Ето, че ОКТОМВРИйската дружина премина първата третина!

• 39 103
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Аз колкото и да не искам да се пазя и да не вдигам тежко, не мога. Имам дете, за което трябва да се грижа и няма кой друг освен мен да го прави. А понякога иска да го гушна, като го е страх от нещо иска и да го взема на ръце. Трябва на столчето за хранене да се сложи, да се свали. Все неща, които мен чакат. Та, така  с вдигането, в някои случаи е неизбежно.

# 466
  • на земята
Мамчета здравейте,аз съм от декемврийската темичка ,но бих искала да ви попитам за БХС И феталната морфология,в коя седмица правихте и къде,ако някой е правил в МЦ МАРКОВСК,да сподели.На едно място ли е прегледа и кръвта и се ходи до МАЙЧИН ДОМ да се дава кръв,как става.ще ви бъда благодарна ако споделите.Леко бременеене на всички   bouquet

# 467
Мамчета здравейте,аз съм от декемврийската темичка ,но бих искала да ви попитам за БХС И феталната морфология,в коя седмица правихте и къде,ако някой е правил в МЦ МАРКОВСК,да сподели.На едно място ли е прегледа и кръвта и се ходи до МАЙЧИН ДОМ да се дава кръв,как става.ще ви бъда благодарна ако споделите.Леко бременеене на всички   bouquet
здравей лаленце, аз си правих ранния скрининг в 11 г.с. и няколко дни в Майчин Дом. Сутринта бях на консултация и казах на д-ра, че след това ще ходя до МД за ранен скрининг и той премери (мисля че беше назална кост и нухална транслукация) каквото трябва на бебето, попълни ми заявката и с тази снимка и заявка  отидох в МД и там ми взеха кръв, стана супер бързо, защото беше по обяд, сутрин по прицип има опашка. Но скрининга се прави в поликлиниката, входа й се намира вдясно от главния вход на МД, там минаваш през две гишета (в ляво от вх.), на едното даваш заявката, а на другото 28 лв. и отиваш на горния етаж (стаята е отстрани на регистратурата) и ти вземат кръв! А ако отидеш без ехографска снимка, там имаше един кабинет (забравих кой номер беше), в който ти правят, но трябваше 30лв. да се платят.
За ФМ мисля да ходя във Фемина, към 20-21 г.с, но още не съм си запазила час Laughing
Надявам се, че ти бях полезна. Късмет!  Simple Smile

# 468
  • на земята
 Daniela Mihaleva,много ти благодаря за всичко написано  Hug,проблема ми е че една приятелка ми запази час при този д-р марков,16.40 часа,обаче незнам дали не е късно, ако ме прати в МАЙЧИН ДОМ по това време дали ще има кой да ми вземе кръв за БХС,а аз ще пътувам от СТАРА ЗАГОРА а по ранен час няма,и се чудя дали да си оставя часа..)))

# 469
лаленце аз забравих да ти кажа, лабораторията взима кръв до 14ч. Но ти и на следващия ден след прегледа при Марков може да отидеш с ехографската снимка в МД (стига да останеш в Сф  Sad ). Само да не е по-късно от 3 дни, че няма да им върши вече работа  Simple Smile

# 470
  • на земята
Благодаря ти много ми помогна наистина,значи май ще отменям часа,защото ще трябва да оставам да спа там за да мога на другия ден да отида да дам кръв ,а много скъпо ще ми излезе и със спане..))Благодаря ти много ДАНИ..)))

# 471
  • София
Благодаря ти много ми помогна наистина,значи май ще отменям часа,защото ще трябва да оставам да спа там за да мога на другия ден да отида да дам кръв ,а много скъпо ще ми излезе и със спане..))Благодаря ти много ДАНИ..)))

Лаленце, ти нали имаш гинеколог по ЖК? Нека ти пусне кръв и я изпрати за БХС в София, предполагам, че това е практиката, ако си в друг град  Peace Освен това за БХС ти е много рано, той се прави в 11-14 гестационна седмица, иначе ще те върнат  Peace

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 14:52 от -=Деси=-

# 472
Попитай дали при Марков не могат да ти вземат направо и кръв. Аз предния път си минавах по каналния път, но сега във Фемина ми взеха направо и кръв и те си ми я носят до Майчин дом. Резултатите винаги можеш да провериш на страницата на лабораторията Simple Smile

# 473
Сетих се и за още един вариант, но трябва да се обадиш да питаш в клиниката на Марков, защото не съм ходила и не съм запозната с практиката им. Питай дали там на място взимат кръв за скрининга и дали я подготвят и изпращат в МД, мисля че във Фемина я имаше тази опция, но излиза малко по-скъпо отколкото да идеш сама в МД и там да дадеш кръв. Но в твоя случай като няма възможност за по-ранен час и за оставане в Сф, май е добър вариант. Но и да не стане не се отчайвай, има и късен скрининг към 16 г.с  Simple Smile

# 474
blasphemy прочете ми мисълта, докато да напиша отговора  Joy

# 475
Според мен ще стане. Едва ли във Фемина може, а при Марков не може.
Мен ми взеха към 120 лв май, само че аз съм при доцентка, което е по-скъпо като цена.

http://www.mcfemina.com/bg/pages/5-%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B … 0%B3.%D1%81..html

Това е, което включваха тези 120 лв.

# 476
Хайде момичета аз ще ставам, че утре съм на изпит и трябва да преговарям Cry а така ме мързиии и все други интересни работи си намирам само да не чета  hahaha А на вас приятна почивка  Simple Smile Да ми стискате палци за утре!  Wink

# 477
Ох, направо не знам как успяваш да учиш за изпит. Аз не мога да си спомня имената на някои познати  Laughing
Като малоумна съм.

# 478
  • на земята
Благодаря ви момичета,да знам аз,че е рано, аз записах час за 7 юни ,те ми изчислиха..)))Много ми помогнахте,ще се обадя да питам през работно време в МЦ МАРКОВСК..)))

# 479
Здравейте момичета,
връщам се след неколкодневно отсъствие и пътешествия и започвам да чета, да се включвам и да отговарям:) Първо да кажа (малко оффтопик), че изкарахме страхотно, времето беше уникално слънчево, пътуването с кола ми понесе без проблеми, въпреки ужасните пътища, настроението беше на 6 и така, неусетно и влязох в 5-я месец Wink Пожелавам си на мен и другите момичета безпроблемно бременеене и от тук нататък Peace
късметче за вдигането на тежко аз се ръководя от моите си усещания, т.е. да не го усещам тежко, иначе лека домакинска работа си върша, една торба пазарска нося, но иначе гледам да се пазя...Както са казали момичетата обаче понякога е неизбежно Simple Smile
zvezdi4ka , леле много притеснително наистина с това 1:25, но най-важното е, че всичко се е оказало наред, много се радвам за теб  bouquet
maya.r. тези чорапи ще са ти абсолютно излишни за 2 часа полет, ставай поне веднъж на половин час до тоалетната и няма да имаш никакви ядове Peace
*Белоснежка* най-добре наистина газираното да ти е аут от менюто, не е полезно, подува корема, причинява излишни газове, киселини и т.н. Ако на мен много ми харесваше бих си позволявала по халба на седмица, но всеки ден не ми се вижда удачно...
lorini и си ходила до Св. Лазар все пак и ти е допаднало PeaceОле, ако е момче не знам, като те гледах колко си убедена, че е момиче, чак аз повярвах Laughing Ама важното е да е здраво и щастливо, другото ... Simple Smile
Абе момичета, нищо не сте казали за срещата в събота как мина Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт