joy Joy
Много ще е интересно когато са двамата Бирсен и Еджевит , той да и говори колко се обичат Билял и Аху, но и Билял вече не издържа пред истината няма как да си затвори очите

# 640
Лили четох че вече е определен артистът който ще играе тази роля.
Това момче съм го гледала един два пъти и беше много тъжно, винаги говореше  на една риба,малко като самотник. Младо мочче е но и Газанфер е млад ,почти колкото Еджевит

# 641
Ооох Лили верно ли  newsm78.Аз много го харесвам тоя артист от Мечтатели .Там играе добър и аз имам много хубава нагласа за него .Ама пък може да прави интересни физиономии та сигурно ще бъде добър Газанфер.
Сега като изчислявам значи Сарп и сценаристката са от Езел,Аслъ и Даахан са от Мечтатели значи сега трябва да вземат някой от ЛиН .Няма само Мурат да е самотен я  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 23:04 от Eny87

# 642

Лили, благодаря за превода на фрагмана.

Ели, според мен тези думи Билял ги казва за Ибо на онази русата мацка, по която Ибо въздиша.

Момичета, прочетох ви, активни и неуморни сте. Все още не съм благодарила на екипа по превода и техническата част на 7 еп.
От сърце ви благодаря Неви, Дина, Цезарони, Ринка, DVDRiper!!!

# 643
Лили  Hug Благодаря за инфото! newsm51

Винаги с хубав часовник на ръката. Heart Eyes

# 644

Сега като изчислявам значи Сарп и сценаристката са от Езел,Аслъ и Даахан са от Мечтатели значи сега трябва да вземат някой от ЛиН .Няма само Мурат да е самотен я  Joy Joy Joy Joy Joy

Предлагам да си извикат Ешреф Joy Joy Joyдвамата са свикнали заедно Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт