Само като чета заглавието на темата ни и започвам да си мечтая.mama&sladurana, честита ви нова рожба.
Диди, Таня, не съм за възхищение аз. Като си помисля от нищо не съм лишена, материално и финансово. А има жени, които си гледат децата сами, но и с тази част се справят някак си. Не отричам, че е трудно да си сам, особено когато детенцето ти е болно, а и цялата отговорност пада в/у теб. Сега и с второто не знам как ще е. Вчера си говорим с мъжа ми и той е на мнение, че сама няма как да стане. Първо, че ще съм пак секцио, второ между двете деца разликата е малка. Дори той е на мнение, че ще се побъркам психически. Дали ще търсим жена почасово, дали ще идва свекървата, ще го мислим като си дойде. Вторият вариант не ми се нрави много, а предвид, че досега никаква помощ не съм видяла, съмнява ме сега да се промени нещо.
Вчера бях на преглед, всичко е наред с бебочето. Увеличиха ми магнезия, че имах и болезнени контракции. Терминът ми е за 15.03, да устискам още 2 месеца, пък ....
Диди, как е Иво? Тедката 7 дни на АБ и от 2 дни ми се закашля, но днес от сутринта е ужасно, една суха кашлица. А в това време къде да го водя, не ми се рискува, та се чудя какво да го правя. Имам един Стодал, да го почвам ли?
Пфууу, писна ми вече от болести.В Замунда намерих филмчетата за Маша и мечока. От 21 до 26 серия са преведени, но май повече ми харесват на руски.
Стискайте палчета малко да поспре този вятър и да разчистят пътищата, че да може да празнуваме и ние при баба и дядо. В противен случай си оставаме тук.
Креми, не ми се отваря линка на мен. Ако можеш пусни снимка.

Подготвила съм и подаръци за госпожите и се надявам да е интересно.
)
Снощи Теди заспа с нея.
-mas: