ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 083
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Да се запиша отново в темичката.След първи неуспешен опит се нарждам на опашката отново с номер 16 528 от 8.06.2012г.

# 391
  • СОФИЯ
 Здравейте от днес влиза в сила промяната за удължаването на срока за заповедите а следното изречение е копирано от разпоредбата: 1 година е валидена за заповедите, издадени след 11.06.2012г.

# 392
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Номер 13529 от 26 август 2011г. отива эа эаповед на 18.06.2012г.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 21:29 от Undisclosed Desires

# 393
Може би въпроса ми е тъп, но ще го задам. Ако направя опита си в началото на тази една година от получаване на заповедта и той е неуспешен, трябва ли да чакам да изтече срока на заповедта и чак тогава да подам наново документите си във фонда?

# 394
Може би въпроса ми е тъп, но ще го задам. Ако направя опита си в началото на тази една година от получаване на заповедта и той е неуспешен, трябва ли да чакам да изтече срока на заповедта и чак тогава да подам наново документите си във фонда?
Не не трябва да чакаш

# 395
не  , при неуспешен опит  подаваш документи отново . Клиника трябва да подготви необходимите документи и ги изпращат служебно  . аз миналата година си взех заповедта  началото на април , и кря на август подадох отново  за втори опит  и чаках  приблизително  11 месеца  за нова заповед.

# 396
Благодаря Ви за отговорите.

# 397
А нашият номер е 13706 от 20/09/2011 дали ще ни се обадят преди август newsm78.

# 398
А нашият номер е 13706 от 20/09/2011 дали ще ни се обадят преди август newsm78.

Аз мисля, че трябва да чакаш обаждане всеки момент. Вече са се обадили на 13 5** , т.е. по- малко от 200 номера до вас. Със сигурност ще е преди август, даже преди юли, ако продължават да звънят със същото темпо.

# 399
И аз имам един въпрос,може и да е глупав,ама не съм се интересувала и питала до сега.Каква е била причината,че преди са се обаждали за получаване за заповед до 6 месеца,а сега се чака 10-11,те парите са си същите.Имам някакъв мътен спомен,че е имало чакане за усвояване на парите което се е забавило,ама все пак може да се навакса,нали?

# 400
И аз имам един въпрос,може и да е глупав,ама не съм се интересувала и питала до сега.Каква е била причината,че преди са се обаждали за получаване за заповед до 6 месеца,а сега се чака 10-11,те парите са си същите.Имам някакъв мътен спомен,че е имало чакане за усвояване на парите което се е забавило,ама все пак може да се навакса,нали?
Ами това се дължи на това че вече има прекалено много хора, които кандидатстват във фонда за съжаление.

# 401
  • София
По правилник мисля Че е написано Че трябва да се разглеждат между 200 и 400 молби, няма как да се навакса. 2010 когата стана  скандала Че са свършили средсрвата и се бавят плащанията към клиниките, Част от клиниките отказваха да поЧват опити по фонда. Мисля Че тогава юли месец бяха раздали доста заповеди, а след това от септември до края на годината поЧти никакви. Държавата отпусна допълнително 5 млн лева за да   се покрият  опитите за които има ве Че дадени заповеди. А предполагам Че в наЧалото на 2011 не се опитаха да наваксат за да не се окаже пак Че средствата стигат до средта на годината така поне номерата си вървят равномерно...
Алиса броя на подадените молби за месец не е много по-голям от тези които се раздават, а и внаЧалото е имало доста по-голямо натрупване, като са подали всиЧки които са имали възможност...

# 402
Момичета вчера получих обаждане. Номер 13548 от 30.08.2011г. Аз очаквам другия месец бебчето, за това пожелавам моя успех на момичето, което ще ползва реда ми. А разбира се и на всички вас, които го очаквате Simple Smile

# 403
Момичета вчера получих обаждане. Номер 13548 от 30.08.2011г. Аз очаквам другия месец бебчето, за това пожелавам моя успех на момичето, което ще ползва реда ми. А разбира се и на всички вас, които го очаквате Simple Smile
     Hug  браво,сетих се,че нещо не те засичам.

# 404
ZVEZDA * каката взе да ревнува и по цял ден с нея се занимавам . Дано да потушим ревността от сега. Не съм влизала във форума от месеци. Пожелавам ви да се случи най скоро и при вас. Успех  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт