Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Кой ли го изнендва спистолета  

# 676
# 677
# 678
# 679
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
 smile3525Честит Ден на труда! smile3525
Танче Hugмерси за кафенцето   bouquet
Алекс Hug и на теб и Еджи благодаря за вкусанта закусчица   bouquet,Значи ей тъй да ми се врътка из кухнята да ми прави удоволствие да го гледам тоя човек друго не искам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ринка Hug точно по български е тая картинка  smile3521

Скрит текст:
Наскоро бях свидетел на нещо подобно.Пред блока където живея разкопаваха нещо.Значи 6 човека бяха ,единия беше в багера ,единия му оказваше посоката ,а останалите просто седяха,зяпаха ,почесваха се и даваха умни съвети Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кети Hug и на мене Серметчо ми избива малко на ляво.Сърди се много сериозно все едно наистина са били и пребили гаджета с Еджевит и той сега го е изоставил.

# 680
# 681
  • София
Привет, Момичета!

Необичайно за мен да си пия  кафето с вас, но Деня на труда извънредно ми се оказа почивен, а и за разкош, домочадието се е разпръснало напосоки... и аз от сутринта във вашата компания Hug, това ще ми се случи един път в годината, но колкото - толкова Peace

Танче, Кет, Ели, Алекс, Рина, Ени и  всички, които ще се вкючат по-късно - Честит празник.

Снощи като гледах трея, ми хареса Сибил как си придърпа Бил..., обаче...., сега са ме натиснали едни мисли newsm78 newsm78 - да ли го прави чисто за спорта или тя, впредвид, че не е заспала кокошка, усъмнила ли се е в Билял newsm78 newsm78,  използва женските си възможности (а при нея има и природни дадености, и придобити умения), за да го разбере какво прави newsm78, нов женски план за действие ли е newsm78  Каква ще бъде реакцията на Били - ще сподели ли с групата (изключвам Аху) или ще излъже (скрие), ако им каже - как ще реагира Еджо, че това, пък ще нарани Аху.... Изобщо,  една целувка ме хвърли в сериозни размисли Laughing Laughing

Сцената, при която дават плачещата Аху и веднага след това Е. с изражението, което обичам най-много (влюбен) - да ли идва при нея, ще изтрие ли сълзите й, до там ли ще му издържат ангелите да се държи "така с нея" или е само подвеждаща картина newsm78

И за да спра да философствам рано-рано, ви пожелавам един прекрасен почивен-работен ден, а аз отивам да чета 9 темичка, защото я пропуснах и да се срещна с Мурат отблизо   love001

Целувки!!!

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 11:09 от niki_k

# 682
  • Пловдив
Честит празник!

Аз май нещо съм пропуснала. Защо я наричате Бирсенка "единствена"?

Кетхен, нека аз да ти отговоря, че Таня е на тръстиката днес. Това е една закачка, която имаме още от ЛИН - на неприятните персонажи да даваме кодови имена. Тълкувахме много лаишки името на Бирсен и се получи следното: бир (едно) и сен - (си - ти си). Така за Таня Бирсен стана "единствена", пък аз я кръстих "Първолетка". Това е, нищо не си пропуснала.  Grinning

# 683
  • София
Ники, щом като си останала сама и си доволна, бързо заключи вратата отвътре.  Дай си почивка на деня на труда. Работливите да работят.
Целувката на Билял му дойде изневиделица, но не вярвам мацката да е планирала  да го наблюдава, или да се съмнява в него.  След онази гад Ирфан, защо да не пробва нещо по приятно. А Билял не е за изхвърляне, въпреки че за мен си е хулиган.  Баща му явно искаше да го вкара в пътя, може би да го ожени за някоя избрана от него невеста, но нашия не захапа. Аху, та Аху.  И тя горката като разбра, ще не ще ... да кажем, че е станала негово гадже.  Ама май не  в истинския смисъл, както ние го разбираме.  
Но ако Ирфан разбере за тази история, не знам дали заради друго би го гръмнал, но за госпойцата - сто на сто.  Така че, Билял забърка подерната каша. Уж трябваше само да разбере за пратката, а той се увлече.
Аху може да остане между двата стола. вероятно временно, но като гледам какво става и тя много сълзи ще пролее.

# 684
  • София
Аха, разбрах за единствена. Тогава как ще кръстите Сермет.  Нещо от билогично действие "сер..." и "метла" ли?   или мята  - дублетна форма   мета?

Май звучи мръсничко

# 685
  • София

Вчера гледах последния преведен епизод на Великолепния век.  Нещо много се разводни действието.  Само харемски клюки.  Нама история,  няма мъжкарски работи.  Женски клюки, а и много бавно става. Мислят, говорят бавно, едни мимики,  фасони, тъпи шегички между евнусите.  Не знам защо, вече не ми е интересен.  Някой следи ли го?  Какво ще стане сега със сценария,  дали има нов сценарист или ще снимат докато свърши написаното?

# 686
В треяq мисля че Билял е награбил на рамо Хасан, нали при нeго го дават че влиза с оръжие

Ели, май Билял наистина Хасан е метнал на рамо. А Ибо като някой каубой от американски уестърн се е маскирал с тая кърпа на устата  hahaha hahaha Joy Joy Joy Изобщо са голяма комбина - агент на ФБР и каубой в съвместна акция  Joy Joy Joy Joy

Ники, приятна почивка! За мен денят днес е трудов - в унисон с празника, ама това не ми пречи да се изкушавам постоянно да надзъртам тук  Grinning И на мен ми  стана интересна тази целувка - как му се нахвърли Сибел!  hahaha hahaha Да се надяваме, че няма задни помисли /в смисъл да измъкне информация/, че Билял съвсем ще загази! Не стига, че Наим добре го манипулира, ами, ако се добави и Сибел, направо ще го отървем този младеж и на Еджи съвсем ще му се стъжни! Mr. Green А, както казва Кет, ако и Ирфанчо разбере... мама-миа! Кет, вярно, че Билял е хулиган, но в сравнение с Ирфан направо си е ангелче, така че е нормално Сибел да му хвърли око.  Mr. Green

А Аху - много ще има да плаче това девойче покрай тия двамата хубавци, че и Бирсен  в добавка! Ама иначе няма да има сериал!  Mr. Green

# 687
  Uludağ Üniversitesi Medya Ödülleri 2012

# 688
Привет и честит първи май !  Hug
Елдо и Таня  Joy как ги измисляте  Hug Grinning И аз значи започвам така да я наричам  Grinning
Ники и на мен едни такива мисли ми се въртят  Thinking

Two Hearts

# 689
  • София

Моля ви се, бързо някой да сподели кой и за какво с нещо награди Мурат!?

Това е съвсем пресно,  новинка.

Общи условия

Активация на акаунт