ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Sunshine state
И моята...Сега ще й взимам слънцезащитен крем,че тоя е само 15 ф-р,а трябва да е поне 50.Нейната кожа е много бяла и нежна и дори под чадърчето на количката почервенява за минути.Много е опасно слънцето в последните години и точно за това мисля изобщо да не я водим на никакъв плаж.Ще й купим едно надуваемо басейнче и в сутрешните часове ще се чипка на терасата.Надвечер също става. Simple Smile

# 196
И аз забелязвам същото. Слънцето отдавна вече не е това, което беше.  Sad Кица е с матова кожа, но то няма значение, малка е за директно слънце.

Я вижте на какво попаднах случайно:

hahaha Съвсем реални са, продават се, не са закачка.

# 197
Палома, за плажа говорех. За басейн все още не мисля, че бих го пуснала. Страх ме е и за инфекции в очичките, нослето, ала-бала, гълта вода и т.н.
Пуци, естествено, че има падежи, но в случая го казах след като в продължение на години съм търсила точен и конкретен превод на този цитат. Срещала съм поне 4 различни тълкувания и всичките казват, че в случая липасата на пунктуация води до различни вариации на превод. Не е мое изказване. Но вярвам, че хора, които са се наели сериозно да го превеждат, са в час с латинския..

# 198
Че аз не съм оспорила, бе, Майче, говорех по принцип, че пунктуацията в латинския съвсем не е от жизненоважно значение. Затова и я е нямало такава, каквато я има сега.  Wink Но стига езикови дискусии.

# 199
Мая,не разбрах че за плаж става въпрос.Пак съм малко резервирана,може би в един надуваем басейн за малко и това е.
Днес като излизахме на Мимето  й се появиха червени петна от слънцето.Аз я мажа с 50 фактор на лицето,но ръчичките пропуснах днес и веднага се зачервиха.

# 200
Палома, нали изкарахме уикенда на открито. Бях намазала Коко по всички открити части. Общо взето само корема и дупето не бях намазала. Не изгоря, но леко е хванал тен. Той и миналото лято имаше лек тен от количката Simple Smile
Аз също смятам на плажа да го държа в надуваем басейн. Ама водата в този басейн ще я налея от морето, няма намерение да си мъкна от вкъщи. По нашето Черноморие чешмяната е сигурно най-вредната вода течала някога някъде... Само в Охрид май е по-ужасна...
Разбира се, ще топнем дупе в морето. Плюс това морската вода е донякъде лечебна, солта дезинфекцира и за да се замърси, трябва голямо пишкане да падне в нея...

# 201
И аз мазах вчера, щото се наложи насред пътя да я събличам, много жега настана. Не я е парнало слънцето, макар че на село духаше доста и не успях да я опазя само на сянка, искаше да се разхожда. Засега съм доволна от това мазило.

# 202
  • София
Ей ме на пак  Grinning
Ходих да се видя с една колежка (по работа), а през това време Митко беше в градинката с баща си. Преди да излезем го намазах обилно с крем и изобщо не е изгорял, хем 2 чАса е тичал на слънце. Да си призная - ползвам си крема от миналата година (на Биодерма фактор 50 +)  Embarassed Нищо му няма (и на крема, и на Митко).
Пуц, не беше ли и твоят крем същия? А тези обувки ги знам  Simple Smile Виждала съм деца с такива - хем с обувки го гледаш, хем се пързаля...  Laughing
За море и топене в басейни (изключвам надуваем такъв на терасата), както и за плаж аз също много не смея още. Слънцето е отвратително, получавала съм топлинен удар и може от това да съм се наплашила толкова - страх ме е да не слънчаса детето. Но в моя случай съм предубедена. А иначе толкова малко дете с бански, нещо не ми се връзва. Всички дечица на такава възраст, които съм виждала по плажа, са били с памперс. Ама и това не си е работа - в жегата на плажа с памперс, сигурно им завират направо дупенцата
Магнет, ай` появи се бре, жена, все още чакам за отговор за сандалките. Минах през Штъркела, ама няма.

# 203
Не, Мели,  с Гарние сме, дето по липса на друго го взе мъжа ми. За Биодермата само се заканих, но засега тоя е окей, по-нататък ще видим.

И аз веднъж слънчасах, никво слънце за Кица докато не стане достатъчно голяма да не мога да я хвана и да я скрия на сянка. Mr. Green

Ама страшни са тия маратонки!  hahaha

# 204
  • София
Ааа, онова Гарние ли, дето се чудеше дали можеш да мажеш лицето  Laughing
А аз не просто бях слънчасала, ами удар бях получила, линейка викаха, на системи бях... И друга толкова силна болка като онази (в главата) не съм преживявала в живота си

# 205
Олеле, добре си се подредила.  Shocked Не е шега работа слънцето.

Още се чудя, но мисля, че ще я мацна по бузките, ако се наложи да я излагам на слънце, че те са най-застрашени.

# 206
  • Sunshine state
Няма какво да се чудиш-мажи я.На Гарние са хубави нещата.Слънцето е лошо,макар да го обичам. Confused

# 207
  • Berlin
Здравейте!
Айде и аз ще чакам магнет за сандалките. Simple Smile макар че ми се струва дебела подметката им. Ние още нямаме нови обувки. Outta Joint
Сега се връщам от обикаляне по магазините. В 10.30 излязохме. Crazy Купихме разни работи, но още много остава.
Ние си ползваме Мустелата от миналото лято, но идния месец й изтича срокът и ще купувам нова опаковка, мисля от същото мазило.

# 208
  • София
Абс, набързо да ти кажа за сандалките - получих отговор от Магнет и я цитирам:
екзарх йосиф- пазара посока халите-от дясно има магазинчета .в едно от тях
Утре най-вероятно ще ходя да го диря това магазинче. Благодаря ти, Магнет!
На всички ви - лека нощ от нас с Митко - спокойна и без събуждания!

# 209
  • София
Здравейте Simple Smile Мели дано има 23 -ти номер там където ти писах Simple Smile то е малко магазинче и детските обувчици се падат в дъното,след едно кафене  с масички кавън се пада магазинчето..в дясно както ти писах там.....

Ние цял ден навън,аз мажа яко с Мустела и засега е ок,днес и ръцете мазах,нямаше начин. Аз мисля да го водя на море и да му взема басейнче за плажа, бански не! по пишка ще е...може и по боди-ако е много напечено времето Flutter

Днес за първи път гали куче, напоследък направо квичи от радост и гони кучета,котки,гълъби...та кучето..пред блока на детската площадка-преди да се качим си взехме по бира,а и малчо още малко да пощъка и....един добър татко с 2 деца,кокерка Ума и една баба и даже хвана песа да не мърда Жожо да го гали..и едно от неговите хлапета идва и:" Ума МОЯ " и прасссссссссс Жожо през личицето Shocked малкия се уплаши леко,но не се разплака, а баща му му се скара-не така,казах да не пипате бебето!..ама....оффф...то аз вече полудявам,не мога да предвидя всичко....оня ден една наборка на Жожо му дава солета,той я взима и директно в носа й я завря..как рева милата.... Rolling Eyes Confused

Честита месечинка на Владис!

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 21:10 от magnet_for_happiness

Общи условия

Активация на акаунт