"Черешката на тортата" - 2 сезон - 10

• 61 923
  • 828
  •   1
Отговори
# 30
Много се надявам на една добра, позитивна весела седмица. Дано да е като отминалата - беше ми много забавно.
Аз съм за Бехар.

# 31
Аз пък нямам никакъв фаворит и съм скептично настроена към тая петорка. Ама може пък да изскочи зайчето от някой най-неочаквано.

# 32
Давам глас за Милена-все си мисля ,че последният е с предимство и ако има добри познания в кулинарията може да сътвори прекрасна вечер/я  Wink

# 33
  • sofia
Само Стефан ми е по -поносим.....

Абсолютно!

# 34
Много ще ми е любопитен Стефан....Симпатизирам му.......

Скрита лимонка мисля,че ще е Милена......

Ирина Флорин не ми е симпатична, Шамара също, Максим Бехар ми е някъде по средата......Смятам,че той ще поднесе интересни неща.......

# 35
  • Испания
Измъдрих го: гласувах за Максим Бехар. Може и Флорин да е, но не ми е симпатична. Ще видим.

# 36
Флорин и на мене не ми е симпатична но смятам че ще се справи много добре...имам идея че съм я гледала при Гала да готви...и имаше завидни умения newsm78

# 37
  • Sofia
Оставаше и тя да не умее да готви...жена на 50+

# 38

Нали? Wink  Елизабет Английска  също е задължително да умее да готви, щото вече ги е докарала два пъти по толкова почти Mr. Green  За готвенето - ако нямаш интерес и способности да го вършиш, годините  няма да помогнат особено... е, подобрява се техниката предполагам - може би по-бързо ще нарежеш глава лук, отколкото в началото, ама за мен не е в това умението.

Харесвам Вълдобрев, Максим Бехар също ми допада донякъде, Ирина и Милена не ги харесвам съвсем, а Шамара - категорично не

# 39
Гласувах за Стефан Вълдобрев, много ми е симпатичен Peace

# 40
  • гр. София

По този повод слушах преди няколко дни интервю с Лили Иванова.Зададоха и въпрос дали са верни слуховете,че за Великден е месила козунаци и боядисвала яйца.Тя така искрено се засмя и напълно отрече да има каквито и да било способности и за двата обичая.
За козунаците съм съгласна,че не е шега работа,но за здраве да си боядисаш 5 яйца примерно ми се видя странно да имаш изключителни умения.
Но все пак тя е прима,така,че всичко е нормално за нея. Wink

# 41
Гласувах за Ирина Флорин, а Максим Бехар ми е много интересен как ще се изяви и какво ще покаже.
Мишо Шамара е добро момче, няма да създава проблеми.

# 42
  • sofia
Проблемът му е, че изобщо си отваря устата  Mr. Green

# 43
интервю с Лили Иванова.
Но все пак тя е прима,така,че всичко е нормално за нея. Wink
Е, Ирина никога не е била прима! Да се надяваме, че умее да готви, макар че беше залитнала по една /много съмнителна/ фитнес система, в която ядат яко мазнотии....
Чудя се Шамара или Бехар е по-противен newsm78

# 44
Маме,       bouquet

Нито един от петимата не ми е симпатичен, така че не гласувах.
Най-често съм "засичала" Ирина Флорин из ефира....останала съм с впечатление за много лигава и неприятна персона.
Нямам идея кой как ще се справи.
Дано ме изненадат.Приятно.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт