ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Berlin
о, магнет, не си се похвалила значи? Simple Smile Честито! Предполагам, че го държиш, за да не си обели носа. Simple Smile))
Аз вече много искам Пафи да почне да ходи, хванат за ръка, но засега само бута количката, и то превит малко на 2 и ще гледам най=скоро да купувам уолкър. Да не си изкривя детето от зор. ooooh!
Айде, попишете малко, разкажете какво става по вашите площадки. Аз го паркирах малкия да спи, че доста неадекватен беше вече и изключително кротък. Laughing

# 406
  • София
abs мерси,дано става все по-уверен Simple Smile

По нашите площадки е супер, ние сме в парка де и последните дни е много весело,все около ходещи и прохождащи дечица сме, много е весело, гепват се чужди играчки, диалози си водят хлапетата-ужасно са сладки и с мамите си лафим, малчо ходи и след бебетата в количките,навестява хората насядали по пейки-досажда им  Mr. Green весело е Simple Smile
Вчера имахме смешна случка-близо до нас семейство с момченце,може би 1клас и с баща му ритат топка, малчо подивя по голямата топка и тича-хванал се за едната ми ръка Wink след нея,хората видяха интереса му и казваха постоянно на тяхното дете да ни я дава...и така час някъде,накрая момченцето ме пита-"вие кога ще си ходите?"-аз:" не знам,защо?"-детето-" ами за да може да поритаме на спокойствие с тати...."

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 21:08 от magnet_for_happiness

# 407
  • UK
Добър вечер!
Браво на Жожо , аз не бях разбрала че е проходил.
Аз пък преди обяд бях на вън, и се прибрахме към 13 да обядваме с Ани. И после се смрачи и задуха, аз мислех че ще вали и цял ден си стояхме вкъщи.
Ани се сдоби с нова синка на челото и си разби устната, чак кръв имаше. Ама не плака много, бързо забрави.
abs то покрай мен площадки няма много, аз навсякъде съм сама. Ние живеем в блок заобиколен от къщи и тук хората не излизат на близката площадка, а си седят по дворовете. Аз от лятото дпсега съм се запознала само с една майка.
Хайде аз изчезвам , че имам да пиша две курсови.

# 408
Здравейте,

Магнет,честито за прохождащото ти момче.Стискам палци за бързо възстановяване на мъжа ти.

abs,аз гледам да сме все сред деца,защото малката много се радва и ако има някоя кака да я занимава,хем тя е доволна,хем аз си почивам WinkНо има и по-агресивни деца,едно момченце играеше с топка,Мимето се приближи,и то й удари шамар,за секунда,без да разбера Shocked

Дарка,снимай го младежа да го видим с новата прическа.

Мама на Ани,как е паднала Ани,че така се е контузила?Успех с курсовите.

# 409
  • София
palomax ще ги шамаросват,няма начин....и моя го изживя а и занапред надали ще му се размине, децата на 2-3г вече са такава фаза,че бранят зловещо всичко що е тяхно,чуждото е  общо...
Мама на Ани  Sick курсови ли..я една бира моля! Mr. Green

# 410
  • UK
Оххх Магнет , как бих пила една бира, но така лошо почнах да кашлям, че ще се въздържа.
Палома, Ани като почне да лази много бързо , някак вдига много бързо крачетата и залита напред и се бухва направо по чело. Губи равновесие и много смешно се забива в паркета.

# 411
Аз пък разрязах лекинко на Коко бузата онзи ден. Като се гушкахме и целуваме, се наведе към мен, устата ми бе отворена и се издра на телчетата за затягане на брекетите... Имаше линийка кръв, поплака малко, днес вече е като нов. Зарастват за часове.
Отделно онзи ден тичаше навън, падна напред и ожули брадичката, леко заплака, но той не е плачлив по принцип и бързо забравя. Беше доста протритичко, но и това е почти зараснало.
Магнет, честито прохождане и тук! Пускай го Жожо без страх. И да падне, няма страшно, всички деца падат. А колко много ще пада, докато се научи да ходи добре. Коко вече е доста стабилен и пак пада чат-пат...
Аз за блузката не, но първите две седмици като се пуснеше, тичах след него като квачка, разперила ръце. Накрая ми писна, а и той отвсякъде вече ставаше и тръгваше. Друго не правеше освен да ходи, забрави и да лази чак, така че го оставих. Падаше няколко дни, много рядко да заплаче. И оттогава вече месец не се е случвало да падне лошо. С изключение на ожулената брадичка онзи ден. Като предимство, че не е бил в проходилка отчитам това, че пада много сполучливо и ръчички, и на дупе. Изобщо вече не го мисля, нито се стряскам, когато падне..
Днес много ми помагаше малчо. Аз чистя и той чисти. Така например изпусна сирене на килима и взе да го чисти, та добре го замаза... Хванах прахосмукачката, а той вече не се страхува от нея, чак танцуваше по едно време. Накрая клекна и взе да чисти редом до мен. Joy А има една играчка с животни и дупки и като се вкарат животните, издава звука на животното. Аз всички гледам да ги държа заключени, още му е рано за тази играчка. Петлето беше изпаднало и го вкарах, то изкукурига, а Коко от другата стая почна да вика 'гигигиииииии' и го повтаряше цяла вечер. Много се смях Simple Smile))
Абс, достатъчно четиво ли се събра? Wink

# 412
  • UK

Пупи, да си жива и здрава,
все така весела и засмяна!
Нека Лорчето расте здрава и щастлива
и Голямото Пупи да те слуша, радва и обича.

# 413
Добро утро!
Това е за Пупи!

Ето и това,ако пак не съм се справила! Embarassed
 smile3525
Честит рожден ден!

# 414
  • Sunshine state

Нищо не остава скрито от Фейсбук. Mr. Green
Благодаря ви за пожеланията!Сега се почерпете.Ставам на цели 27 години.. Crazy
За щастие тази нощ Лора пак спа непробудно и май днес ще отбележа и 2-рия си рожден ден. hahaha Не помня от кога не е ставала за мляко през нощта. Heart Eyes
Магнет,стискам силно палци на мъжа ти. Praynig
Сега отивам да пия кафенце и после ще ви прочета.  bouquet

# 415

Честит рожден ден, Пупи! Жива и здрава, желая ти успехи във всяко начинание и домашните да те даряват с много топлота и любов!  Hug
Коко се събуди само веднъж през нощта, но не можа да заспи два часа. Много ме истощават тези тежки въртения и пъшкания нощем. Едва заспа и мъжо стана да повръща. Всичко до жлъчен сок и после го хвана диария. Та ей то пак цяла нощ будуване заради другото бебе. Мисля, че е летен вирус, правих пресни картофи вчера, а и от всичко аз ядох по много, той малко..

# 416
Пупи,честит рожден ден!!!Бъди здрава и много обичана  bouquet

# 417
  • Berlin
Пупи, честит рожден ден и от нас!Присъединявам се към пожеланията на момичетата, весел празник ти желая и спокойна Лорка!

Мая, супер.  Laughing

Пафиту реши да си поспи преди обяд, аз разчиствам ...  newsm28

# 418
Pupi   bouquet  bouquet  bouquet Da si zhiva i zdrava, obichana i shtasliva!

Izvinavayte, momicheta, no kirilizatoryt ne raboti ottuk.  #Cussing out Zatova nqma da pisha poveche, samo da mecna, che sme zhivi, Kitsa mi stopi lagerite s rev i isterii, shok ot novoto mqsto, hora... dnes e po-spokojna. Veche dosta dylgo se zadyrzha prava bez opora, vidimo e zaqknala. Ta tova e ot nas.

Magnet, chestit hodesht Zhozho! Super!  Hug Hug

# 419
Момичета, понеже всички сме на тема кръщене, може би ще ви е интересно: http://www.center-style.com/index.php/krushtene/komplekti

Общи условия

Активация на акаунт