Ето, че ОКТОМВРИйската дружина премина първата третина!

• 39 109
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не, не, не са ги спрели, все още има тегления. Леля ми е в Чикаго и тя проверява на сайта, казва ни кога са датите и крайните срокове  и ние си пускаме документи PeaceУтре излизат резултатите и тайа се надявам да сме спечелили... Praynig Praynig Praynig

# 451
  • Бургас
Привет!
И аз да се запритеснявам сега Rolling Eyes Как се разбира ако имаш уроинфекция? Като стана проблема с червата ми, което явно си  е било вирус и личния и гинеколожката ме питаха за парене при уриниране. Нямаше такова нещо. Вчера бяхме на пикник и пик по-малко вода и съответно не ходих до тоалетна. Днес сутринта имам едно като парене около мястото, където излиза урината. Нямам Т или нещо друго, корема ми се оправи. Дали обаче е инфекция или бактерия? Лошото е, че през тия почивни дни ни лаборатория работи, ни лекар мога да открия. Каквото и да намеря да чета е от сорта колко са опасни инфекциите и до какво водят. И съм в шах и паника да търся ли някакъв дежурен лекар или не е късно до сряда да си ида на моя. Пробвам да пия повече вода днес.
Дайте акъл някакъв, поне за успокоение Rolling Eyes

# 452
И аз да се обадя, като спечелила зелена карта - никога нищичко не се плаща по процеса на кандидатстване. Има само един официален сайт и той е безплатен, другото са мошеници и шарлатани.

Аз да ви споделя се чувствам неловко, че все пиша, когато другите си лягат и все се включвам часове по-късно..  Rolling Eyes Някак не успявам да се впиша много в темата, ама здраве да е.

Като казах здраве, мисля днес да настоявам за теста за глюкозно натоварване, защото все така си вдигам захар и ако чакам на тукашните лекари, ще си развия диабет като стой та гледай. Имам ясното намерение да го хвана навреме и да го контролирам с диета! И като си помисля, че съм с възможно най-добрата застраховка в  САЩ и всичко ми е безплатно... Не съм сигурна колко е удачно бременна да пристигне в САЩ без такава застраховка... Един съвт - ако го правите, първо си направете всички възможни изследвания в БГ, защото са по-достъпни и е по-лесно да си платиш и да ти го направят. Тук има ред и се спазва и на никой не му пука, че ме е страх, аз си имам час след 3 седмици - по-рано не може.  Simple Smile

И още нещо, не знам дали ви е интересно, но в света има над 200 милиона "липсващи" момичета-бебета. В Китай и Индия има предпочитания към мъжка рожба, защото когато момичето се омъжва се плаща dowery на семейството на мъжа, един вид му плащат да се грижи за нея. Ужасни традиции имат, но като резултат от това, че в моя щат има доста индийци и китайци в софтуерните фирми, е въведена забрана да се съобщава пола преди 20-та седмица, за да се избегнат аборти на момичета. И така, накратко вие си говорите за пола на бебетата, а аз имам още поне 6 седмици преди да ми кажат.  Crazy Crazy Ама само да е добре бебето, какъвто ще пол да е..

# 453
  • София
Привет!
И аз да се запритеснявам сега Rolling Eyes Как се разбира ако имаш уроинфекция? Като стана проблема с червата ми, което явно си  е било вирус и личния и гинеколожката ме питаха за парене при уриниране. Нямаше такова нещо. Вчера бяхме на пикник и пик по-малко вода и съответно не ходих до тоалетна. Днес сутринта имам едно като парене около мястото, където излиза урината. Нямам Т или нещо друго, корема ми се оправи. Дали обаче е инфекция или бактерия? Лошото е, че през тия почивни дни ни лаборатория работи, ни лекар мога да открия. Каквото и да намеря да чета е от сорта колко са опасни инфекциите и до какво водят. И съм в шах и паника да търся ли някакъв дежурен лекар или не е късно до сряда да си ида на моя. Пробвам да пия повече вода днес.

Уроинфекцията се открива като дадеш урина. В момента не можеш да направиш много, освен да си направиш отвара от смрадлика, да я разредиш с водичка, да я налееш в един леген и да си поседнеш за 10-тина минути. Мисля, че спокойно можеш да изчакаш до сряда, ако много се притесняваш - отиди до "Цибалаб", пусни една урина и в сряда направо ще отидеш с готов резултат при твоята лекарка  Peace

# 454
Ева на сцена, би ли ми пратила тогава официалния сайт Simple Smile А може би Щастлива жена? Аз отдавна искам да кандидатствам, но явно съм улучила шарлатаните. Тогава проверих и се оказа, че са ги спрели. Явно пак има тегления... Може пак да пробваме - този път с бебише Simple Smile

# 455
  • София
Bubabo Аз много години страдах от уроинфекции. В момента най-доброто е да пиеш много течности. Колкото се може повече. При бременните е много често срещано. Има един чай Кидни. Около 3лв струва и много помага, но да си призная незнам дали е подходящ за бременни. Аз като го пиех не бях бременна и не си спомням.

Всички мами да имат в предвид, че трябва да пият много течности, за да избегнат уроинфекциите!  Simple Smile

# 456
https://www.dvlottery.state.gov/  e сайта, но може да се кандидатства само наесен (мисля, че от началото на ноември)

# 457
  • София
bubabo, ако не си пила достатъчно течности, може от това да е паренето, при мен също се е получавало от много концентрирана урина, особено ако е съвсем леко, не е задължително да е инфекция. Пийвай сега повече водичка, хич не е хубаво да се дехидратираш по време на бременност, ако не изчезне до сряда си пусни изследване.

Ева, успех  Hug Дано всичко да се развие по възможно най-добрия начин! Диетата и сега си я спазвай и гледай да не се психираш толкова, защото стреса също много влияе на диабета.

Успех и на всички кандидатстващи за зелени карти  Hug

# 458
Ева  питай  си   доктора,  защото   аз   съм  с един  и  същи  доктор  от  както  загубих  първото  бебе  и  после като  родих.  И  той  на  всеки  преглед  ми  повтаря,  че  ако имам  някакъв   проблем  дори  и  да  не  звъня,  а  да  отивам.  Беше  ми   назначил   преглед   след  4  седмици  и  му  казах,  че  за  мен  са  много и  само  излишно  ще  се  притеснявам  и  човека   ме  викна  след  3..И  това  го  прави   за  втори  път...А  за   ехото  не  само  при  вас  е така.   Тук  просто  правят   само  2  ехографа  и  това  е...Повече  не   може. Питах  защо и казаха,  че   ако  не  си  в  категория  рискова бременност, нямало  никаккви  индикации  за  по   близко  следене  на  бременността.   Същия  отговор   получих  и  за  магнезия. Тук  не   изписват  в  началото,  а  евентуално  след  20  седмица  за задържане....

# 459
Добро утро момичета и честит празник   bouquet Grinning
Вчера направихме страхотна разходка край София, поседях слънце, правихме си барбекю.... изобщо приказка  Hug
Вече си имам баня в пълния смисъл на думата, та успях и да изчистя къщата, за да се наслаждавам вече на почивката...
Исках да ви питам, че съм се сетила за вдигането на тежко. У нас все ме преследват  - не вдигай това, не вдигай онова... Даже един леген с пране чакам да ми изнесат на терасата. Та се чудех какво значи да не вдигам тежко?
Ето и вчера племенницата ми дойде на гости, е как да не го гушна това сладко пухче на леля?  newsm30

# 460
Добро утро и честит празник! Хайде на кафето Grinning

Момичета, по-малко притеснения моля. Повече усмивки и всичко ще е наред Hug

Вчера за втори път усетих малката шушулка. Докато Петър спеше, а аз си почивах, изпъната по гръб, около половин час ме побутва бебчето. Такова вълшебно усещане е. Накефих се максимално.
Обаче още се уморявам повече от нормалното и много ми се спи. Добре, че имам баби да ми помагат. Да живеят бабите!

След малко отивам да хващам тен по пързалките Joy. Хубав ден на всички!

# 461
Аз само цистит съм имала, та не знам много по въпроса, освен че отвратително боли, ама...Така де. Вярно май няма какво да се прави, освен да се изчака до утре, защото днес не виждам къде ще се пуснат изследвания. Нищо де. Едва ли за един ден ще се случи нещо Simple Smile

късметче, аз като човек с дископатия мога да ти кажа, че не вдигай тежко означава да не вдигаш повече от 5-6 кг, 10 ако много ще се изсилваш. Принципно си се пази. Все пак бременни сме, все някой ще повдига вместо нас известно време. Мен майка ми и мъжа ми нищо не ми дават да нося. Вчера исках да взема поне един плик със зърнена закуска и земелчета в него, ама не, та не. "Носи си сутиените"  Laughing
Купих си два нови сутиена, защото положението беше трагично. По принцип носех 75 Б, ама да ви кажа си плувах в тях. Носех повече спортни потници. Единият нов е 80 C, а другият е 85 C  Shocked
Мама цицорана  Laughing

Щастлива жена, успех!

А..Да кажа, че все пак вчера говорих с лекарката ми и ще ме види в четвъртък за всеки случай. Ей така, за успокоение. Каза, че след като нямам никакви болки, едва ли е нещо сериозно де.

# 462
Привет!
И аз да се запритеснявам сега Rolling Eyes Как се разбира ако имаш уроинфекция? Като стана проблема с червата ми, което явно си  е било вирус и личния и гинеколожката ме питаха за парене при уриниране. Нямаше такова нещо. Вчера бяхме на пикник и пик по-малко вода и съответно не ходих до тоалетна. Днес сутринта имам едно като парене около мястото, където излиза урината. Нямам Т или нещо друго, корема ми се оправи. Дали обаче е инфекция или бактерия? Лошото е, че през тия почивни дни ни лаборатория работи, ни лекар мога да открия. Каквото и да намеря да чета е от сорта колко са опасни инфекциите и до какво водят. И съм в шах и паника да търся ли някакъв дежурен лекар или не е късно до сряда да си ида на моя. Пробвам да пия повече вода днес.

Каквото и да предприемеш има едно ужасно важно правило - ПИЙ МНОГО ТЕЧНОСТИ И ПИШКАЙ !

# 463
късметче,
Аз като вдигна нещо по-тежичко започва да ме боли корема долу ниското. Така съм си забелязала че при повече от 4 кг ме боли

# 464
Благодаря момичета, значи около 4-5 до 6 кг максимум, за да знам, понеже аз все мъкна разни торби, пазарувам и т.н. и се притеснявам, не усещам някакви проблеми, но все пак, трябва да имам 1 на ум....
за цистита и всякакви възпаления от този род - бъди много внимателна, защото са опасни, а и се хронифицират, казвам го от опит, понеже цистити правя често...., но задължително иди на лекар и дай урина за изследване в първия удобен момент.

стискайте ми палци защото в петък съм на ендокринолог да видим как са нещата при мен, дано да са наред, най-малкото да не са се влошили поне

Общи условия

Активация на акаунт