ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 064
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Сигме, тя е писала и че становище на уролог не върши работа, защото са приложили такова към документите.
При Кацаров не се ли чака много при записване на час? В смисъл дали ще може да приеме мъжа другата седмица?

# 451
Здравейте!
От последните постове, разбирам, че все пак Съвет се събира. От 13.05 номерата от 15306/23.2.12 г са в статус "предстоящо разглеждане" и си бях помислила, че са запразнили до след летните почивки...

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 21:19 от Nyxia

# 452
Ами събира се, защото като ми се обади жената, ми каза, да побързам, явно да не изпусна следващото  newsm78 newsm78

Благодаря ви за отговорите, утре ще звъня и до Щерев и при Кацаров, да видим какво може да се направи  newsm78 newsm78 но становище от уролог само, не върши работа. Леко ми е странно, това в Бг нали андрология не се изучава? пък искат становище на андролог, егати и параграф 22, според мен не е логично.

# 453
  • Пловдив
Ами събира се, защото като ми се обади жената, ми каза, да побързам, явно да не изпусна следващото  newsm78 newsm78

Благодаря ви за отговорите, утре ще звъня и до Щерев и при Кацаров, да видим какво може да се направи  newsm78 newsm78 но становище от уролог само, не върши работа. Леко ми е странно, това в Бг нали андрология не се изучава? пък искат становище на андролог, егати и параграф 22, според мен не е логично.

Здравей Звезден Прах,

Преди около 10 дни се обаждах на телефона за консултации във фонда и от там ме информираха, че е необходимо становище от УРОЛОГ, което няма специална, стандартизирана форма. Урологът, който преди година оперира съпруга ми ни издаде становище в свободен текст, в което е потвърдил поставената диагноза на база спермограмите и прави предложение, че е необходимо изкуствено осеменяване. Много се надявам да не ни направят проблем с това становище.  Sad До края на седмицата ще се опитам да подам нашите документи.
Би ли ни информирала относно развръзката около проблема УРОЛОГ/ АНДРОЛОГ.

# 454
Развръзката е , че ТРЯБВА да подам документи от уролог- АНДРОЛОГ( андрологията е нещо като специализация на урологията), иначе няма да ми приемат документите, заради това са ги върнали....

# 455
от зачатие

Re: Одобрени от ФАР
« Отговор #688 -: Днес в 05:08:40 »

Днес излезе и моят номер 13700 от 19.09.2011. Получаване на заповед на 02.07. Успех на всички!

# 456
Бравоооо,ще чакаме още обаждания днес!Успех на всички!

# 457
Искам да сменя медицинския център,в който ще правя процедурата, трябва ли да представя някакъв документ за това във фонда?

# 458
За смяна на клиниката мисля, че се подава молба до директора на фонда, но за по-сигурно, звънни и попитай на телефона за информация 02 895 31 49

# 459
Трябва и документ от новата клиника, че те приемат за пациент.

# 460
  • СОФИЯ
Здравейте момичета дойде и моят ред да се запиша в темата официално ...... номер 13711 отива за заповед на 04.07.2012г. Пожелавам си много успех и късмет дано това да е нашият опит. Благодаря на всички за това, че дълго време ме търпяхте в темата  Hug Hug Hug Hug

Успех на всички получили заповед и на тези който я очакват   bouquet  bouquet

# 461
Миерин, честито ти обаждане!
Успешна процедура Hug

# 462
И на мен ми се обадиха, ама моята се заделя Simple Smile

# 463
  • СОФИЯ
Сънчи благодаря ти миличка да ти се връща   bouquet  bouquet  bouquet
Бамби миличка на теб ти предстой много голямо събитие скоро, така, че ще стискаме палчета всичко да е нарад ...   bouquet

# 464
Здравейте,момичета!Записвам се и аз . Преди малко ми се обадиха, № 13 717 , отива за заповед на 06.07.2012 .Пожелавам успех на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт