Ето, че ОКТОМВРИйската дружина премина първата третина!

• 39 164
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
А дали и аз не си внушавам с този твърд корем, а просто да се е качила матката и така да трябва да го чувствам там? Направо ще изтрещя. Имам час чак на 17 май за ФМ, моята лекарка не ми вдига, то нормално. Женицата може и да е отишла някъде по празниците и да не си чува телефона.

# 436
Здравейте момичета!
Farfalla много ти благодаря за отговора!   bouquet Щом за 100лв. получавам всичко, значи няма какво да се чудя, аз се притеснявах да не е повече Laughing
Zvezdi4ka  bouquet стискам ти палци всичко да е наред и не се тревожи толкова, щом е минала и ФМ и всичко е ок, сигурно няма повод за тревога, а сега се наслаждавай на почивката  Hug

# 437
  • София
Моят лекар по ЖК, когато бях на преглед и го затрупах с подобни въпроси, ми каза по-малко да чета в Интернет, повече да се доверявам на себе си и ако има нещо - да дойда на преглед, никога няма да ме върне.

Подутият корем може да е от газове, запек, тежки храни, недостатъчно течности, липса на магнезий и какво ли още не  Peace

# 438
Да. По тоя повод съм си сипала една чаша вода от един час и може би е време и да я изпия най-накрая  Laughing

Въпросът е каква ли е разликата между подут корем и нормалното му състояние при този срок за бременността. То параноята върши чудеса при мен.

# 439
Моят лекар по ЖК, когато бях на преглед и го затрупах с подобни въпроси, ми каза по-малко да чета в Интернет, повече да се доверявам на себе си и ако има нещо - да дойда на преглед, никога няма да ме върне.

Подутият корем може да е от газове, запек, тежки храни, недостатъчно течности, липса на магнезий и какво ли още не  Peace
и моя така ми каза и поръча на мъжа ми да ми изключи интернета Joy и че природата си знаела работата и бебето с и без ровенето в интернет ще си се развие Joy Ами какво да правим като сме притеснени бъдещи мами hahaha

# 440
Той и моят мъж все ми вика, че е крайно време да ми го спре, ама казва: Лошото е, че съм сигурен, че ти ще намериш пак начин да влизаш  Laughing

# 441
Според мен, ако не ти е лошо нещо, си е нормално да ти е подут корема.
На мен ми бше така преди време, мисля че от храната.
Ако вече ти е лошо или те боли, в София болници бол.
Няма да те върнат нито от МД, нито в Шейново, нито в Пирогов.
Аз в Пирогов съм ходила два пъти по никое време, но имаше причина.

# 442
аз от много ровене в нета, моя лекар ми каза че искам да му взема работата

# 443
Ми нищо ми няма. Само нещо ме боли главата днес, ама то това може да е от дехидратация, така че...Отивам да се наливам с водичка Simple Smile

# 444
Oooooooooooooo, главата си ме боли всяка събота и неделя сутрин,
като спя малко повече, изобщо не се притеснявай Grinning
Като пия едно кафенце се оправя, ако те мъчи много половинка парацетамол.
Нищо друго не се пие по време на бременност, освен парацетамол и но-шпа.
В първите месеци ме болеше корема ниско долу като при менструация,
това също си е нормално.
Изобщо не съм го и мислила, то до края все нещо ще ни боли Heart Eyes

# 445
Момичета, аз отивам на разходка newsm44 newsm44 newsm44
Времето е страхотно, пожелавам ви прекрасен ден днес smile3535 smile3535 smile3535

# 446
На теб също Simple Smile

# 447
Привет, момичета!  Hug
Звездичке, да случите хубаво време и много положителни емоции - ще се отразят добре и на теб, и на бебо.  Hug
За амниоцентезата - не се преминава през плацентата, затова се следи къде е тя на ехографа. Прави се при висок риск от хромозомни болести. Не се притеснявайте да публикувате резултатите си от БХС във форума на нац.ген.лаб. - там проф. Кременски отговоря много подробно. Аз тази седмица ще дам кръв за късния скрининг и отново ще помоля професора за коментар на резултатите.
Плацентата в този период на бременността е по-ниско разположена и по-нататък ще се вдигне нагоре (така ми обясни докторката в петък). Тогава гледахме бебо, засега всичко е наред, слава богу, но не можа да се види пола, че ни беше обърнало гръб  Grinning , нищо, важното е да е живо и здраво!
Хубави почивни дни на всички!  Hug

# 448
  • София

За късната ФМ в 20 г.с. вече е по-важно да има и 4д апаратът, защото на него се следят някои органи.
Та едва ли има смисъл да искаш 2 д, едва ли ще ти вземат много по-малко пари.
Мисля, че цената навсякъде е в диапазона 70 - 100 лв., за 100 лева 100% трябва да получиш всичко и 4д и диск.

Не е точно така, защото късната ФМ около 20 г.с. е по-скъпа от ранната. Например при Марков е 100 лв без диск + 10 лв за диск. Специално питах като си запазвах час за края на май. Жената ме пита за коя седмица и като й казах, тя каза - тази ФМ е по-скъпа от първата. За Фемина, доколкото ми казват познати е 80 лв без диск + 40 лв за диск, което ми се струва ужасно много!! Като цяло разликата е 10 лв в двете крайни цени, но 40 в за диск......това си е много.

Виждам, че групата ни продължава да расте newsm44 newsm44 Напомням на новите бъдещи мами, ако искат да ги впишем в началната страница на темата, да напишат ЛС на профил Октомври 2012 с данните - термин, поредна бременност, години, град и пол евентуално, ако знаят. Също така, който иска да ми прати на ЛС линк към профила си във ФБ, за да мога да го добавя в групата, която е скрита за всички извън нея Wink

Момичета, утре излизат резултатите от лотарията за Зелени карти!!! Стискайте ми палци Peace Peace

# 449
E? Че те не ги ли спряха зелените карти? Simple Smile Внимавай, защото има измамници - преди време ми искаха около 700 $ да внеса поотделно за мен и мъжа ми - уж за документите на фиктивен адрес на американското посолство в Лондон. Не би трябвало и стотинка да ти струва, ако е истинско Simple Smile Но аз си мисля, че ги спряха...

Общи условия

Активация на акаунт