Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 107

• 46 697
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро на цялата весела и бьрзопишеща  група!Хубава седмица и вьлнуващ нов епизод.Докато все още има  Simple SmileЧе то края му се задава..Но,и аз изгледах 71-епизод.Хареса ми .Очаквам вече нещо по-така.Имам усещането обаче ,че след толкова хубави моменти ,няма как да не ни свалят на Земята сценаристите.... ooooh!Така го усещам някак си.Прекалено много разврьзки останаха  висящи.Много вьпросителни има все още.Така навремето изгледах цял турски сериал,а за десерт на финала лошият изби главните герои ,та и семействата им...Надявам се да не ме шокират отново...Щото до момента нищо не е показано като сигурно...?

# 76
  • София
Добро утро и от мен!

Dimony, да е жива и здрава дъщеря ти!Много щастие й пожелавам!Честит празник на теб bouquet  bouquet  bouquet

**morski_briz**, Joy Joy Joy!Мукадеса -поетеса звучи все по-убедително поетично в твоите уста!А теб до такава степен съм свикнала да те чета в рими,че когато пишеш свободно мнение,аз пак го накъсвам с римов "такт" Laughing.

Баба Ана, благодаря за споделеното стихотворение  bouquet!Много ще се радвам ако споделяш все повече  стихотворения,посветени на Облака!Ако бях поет вече да имам стихосбирка,посветена на този филм.

Хубав ден и лека седмица на всички  Grinning Hug!

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 09:03 от Л_Дани

# 77
  • Варна
Бризче, за теб отделям специален коментар.
Харна си, харна...
Скрит текст:
Проследявам развитието на Мукадеса-пуитеса и наблюдавам как все повече задобрява и омекотява...
Добре че издателската дейност временно е стопирана - личи си опитния нюх на предприемача и успешния лидер (татко Керимов), защото това ще да е нож с две остриета вземайки се предвид обществените нагласи в момента.
Мисля че трябва да консултираш Мукадес(л)исица, да насочи сили и умения към сватбения марш (че то се е видяло ще има сватба, няма мърдане веч), както и в оформянето на наръчника (две, до три листовки не повече) за медения месец. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И все още умувам (ощ от първийо път кога те видох тук и все се не сещам - къде аджеба съм те засичала...
насред мегдана ней, на хоро да е - пак ней... не зная, спомен ми немей

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 09:19 от баба Ана

# 78
  • NICE,FRANCE

Добро утро момичета!
Нека и аз почерпя по нещо за Рожденният ми ден!
И да бъде седмицата слънчева,усмихната и много ползотворна за всички ни!
Димони,

на твоето слънчице!
Обичам ви Hug Hug Hug!

# 79
Димони,да ти е жива и здрава рожденичката,много да те радва и само хубави неща да и се случват!
 И за да ви е весела сутринта:
Скрит текст:
Два дни след РД на Керим , в Кухнята се получава писмо от Мустафа,адресирано до Мукадес,което Мерием и Фатмагюл прочитат:
"Скъпа ми Мукадес,отказвам се от Фатмагюл!
Ето, и момчетата от килията ме насърчават да спра да и пиша! Какво да се прави,тя е опетнена и за мен винаги ще си остане такава, а Керим нали е много Улюбен,да си я взима! Ето-на!  Заради нея и от Хаджер се отказах,и детето си няма да видя!
Но-НЕ! Моля те,напиши ми новия адрес на Хаджер! Имам нужда от нея и от детето ми!
И пожелай много щастие на Керим от мен! Дано поне той изпита щастие с бившата ми годеница!
Хайде,със здраве!
Мустафа"
Мерием и Фатмагюл се прегръщат,вечерта разказват пред всички за писмото! Семейният съвет решава,че Мукадес този път се е справила добре и решават да я изпратят на почивка...
Е,вие на почивката знаете какво се случи!!!

Да си кажа истината-още си пия първото кафе  и може да не е много добро,а повече-по-късно!!! Joy Joy Joy Joy
Бризче,и ти си уникат!!! Wink
Баба Ана,извини ме,че те забравих,стихотворението е много хубаво!

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 09:20 от mal4eva1984

# 80
# 81
  • Варна
Добро утро и от мен!
............

Баба Ана, благодаря за споделеното стихотворение  bouquet!Много ще се радвам ако споделяш все повече  стихотворения,посветени на Облака!Ако бях поет вече да имам стихосбирка,посветена на този филм.

Хубав ден и лека седмица на всички  Grinning Hug!
Не искам да пиша сега, че не му е тук мястото - нали се очаква задълбочен, пълен, изчерпателен  анализ (къде лятоска) на този шедьовър "Ако бях Облак"... но той определено изпълни със смисъл и съдържание неща от тъмната краска, които съм писала преди години (без да знам и да има явна причина за тях)
Колкото за стихосбирка... материал има и за повече от една (а живот и здраве тепърва колко ще ме Омузва Булутчето...)
Муза и вдъхновение за всички пожелавам (не само в мерената реч, но и в прозата), личностно развитие и облагородяване!
То нали това е и смисъла на "упражнението", иначе ще рече някой че само се забавляваме с тези филми тук Wink

# 82
  • София
galandri, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquetМного мноого щастие ти желая Hug!
Признай си,тортата, с която черпиш я купи от "Кухнята на розата",нали Wink Laughing?!

mal4eva,
като те видя,че се задаваш и ми трепва нещо!Ама тоя път нямахме интимна среща с Керим!Пий кафето и започвай да пишеш Laughing,че не се издържа вече  Laughing...

Прекалено много разврьзки останаха  висящи.Много вьпросителни има все още.Така навремето изгледах цял турски сериал,а за десерт на финала лошият изби главните герои ,та и семействата им...Надявам се да не ме шокират отново...Щото до момента нищо не е показано като сигурно...?
ooooh! Леле майко!Кой е този филм? Дълбоко вярвам,че Хилял Сарал и екип не са толкова брутални Praynig!!!

п.п. Не съм аз човека, който да уточнява,но все пак ще кажа: Коментарите за Облака са напълно позволени в темата, само отгоре е хубаво да пишете, че се отнасят за него!/Аз си признавам,че са ми любими Blush!/.Казвам го по повод на това,че няколко пъти вече  прочетох,че хората се спират и не пишат.

# 83
  • София
Dimony,Честит Рожден Ден на дъщеричката ти!!!Казват,че са благословени майките,които имат момиченца!!!Нека да ти е жива и здрава,много щастлива,да има много късмет и в живота си да среща повече добри и весели хора !!!

galandri,Честит Рожден Ден и на теб!!!Много да обичаш и много да си обичана,жива и здрава!!!Тортата Фатмагюл ли ти я направи или Мерием???
Ей тук ти пожелавам да си прекараш с любим човек ако не този ,то следващия ти рожден ден!!!

# 84
Дани,очаквай включване след 11.00 Тогава вече съм на работа и мога доволно да вляза в роля! Вчера ме прекъснаха едни младежи в момента в който пишех сцената в спалнята на новата къща с въпроса:
"а при вас наливни парфюми има ли?"
При което аз със  зловещ глас отговорих: НЕ!!!
А момчето:Ама защо ми се карате?
Явно като съм в образ съм много лоша!
И понеже сега свекито ме наобикаля, не мога да се отдам на първата брачна нощ на нашите гълъбчета!
Хайде,до по-късно!

