Благодаря на всички за подкрепата
И ние се надяваме и молим този път всичко да е наред и на есен да се гушкаме с бебчето! 
И ние се надяваме и молим този път всичко да е наред и на есен да се гушкаме с бебчето! 
, в София е по точкова система. Абе една лудница е, остана ни само да чакаме. Както ми каза съседката, която работи в ДГ, намери си и ти предимство. Е, как да стане, да родя още 2-3 деца в рамките на месец, да се откажа от съпруга ми като баща на детето ми в държавен вестник или пък набързо да завърша медицина.
Да се похвалим,че сме приети в ясла.Кандидатствах само за една,тази под балкона ми 
Иначе, ако не ми мине котка път се глася в началото на юни да си взема малко отпуск и непременно съм решила да слезем в Морската да се видим с наборчетата 
И как ще се справям с гледането на болните бандити и ходенето на работа?!? Майка ми е на разположение, ама тя каквато е бавна не виждам как ще се оправи с двамата. ДА не говоря, че едни сополи не може да изсмуче (гнуслива е!). И се замислям за детегледачка, но непостоянно, а само за болните дни.... абе много сложно става
Топличко и слънчево е,и с децата съм постоянно навън.Прибирам се наобед-готвя,чистя,гладя и т.н.,после чак вечерта се прибираме и направо съм ГРОГИ.
,тя взе да се заглежда по чанти,за детската стая за нейното легло спален комплект.Изрично ще забраня плюшени играчки и кукли.Постоянно и подаряват кукли,а тя не ги иска,не се доближава до тях.И плюшени играчки и подаряват-а тя си играе само с едни стари,останали от батко и.
Мисля си да го пусна на някакъв вид забавачка от септември - нещо полудневно, където да играе с деца и да научава по нещо различно от бабешки дивотии. Предложиха ми на едно място - то е забавачка към читалище, но вземали над две годишни, само с памперса трябва да се справим до тогава

Малка е, не заема място, в същити време си има всичко необходимо. Каква реклама й спретнах само!
Не че ще стане или пък изгрям от желание да ходи, но ще пробвам ей така, да видим какво ще стане.