Пролетното слънце грее, ЮНЧЕТО навън дивее - 22

• 47 880
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Деси, успех и от мен! Готвите ли се за утрешния празник? Мен вече ме тресе треската! Моля се само времето да е с нас и да са здрави всички, че Павел си чака празника с нетърпение.
Ами ей ме мен, досега торта правих Wink
Нали така се случи, че не можем да го събираме с деца, та на РД ще сме си само ние и затова реших да измайсторя една домашна торта Simple Smile приготвила съм свещички, балони, свирки, шапки, ... и с нетърпение чакам да видя утре как ще реагира. И той само ми говори как ще духа свещички, ще яде торта, ще има рожден ден  Laughing
Дано времето е с вас  Hug

Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug

И понеже като гледам то станало вече 29-ти Laughing да честитя на днешните рожденици - Павчо, Станислав, Никола, Петър и Никол Катрин  bouquet Много радости и безгрижно детство да имат
 newsm67 nbirthday  Gift

и да почерпя за моя пораснал малък мъж

# 286
  • С-я
Марчела,
аз също се очертава да съм на линия на 08.07. Ще се радвам да се видим (има ми ги контактите в пощата). и честит имен ден на Павел и рожден ден на всички, празнуващи

П.С. Дали да не направим една среща направо на 08.07.?

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 09:22 от polkidot

# 287
  • Пловдив
Честит празник на всички, които днес имат повод да празнуват - именици и рожденици. Да са здрави и много щастливи!!!

Лелеееееее, момичета, чета и косите ми настръхват. Дано да няма повече неприятности големи в темата и всички дечица, малки и големи се възстановат бързо. Гери, Лулу  Hug

Деси, и аз стискам палци всичко да мине бързо и лесно и скоро да забравите за това.   Hug

За памперса - вървя към провал. Имам чувството, че това гърне изобщо не й се нрави. Всичко пробвах - с кака, без кака, с игра, в тоалетната... Не иска, и не иска. Навън като я изчишквам само дето не ме заболява устата от викане на чиииииииш, чиииииш, чииииииииш... Чак на мен си прихожда, а това дребното стиска и не иска. Не казва предварително, а като се намокри чак. И прави едни физиономии смешни. Чак едвам се сдържам да не се смея като трябва да съм сериозна и да обяснявам, че така не се прави. Инат голям отглеждам    ooooh!  Но продължавам с опитите, пък доно успея.  Peace

Весел днешен празник на всички!    Laughing

# 288
Марчелка, Полки, направо една срещичка в Борисовата градина. Аз не съм много сигурна, че изобщо ще се класирам, но искрено бих се радвала да се запознаем.  Hug

Честит празник на всички празнуващи днес !!! newsm51
Много слънчево настроение ви желая - днес и всеки ден !!!  
Ние също празнуваме днес имен ден, затова мятам една бърза почерпка и ще тичам по задачки :

Lulu25, бързо възстановяване ви желая !  Hug

# 289
  • Варна
Марчела,
аз също се очертава да съм на линия на 08.07. Ще се радвам да се видим (има ми ги контактите в пощата). и честит имен ден на Павел и рожден ден на всички, празнуващи

П.С. Дали да не направим една среща направо на 08.07.?

Супер ще стане! Неделя е и сигурно повечеко хора ще могат да дойдат! Есма, ти можеш ли на 8?

Момичета, благодаря ви за честитките за Павел!  Hug

Слънчо, честит имен ден на Кими! Да си носи името с гордост и усмивка! Не знаех, че сте в България. Мнооого ще се радвам да се видим!

Нашия празник мина страхотно! Голяма забава за малки и големи!  Heart Eyes

# 290
  • София
Ще мога, ще мога Simple Smile

# 291
Здравейте,
 Живи и здрави сме и страшно дивеем , аз съм на  работа , а малките ще ходят на ясла наесен , кака им ще бъде на училище. Искам да честитя рожденните дни на всички юнчета наведнъж, тъй като не ми остава никакво време.
Лека нощ, че отново стана късно.

# 292
  • С-я
Момичета,
Никой дума не казва за среща. Аз имам едно немалко притеснение- големите жеги. Не знам дали е много удачно да се ходи някъде, освен по балканите.
Дайте и вие мнение, но си е опасно...

Хубав ден на всички

# 293
  • Варна
Поли, не в жегите. Късния следобед предлагам аз, примерно към 18 - 18,30 ч. на 8. АКо някой има други предложения да казва!   Hug Хайде да се преброим! На Слона ли ще е срещата?

# 294
  • София
На слона е голяма лудница... народ, деца, аз там съм губила Станислава, голям ужас беше. От друга страна може да се видим там, че всички го знаят и да си намерим някое по-спокойно място за игра Simple Smile

# 295
На полянките до слона, между алеите? Носите по едно одеало за пикни и сте готови Simple Smile

# 296
  • Варна
Джей, вие няма ли да се присъедените?
Не държа на слона, където кажете - ще ви открием. Домакините да предложат ако има по-удачно място. Аз и слона не го знам:))) само съм чувала, че там се срещат.

# 297
На самия слон е голям пек, но до него има езерце, където има сянка.
Ние не сме в София, няма да можем да се присъединим. Забавлявайте се и за нас  Hug

Щях да ви питам, какъв размер на майчинството получихте в началото на този месец? Аз нещо се обърках, мислех, че сега в началото на юли получавам за юни и че трябва да е непълно, а ми преведоха пълната сума. Не че имам против, но все ме е страх от тия НОИ да не се сетят, че някъде грешка имало и да ме карат да ги връщам? newsm78

# 298
Lulu25, спокойно това ти е майчинството за месец май, няма как да е за юни /осигуровките за май се подават до около 25юни, след това около седмица да ги обработят от НОИ и да ги преведът/
Аз да попитам, какво хомеопатично се даваше преди слагане на ваксина?

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 11:28 от Киди

# 299
Да, Киди е права, сега ми преведоха за май месец и на мен.

Преди ваксинация, аз давам Туя, 3 гранули, 15 сн.

Общи условия

Активация на акаунт