Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 106

• 41 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Бланче, мерси за превода   bouquet

Лакуна и аз като теб все на камък удрям.Обаче , колкото за себе си да бях против, че Халил е качулатия, влизащия и тн. ,вече си мисля, дали мотивът не е най-елементарния и стар ,колкото света- ревност, защото едва ли тепърва,ще ни изкарат някой непознат на небосклона с друг мотив за цялата драма.
Ако е ревност, вярно ще падна, какви теории на конспирацията сътворихме.  Joy Joy Joy
Много очевадно мъртвата преследва Халил, чак пък толкова, от какъв зор newsm78
Абе, по пързалката сме, почти на финала, но със сигурност- изпързаляни  Mr. Green

Що пък да се учудваме -ако е ревност, историята познава и по -тежки случаи - заради една Селма какъв сеч беше

# 676
 Joy Joy Joy
Да ,ама Селма как пееше,акъла им беше взела, че и нашия с химна, щях да ви поздравя, но го изтрих, язък  Joy

# 677
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Виви, Joy Joy Joy Joy как се сети за таз ДИВА?

http://www.youtube.com/watch?v=RiRx886q7g8

http://www.youtube.com/watch?v=7U7IFANrJ9Q

с двата химна ви пожелавам лека нощ  Laughing Heart Eyes Hug

http://www.youtube.com/watch?v=pb-1repQ03U&feature=related  хайде ще добавя и Карагьозльом Simple Smile

# 678
Направо се бях затъжила за тия хитове  Mr. Green

# 679
Лакунка Hug, сега вече ще заспя доволна, Simple Smile , лека и от мен на всички

# 680
Ох, момичета...много сте готини...
Ако ви кажа, че ме кефите даже повече и от Байрактаров и от SON-а му, не знам дали ще ми повярвате, ама си е така  Heart Eyes Heart Eyes
Тоя филм направо нямаше да е същия, ако не бяха коментарите около него тук, емоциите, хумора и споделянето...)))

bouquet  bouquet

А как готино сте ги кръстили - Халю и Жеко Laughing
Само и Алю да добавим, че да си станат тримата братя - Халю, Алю и Жеко...само не знам кой го играе ламята и кой златната ябълка  Joy

И аз напоследък се замислям все повече за Саймън.
С него почна филма, дали няма и с него да свърши ?

Каква беше оная негова история в Турция, дето ходеше и душеше около Али в полицията точно около изчезването на Селим беше, ако следваме хронологията, макар че като се замисля...думата 'хронология' е най-мръсната и забранена дума в тоя филм Laughing

Какъв беше онзи, от когото Кудрет го спаси, престорвайки се, че го убива.
Тогава Саймън му каза на този образ - "Всичко възможно ще направя, за да ви спра"
Какъв беше тоя, за какво се бореше, къде изчезна ?

Как така Саймън беше в Турция точно когато се случиха събитията с пристигането на Лейла и детето и беше в полицейския участък на Али точно в дните, непосредствено след катастрофата на самолета.
Той бил ли е с Лейла и Селим в къщата при Бахман ? Може би и с Кудрет? Инак отде Кудрет ще знае да ходи да го спасява от онзи? За какво изобщо беше Саймън там ?

Другото нещо, което ме гложди някак в последно време е самолетната катастрофа.
Дали някак много бързо не я забравихме?
Дали не я подценяваме като маловажна и случайно довела до разкриването на Селимовите бакии, а да се окаже, че все пак тя е ключово събитие, предизвикано именно за да доведе до тези последствия?
Но кой пък може да организира такова нещо като самолетна катастрофа ?

Изобщо...Байрактаров и случайности...айде холан, както казвали холандците  Laughing Laughing Laughing

# 681
  • Пазарджик
Добър ден патета  Hug
Ееее Лакунка много ме разчуства с тия химни.Особено със Селма.
Лор аз си мисля че може би от катастрофата дойдоха всички др неща който се случиха със Селим.Неговите планове според мен са били да помогна на Лейла за 1-2 дни колкото там му беше семинара и след това да се върне в къщи по живо по здраво но...... се случи нещо непредвидено( катастрофата).Поне аз така ги виждам нещата а може и да не са.
А забелязахте ли Халил колко се ядоса като чу че Лайля е тук.Защо ли...И се опитваше със всички сили да обеди Алин и Али че може би и се е привидяло.И според мен Халил има пръст в цялата работа че даже и в смъртта на Алев и затова тя го преследва и не му дава мира.И заради това застреля и Психото че да не го издаде.

# 682
Фрагмана за филма на Джансу и Сарп  Heart Eyes

El Yazısı - Film - Fragman (2012)

http://www.youtube.com/watch?v=MxxDORcfyuY&feature=related

На Сарп само като му чуя гласа и могат да се насълзят очите  Tired Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 23:51 от dajoan

# 683
Има и други познати муцунки . Ейшан за къде е без татко си  Mr. Green И още един , мустакатко . Него го познах по гласа , яда ви видя ще  го познаете ли вие  Laughing

# 684
  • По света и в нас.
Може ли дане го познаем. HugКъде без Нихат/ама незнам името на артиста/
Благодаря за преведения епизод.  bouquet

# 685
  • Пазарджик
Даж и аз го познах мустакаткото  Party
Филма изглежда ще е много хубав а и с много наши любили актьори

# 686
Хубава седмица на всички  Hug Hug Hug

# 687
# 688