Отговори
# 540
момичета  smile3501 за добрите резултати .
Yani_4ka  много се радвам , че всичко е наред , почивай си   bouquet
*Цветенце*  стискам ти палци  Praynig

# 541
Яничка радвам се че всичко е наред!!!  Hug

# 542
Yani_4ka  само да допълня да се поразровиш и поразпиташ за докторката дето си си харесала , преди да се насочиш окончателно към нея , успех   bouquet

# 543
  • София
Yani_4ka  само да допълня да се поразровиш и поразпиташ за докторката дето си си харесала , преди да се насочиш окончателно към нея , успех   bouquet

Еми точно това правя в момента, ама май тя не изражда, успях да разбера само, че прави ФМ в МЦ Марковс - нищо чудно че толкова хубаво ми обясняваше и показваше на ехографа и една такава спокойна и без да те стряска. Даже ми записа тези мерки, които трябват за БХС-то без въобще да съм пращана за това. Е, ако не друго поне за това може да ходя при нея Simple Smile

# 544
  • София
случайно попаднах на доста забавен албум, явно среща на бъдеши мамчета от група като нашата. Мен ме накара да се усмихвам, споделям усмивките си с вас  Heart Eyes
http://mamiapril.snimka.bg/maternity/s-9-meseca-na-uchilishte-2007.100519.2458414

и относо пола на бебето и изчисляването - една статийка: http://www.drebcho.bg/stories/465/Syveti_i_testove/16_nachina_za … ola_na_bebeto.htm

# 545
nori4ka87, в Тина Киркова не работят със ЗК и направление не ми е нужно, но абонаментът струва 450лв като има възможност да се плати на две вноски - 250 и 200. Никак не е малко - ти сама преценяш дали искаш да си наблюдавана в тази болница при този лекар.

# 546
Включвам се набързо.
Предупредих колежката, обясних ѝ причината и тя мн се зарадва за мен, дори шоколад ми купи.
Ама в момента съм страшно разочарована от съпруга ми, мн ми е криво.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 20:28 от Шушулче

# 547
Андреа Селесте, благодаря за инфо-то.Просто много се учудих, защото този "Център за жената" е доста неугледен, а в тези пари не са включени и някои прегледи и изследвания!!!! Та то в Щерев ЖК струва 600 лв, а там са си специалисти....Но, няма значение - няма да ви отегчавам с тези неща!!!!
Шушулче, не се ядосвай!!!!Само нервираш бебето излишно - няма какво да се направи.Просто поговори с мъжа си и му обчсни как се чувстваш.
Има ли мамчета, които си бият Фраксипарин?На мен вече корема ми стана на лейка, но се успокоявам, че скоро ще ги спра!!!!!
Много положителни емоции и много усмивки на всички!!!! Hug

# 548
  • София
Здравейте момичета,аз от снощи съм си вкъщи,малчо много ни се радва,и аз на него разбира се и ми е гузно,че  за толкова време го оставихме,но скоро не мисля да го сотавям  Naughty

Браво за чудесните новини на всички,все такива да ни пълнят темата!!!

magarence_babyда ТОВА е ТАБЛИЦАТА. Аз несериозната не съм я снимала,но ето,че се намери.

Радвам се,че до момента познава  Wink

Beluchi wera84 Yani_4ka сега може и сами да видите според таблицата какъв пол излиза бебчо.

Pakcho ти можеш да видиш,че е малко несправедлива таблицата и е само до татковци на 39  Sad

Аз другата седмица май ще ходя на лекар. Да видим бебо,че ми е домъчняло вече  Wink
На всички усмихнат ден!

# 549
Норичка здравей,аз си правя фраксипарин и при мен освен че има синки на моменти става и на буци който после се разнасят.Странно ми е обаче защо ще го спираш скоро,аз за себе си знам че ще го правя до края на бременноста.

# 550
Браво на всички за хубавите новини Hug Относно пола на бебето - аз имам някакво вътрешно чувство, че ще е момче, таблицата и тя това показва, а аз така си искам ОЩЕ ЕДНА принцеска Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но каквото дойде, няма да го върнем я Joy

# 551
Много благодаря за таблицата. Само искам да попитам отгоре навършените години на таткото ли са, защото не го разчитам? Ако е така при мен излиза момче - зачеване февруари, навършени години на мъжа - 26.

# 552
Много се радвам, че всички резултати до момента са добри  Simple Smile
Дано и занапред да продължаваме все така  Hug Hug Hug

# 553
здравейте момичета ,
Шушулче  радвам се че си се оправила с работата , а мъжлето малко го стегни и хич не им се ядосвай     bouquet
като пишете какви усещания имате за пола на бебетата и аз се замислям , ама не мога да кажа , че имам усещане , нито преди съм имала  Embarassed
да не отчайвам платилите за консултация в Тина Киркова , но от една мама дето роди преди 20 дни , чух че са и направили само 2 ехографа и прегледите са малко , колкото да се каже че са проведени .  Аз мисля , че при толкова възможности за ЖК. по здравна каса да платиш за претупване е малко кофти , ама всеки си решава .  newsm78
hetera добре си се завърнала , та и малко прохлада ни донесе  ooooh!    bouquet
хубав ден  Wink

# 554
  • София
някой пишеше че си търси официална рокля за сватба .. не знам какви са финансовите възможности, но намерих едина сайт - http://www.tiffanyrose.com/ Ако пък не поръчвате от там - може да вземете модел и да поръчате на шивач Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 17:08 от plesure

Общи условия

Активация на акаунт