Къде в Бургас (31)

• 91 610
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Чудя се къде да празнуваме рождения ден на малкия голям мъж. Търся нещо подходящо за 3 годишни и да е в центъра. Миналата година бяхме в Амазония, но сега ми се иска нещо по различно. Какво препоръчвате?

# 106
  • Бургас
Препоръчайте ми златарски магазин с нормални цени?

# 107
Препоръчайте ми златарски магазин с нормални цени?

В подлеза на ДСК, уличката от страни на Пиргос Стил, след кафетата, в Безистена.

# 108
Някой знае ли кога ще отвори м-н Карфур с/у Пантеона?

# 109
  • у нас

Shocked  Знам, че ще има Карфур в Галерия-та, но незнаех, че ще има и срещу Пантеона. Къде е по-точно, където е Хепи-то ли? newsm78

# 110
  • Бургас
И аз се интересувам. Я кажете по-подробно, моля. Simple Smile

# 111
# 112
Точно с/у Пантеона правят Карфур маркет, но не знам кога ще отвори. На самия ъгъл, не от страната на Хепито, помещението преди беше предизборен център на Жоро Манев

# 113
Вървейки от светофарите на Трета поликлиника надолу в посока Пантеона. Не от страната на Хепи, от другата страна. Първо е "W" бар енд динър, после е Българо-американска кредитна банка и следва една нова голяма кооперация. Там е Карфур.

# 114
  • у нас
10х   bouquet

# 115
  • там край морето...
моя позната ми каза сега, че щял да отвори до 2-3 дена

# 116
  • Бургас
Сетих се за кое помещение става въпрос. И аз благодаря!   bouquet

# 117
  • Бургас
моя позната ми каза сега, че щял да отвори до 2-3 дена
10 май (четвъртък)! Неделя като минавах от там специално попитах един човек с Карфур бадж, който гледаше какво се случва отвън.

# 118

Shocked  Знам, че ще има Карфур в Галерия-та, но незнаех, че ще има и срещу Пантеона. Къде е по-точно, където е Хепи-то ли? newsm78

В новия МОЛ няма да е Карфур, за съжаление не мога да намеря статията, но ставаше въпрос за друга верига магазини, които до момента нямат обект в Бургас. За съжаление не помня името- напълно непознато ми звучеше.

# 119
В Галерия  със сигурност е Карфур ,моя позната миналата седмица е ходила да зарежда стока и казваше че били с каски защото още нямали акт 16 .

Общи условия

Активация на акаунт