ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 65 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,дано наистина скоро продължат  работа.Wink

# 721
На мен ми се обадиха днес, за да ми кажат,че при заседанието във вторник са решили да ни искат още документи. На становището от андролога пише,че е уместно изследване за муковисцидоза / ние сме с мъжки фактор/ и сега трябва да им занеса резултатите. ooooh! При разглеждането на същите документи при първи опит не ни беше искано такова нещо.

# 722
  • Пловдив
Icegirl, а вие приблизително кое номерче сте,че и ние чакаме доста време одобрение и да си направя сметка дали сме разгледани Hug

# 723

Здравейте момичета отдавна не съм писала сега се поразрових в сайта на ФАР и разбрах,че има раздвижване с одобрението на номерата до 15381 са вече в статус"Одобрена".Последният номер преди тази информация беше 13306,според мен мисля,че добре се разглеждат молбите.

Приятен и слънчев ден!

# 724
Icegirl, а вие приблизително кое номерче сте,че и ние чакаме доста време одобрение и да си направя сметка дали сме разгледани Hug

16745/26.06.2012 г.

# 725
  • Пловдив
Много благодаря,ние сме доста преди вас, явно сме разгледани Simple SmileУспех Hug

# 726

Здравейте момичета отдавна не съм писала сега се поразрових в сайта на ФАР и разбрах,че има раздвижване с одобрението на номерата до 15381 са вече в статус"Одобрена".Последният номер преди тази информация беше 13306,според мен мисля,че добре се разглеждат молбите.

Приятен и слънчев ден!

Преди бяха Одобрени до 15306! Така че кое му е раздвижването 75 номера  Shocked
и щом сега са се обадили на Icegirl значи имат поне на още 1300 номера да обновят статуса им!

# 727

16745/26.06.2012 г.
Здравей видях ти номерчето това означава че вече ти гледат молбата ли?Защото ние сме 50 номера по нагоре,и това означава ли че скоро ще разгледат молбите ни?

# 728

16745/26.06.2012 г.
Здравей видях ти номерчето това означава че вече ти гледат молбата ли?Защото ние сме 50 номера по нагоре,и това означава ли че скоро ще разгледат молбите ни?

Да-разгледали са ни молбата във вторник.Така ми каза жената от фонда.Обади ми се в петък.Успех!

# 729

Приятен и слънчев ден!

Преди бяха Одобрени до 15306! Така че кое му е раздвижването 75 номера  Shocked
и щом сега са се обадили на Icegirl значи имат поне на още 1300 номера да обновят статуса им!

Според мен не са имали възможност да ъбдейтват цялата информация на сайта тъй като от поста на Icegirl, се вижда че тя е с номер 16745 и вече е получила обаждане от фонда за допълване на документите,т.е вече нейната молба е разгледана,аз съм 15527/14.03.12г. и молбата ми е още в статус "Предстоящо разглеждане".

# 730
Ее, толкова се надявах, че ще ми се обадят тази седмица, а те в отпуска излезнали.
Знаете ли колко време ще продължи почивката им?

# 731
i az taka mnogo se nadqvax 4e 6te e tozi meses a nqma nikakvo razdvijvane na nomerata samo 300 nomera do moq

# 732
А до моя са само 100 и имах готовност да ми звъннат още миналата седмица, но уви.

# 733
опааа от Зачатие

Re: Одобрени от ФАР
« Отговор #721 -: Днес в 14:36:52 »
   Отговори с цитат
номер 14221 получи обаждане и отива за заповед на 09.08.12г. първи опит

# 734
Привет. Днес ми се обадиха от фонда за заповед - номер 14243 на 10.08.2012г. за трети опит. Бях се отказала да чакам, мислех, че след отпуските им ще се обадят, но уви. Така че имайте търпение и вярвайте. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт