.Едните баба и дядо ще му купят колело с родителски контрол,имаме тротинетка,ама не може да я кара и колело има и бутаща кола има
Все разглеждам и не знам какво да бъде,харесвам колите с педали,ама не знам къде ще ги дяна толкова превозни средства
.Едните баба и дядо ще му купят колело с родителски контрол,имаме тротинетка,ама не може да я кара и колело има и бутаща кола има
Все разглеждам и не знам какво да бъде,харесвам колите с педали,ама не знам къде ще ги дяна толкова превозни средства
И без помощници човек се справя, ако има усет и разбиране! Ти го доказваш! А схемата за даване на частната ясла много ми хареса, дано по-лесно се адаптира! 
, понеже живеем на село докато я заведем в спешното за 15-20 мин ми се срина целият свят.Нищо и нямаше никакви признаци,че е болна.Откриха и скрит бронхиолит.Докато ходихме напред назад за ренгенова снимка,вземане на кръв минаха 2 часа температурата там беше 38.2 и никой не ни казваше какво и има.Отидохме да ни приемат в детското отделение 39.2 Т.
Просто няма нужда от нищо и не виждам смисъл да си давам парите за непотребни вещи. Бабите (като на всеки повод) дават пари ние да избираме подаръци и от тях ще вземем колело без педали. Поне за сега това измислихме, че само то липсва в къщи.
Сега са я постегнали, но преди година и половина беше...

Пазете се!
Както бабата каза: Тя е била правена за момче!
Живеем на 2-ия етаж и беше ужасно! Скочих веднага от спалнята, подпрях се на гардероба, викайки на мъжа ми да става, че има земетресение, гардеробът и всичко наоколо се тресеше и скърцаше ужасно! За секунди през главата ми мина мисълта колко съм безпомощна в момента, как нищо не мога да направя за да го спра – в съседната стая спяха Ая, Никол и племенницата ми. За щастие не се събудиха, само това ми трябваше – да се стресират и те. Мъжът ми каза да си лягаме, страшното било минало и се удрема. А аз треперейки, седнах на лаптопа да следя информацията. След 2-ия трус в 04.30, като ми се разтресе фотьойла, ги изстрелях всички от леглата и за секунди бяхме в колата.

Препоръчани теми