Пролетното слънце грее, ЮНЧЕТО навън дивее - 22

• 47 791
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Аз докато се натуткам да пиша, че пратих картичките в петък, те взели, че вече взели да пристигат.    Joy  /Иначе благодарение на Марчелка, Полки и Диди успях да се добера до адресите на някои от вас и така да пратя картичките/

Марчелка, не спирам да се чудя какъв неизчерпателен източник на идеи си.  Hug  По-назад питаше за енциклопедиите с Мечо Пух. Илюстрациите са радкошни, Гери много се заглежда по тях, а и кака като й ги чете - идилията е пълна. Така че аз ги взех всичките от репа всяка седмица.

Като ходих да пускам картичките мернах в едно от репчетата дисковете на "Маша и мечока" - 4 диска-5 лева или нещо такова. Не помня тук или във фейса някой ги търсеше   newsm78 /Мани дали не беше ти  /

Иначе ние сме добре, каката утре има празник с дискотека, а малката в четвъртък ще чака дядо Коледа с големия подарък - кукла.

# 646
  • Варна
Ванче, да Диди ги търсеше. И аз ги искам. Всички ли ги имаше?

# 647
  • Пловдив
Пепси, без да съм съвсем сигурна, но от това което успях да мерна, като че ли бяха всички дискове - в пакет бяха опаковани. /твоята картичка я изпратих в Силистра, тъй като не бях сигурна дали ти е актуален адреса. /

# 648
Пепси - 4 диска са за 5 лв, с всички филмчета на бг , благодарение на Вас и аз вече ги взех, въобще не знаех че са ги пуснали в продажба по реповете, мерси за споделеното  Hug

# 649
  • Обетованата земя
Аз, аз, къде да ги намеря, някой може ли да ми ги вземе?  Praynig  Hug Пуснали са ги сега или са останали от преди?

# 650
Диди, търси в павилиончетата за вестници. Сега са ги пуснали. Малко пакетче с четири картонени плика с  дискове, по 6 филмчета са вътре. Аз днес като прочетох в сайта се обадих на майка ми да провери като излизаше и ги е намерила в едно малко павилионче. Ако искаш ми остави гсм на лични ако някой ходи натам и види че има мога да ти звънна в момента дали да ти взема или си си намерила вече. Но съм сигурна че и в Стара Загора ще има по реповете.

# 651
  • Обетованата земя
Мерси, ще потърся и ако не намеря ще ти пиша  Hug

# 652
  • Варна
Пепси, без да съм съвсем сигурна, но от това което успях да мерна, като че ли бяха всички дискове - в пакет бяха опаковани.

И всичките ли за 5 лв.?И аз ще потърся и ако не намеря ще съм благодарна, ако някой ми ги вземе и прати.  Hug

/твоята картичка я изпратих в Силистра, тъй като не бях сигурна дали ти е актуален адреса. /

Много благодаря! Като се приберем при нашите за празниците ще й се порадваме.  Hug  bouquet

# 653
Мерси, ще потърся и ако не намеря ще ти пиша  Hug
Здравейте, майка ми сега е проверила в това павилионче и нямал вече, ние не можахме да излезем цял ден с този дъжд в Пловдив ...

# 654
  • Обетованата земя
И аз вчера търсих по реповете, но ми казаха че са свършили, били ги пуснали преди 2-3 седмици. Сигурно на някой по-забутани павилиончета може да ги има. И аз се обадих на леля ми, че тя продава вестници в Ямбол и тя ме зарадва, че го била взела отдавна на Иво за подарък за Коледа. Пепси, дано намериш и ти, ако видя някъде ще те имам впредвид.
И аз съм готова с подаръците за Коледа. Окончателно Иво ще получи:
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=65867
http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=21_299&products_id=7912
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.10395
някаква музикална кола от едната му баба, една игра с патки, сега не намирам линк и пазарска количка с продукти. Много слуша детето.  Mr. Green Извикали сме дядо Коледа вкъщи, тази година ще е много интересно.  Mr. Green
Наскоро му взех детска кофа със стирка и вече сериозно се замислям, дали да не му я напълня с вода и препарат, голямо чистене пада по цял ден.  hahaha Другото, с което много се занимава е пластелин, реже, разтила, прави топчета.
Иначе пак сме с хрема, кашлица, сополи и лек бронхиален спазъм от влажното време, направо ми омръзнаха тия вируси. Дано не се стига до АБ!
Хубави предпразнични дни!  Hug

# 655
Здравейте,
много отдавна не съм писала, но сега влизам да ви почерпя виртуално, защото на
11 декември родих нашата втора принцеса Карина с мерки 3550 кг. и 48 см.

Почерпете се за наше здраве.  Hug

# 656
  • Пловдив
Прекрасна новина за ново бебенце, появило се на този свят. Нека е късметлийка в живота и да имате много поводи за радости с принцесите у дома.   Hug

# 657
  • Пловдив
mama&sladurana честито, да ви е жива и здрава принцеската!   bouquet

Пепси, мъжко момиче си ти! Дано нямате повече проблеми  Hug

# 658
  • Обетованата земя
Мама на две сладурани, да са ти живи и здрави! Пиши как се справяте!  Hug
Пепси, и аз ти се възхищавам, много си силна! Дано повече не се разболявате! Как е бременността иначе? Сигурно вече си с коремчето напред, кой месец ти беше термина?  Hug

# 659
  • Пловдив
Влизам с един бърз въпрос-моля някоя да ми каже това моторче за каква възраст е и дали става за нашите деца? Според мен вече са големи.
http://rio.bg/oferta/899/detski-krakomobil-motor-samo-za-39-leva … amp;isPublic=true

Общи условия

Активация на акаунт