# 85
Малко класика в очакване на първата брачна нощ и с пожелания за успешна седмица!

# 86
  • Варна
Имах предвид, с това "не му е тук мястото" че трябва да ми изтърпи търпилото и да не издавам - за тези които не са го гледали досега.
Да е по интересно за тях тогава (ако са останали такива де)Simple Smile
Че отпусна ли се, развихря ли се...
Скрит текст:
Като казах развихря - ще си спра малко вихъра, че както се отпуснах на писане ще си ритна трудовата книжка (и тогава и това че спя с шефа няма да ме спаси даже)

# 87

Прекалено много разврьзки останаха  висящи.Много вьпросителни има все още.Така навремето изгледах цял турски сериал,а за десерт на финала лошият изби главните герои ,та и семействата им...Надявам се да не ме шокират отново...Щото до момента нищо не е показано като сигурно...?
ooooh! Леле майко!Кой е този филм? Дълбоко вярвам,че Хилял Сарал и екип не са толкова брутални Praynig!!!

Направо си беше брутално .. LaughingСега ми е весело ,ама тогава.Не се сещам как се казваше филма.Само мога да кажа ,че Кьванч Татльту.Вьв филма се казваше Халил,а героинята Менекше или Мелекше..Отдавна сьм го гледала та ..Затова сьм притеснена.То и там имаше един луд,като Мустафа.Цял филм не го заловиха,накрая когато го хванаха той избяга от ...та ги позастеля на сватбата им...Ужас Thinking

# 88
  • Бургас
Dimony,да ти е жива и здрава рожденничката.Много усмивки ,много щастие,мого късмет да има в живота си!  bouquet

Не знам дали се чувствате и вие така,но аз за първи път гледам филм/Ако бях облак/ толкова много пъти и всеки път все едно ми е за първи ,и искам пак,не знам докога ще е така. ThinkingКолкото повече гледам Енгин в ролята на Мустафа Булут толкова повече очите ми го искат пап и пак ,нямам насита.Въпреки,че като Керим изглежда по-добре визуално,по-добър е като персонаж,аз си признавам влюбена съм в Мустафа Булут Embarassed

Сори,че пиша пак за Облака,ама ми идва отвътре,а не знам как да слагам скрит текст Hug Blush

# 89
Писмо от
Скрит текст:
един заблуден до сега влюбен до една рядко умна и красива жена /Дон Кихот и неговата Дулцинея,ако познаете кой е Санчо Панса.../

Слънце мое,ненагледно и през затъмнени очила, Sunglasses

Много  дълги дни и нощи мислих и премислях това,което искам да споделя с теб.
Как съм бил толкова заслепен и заблуден в чувствата си към бившата годеница и не съм видял твоята красота.Тази равна снага,тези големи  ненки,които рипат като две палави прасенца в пазвата ти,тази лъчезарна усмивка,погледа ти изпълнен с толкова нежност и копнеж когато ме погледнеш.И не на последно място,твоята съвършена походка,тип кръшно дупе ,завъртяно на 90 градуса...Ох,като пиша тези слова и ми става толкова хубаво на душата и кораво между краката /ей,Али пак съм седнал на бастуна ти,ела си го вземи,че ще играеш руски танци на един крак в килията аааааа/,изивни ме слънце мое,за отклонението.Защо до сега не съм разбрал,че ти си моята сродна душа /освен тези  от килията/?Къде ми е бил умът,защо така късно те открих?Още помня онзи първи път,когато те видях яхнала онази рунтава овца,като амазаонка готвеща се за битка,и как само я повали все едно,че искаше мен да намериш под себе си и как и острига вълната,точно както овърша и моята поетична душа.Ами онази вечер на годежа с онова слаботелесното,как само ми мяташе  блажни погледи,ама и аз будалата как не разбрах за твоите яшмари...Вече ще пиша на теб  моя Дулсинея и гледай онзи неодмалсен твой Санчо да не разбере за тези ми писма....Ще мисля всяка вечер за теб,докато се унасям в блажен сън сред хърканията,охканията  на моите дружки по килия....
Твой Рицар на печалния образ Мустафа-Дон Кихота
ПП:Писмото е радактирано на разбираем език от управата на затвора.
Аз и ти
Аз и твоя Санчо

galandri,ЧРД!
newsm51

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 09:58 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт