Пролетното слънце грее, ЮНЧЕТО навън дивее - 22

• 47 825
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ulla, ЧРД на Стела!

zyzi2, ЧРД и на вашия батко.

Как изкарахте празника, момичета?

# 136
Вижте на какво попаднах, докато се ровя за подарък на малкия - http://www.ebay.co.uk/itm/190676712344?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2648 Такова чудо не бях виждала, какво ли не мислят вече. Grinning  Но не изглежда  никак зле.
А не са ли за по-малки дечица? Виждала съм и аз в парка, все бяха по-малки бебета. Струва ми се много нестабилно за скоростите, които моето диване развива - той с колелото се обръща редовно, хем е къде по-масивно? Иначе му е любимо да кара колелото си, като го бута с крака. Опитва и с педали, но още не му се получава добре и предпочита с краката.

# 137
Много благодаря за поздравите за Стела! Изкарахме чудесен ден. По - голямата част навън с разни забавления, които тя обича, вечерта празнувахме само с най - близките роднини вкъщи. Стела получи същото колело, което Мартеа беше показала. Опитва се да го кара, но и идва малко назад седалката, доста трябва да се наведе напред, за да хване кормилото и това я кара да се чувства несигурна. Мисля обаче, че ще се научи бързо, защото веднага сама се ориентира за принципа. Иначе, тя има боби кар и лети с него като стрела.

Мария, май вече са по - скоро големи за това превозно средство. Имам предвид, ако тепърва се купува. Дечицата, които съм виждала, да са били до към 2 - годишни. То е доста нисичко и се управлява като моторите за бутане с крака, не мисля, че изисква по - голям баланс, предвид възрастта на шофьорите, които съм виждала. Забавно е, но сигурно ще го ползвате само лятото, но пък за тази цена.... Аз съм ги виждала в Ларедут и в Май тойс миналата година и тогава го мислих за Стела, по спомен обаче, бяха около 40 евро.

Зузи, честит празник и на вашия батко! Да е здрав, щастлив и разумен!

# 138
  • Бургас
Улла, Зузи, да са ви живи и здрави дечицата!  Hug

А относно това возило - аз точно за това ви го показах, защото не бях виждала и се чудих дали става за нашите деца. Но щом е така отпада от списъка. За едно лято само не си струва. Благодаря, че се включихте по темата!   bouquet

# 139
Улла, Зузи, да са ви живи и здрави дечицата!Само радост да ви носят  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Рожденния ден мина добре.Но вечерта такъв дъжд и град заваляха,че за 15мин. всичко се срина на замята.Имаше и зърна като орех големи.Повечето приятелчета му подариха футболни екипи /той и без това само футбол и топка му е в главата/.Днес ще идват за вечеря бабите.Тази сутрин  се нагласихме да отидем на Милка в нашия град.И като тръгнахме пак заваля така и не отидохме,гледаха само от колата.
Сега отивам да готвя и остава да се глася за рожденния ден на малката бонбона.
 Hug

# 141
  • Обетованата земя
Момичета, а какво ще кажете за колите с педали?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6247&cat=72
Честито със закъснение на всички рожденици от изминалите дни!   bouquet

# 142
Диди аз лично тези коли не ги харесвам,защото са много ниски.Имах един мотор от най-обикновените  тези полицейските,но по високите с каска за главата които са.Голяма игра падаше с него на 8 години още се тътъркаше с него.Целия се разпадна,но моя мъж нали все прибира  не го изхвърлил и сега Анабелка го намери.Принудихме се да купим нов за да може и тя да кара и така по цял ден е на него.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6239&cat=166
Подобен на този,но нашия е черен за 30лв. Peace

# 143
Честит рожден ден ден на Рая! newsm59 Майче честит празник и на теб! newsm51много да ви е здрава, много щастлива и много радост да ви носи!
И сега искам да ви почерпя за РД на нашата кака Влади , днес става на 7 години!кога мина това време, незнам сякаш вчера беше
ох,ами не се вижда тортата Confused но поне да ви кажа, че е бяла неделя Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:28 от Vache

# 144
Честит рожден ден ден на Рая!
Майче честит празник и на теб! newsm51 да ви е жива и здрава,много щастлива и само радост да ви носи!
R_varna,Честит рожден ден и на вашата дъщеричка,да ви е жива и здрава само радост да ви носи smile3525

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:28 от Vache

# 145
  • Пловдив
Честит празник и от мен на нашите малки и по-големи дечица. Да са ни живи и здрави! Весело изкарване на празника и много усмивки на всички!!!   

# 146
  • Обетованата земя
Ехааа, започнаха празниците на нашите рожденичета! Честит рожден ден на Рая и тук, честит празник и на мама!    bouquet
 Аз вече измислих подарък за РД на Иво. От нас ето това, в Сандански имаше едно момченце на 2 и половина и много си го харесваше, но не го даде на Иво да го пробва Laughing
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/19273,
От едните баба и дядо ето такова скутерче
 http://www.tesco.com/direct/thomas-and-friends-tilt-and-turn-sco … 48&pageLevel=
 може и да не е същия модел, ще видим. Ако не го харесва, ще остане за по-нататък, но нищо. А от другите баба и дядо или кола с педали или тракторче някакво с педали говореха, не знам.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:29 от Vache

# 147
Честито на рождениците! Много здраве и щастливо детство!

Диди, вие сериозен автопарк ще обзаведете  Crazy Колелцето на Кетлер беше 30 е в Май тойс и аз го гледах.

# 148
  • Обетованата земя
Диди, вие сериозен автопарк ще обзаведете  Crazy Колелцето на Кетлер беше 30 е в Май тойс и аз го гледах.
  Grinning Ами вече се чудя какво да е! Ама май смених тротинетката с колата с педали. Голямо мислене с тоя подарък.  Laughing

# 149
  • Обетованата земя
Момичета, издирвам брой 11/2010 г. на списание Мама. Там има публикувана снимка на Иво, но при преместването ни тогава загубих броя.  Confused Някой има ли го?

Общи условия

Активация на акаунт