Къде в Бургас (31)

• 91 613
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
здравейте искам да попитам някой знае ли от коя фирма за цветя в Бургас  мога да поръчам букет и да бъде доставен в Варна...

Бутик "Бижу" правят доставка на цветя в цялата страна. Имат сайт: www.cvetnobiju.com.

Можеш да потърсиш и някой локален флорист във Варна, за да  спестиш таксата за доставка.

# 91
Новина  Simple Smile
H&M-Бургас подарява ваучери на 100-те най-нетърпеливи клиенти

След официалния дебют на H&M в София и буквално преди дни във Варна, разрастването и откриването на нови магазини в българските градове продължава с първия H&M в Бургас.
На 15 май, точно в 11 часа, Galleria Бургас ще отвори вратите на дългоочаквания в Бургас магазин на шведския моден гигант.

http://www.burgasutre.bg/livestyle/2782-hm_burgas_podaryava_vauc … turpelivi_klienti

# 92
  • Бургас
някой да си е подменял скоро шофьорската книжка, къде се ходи, в КАТ ли

# 93
  • Бургас
Да, в КАТ се подменя! Simple Smile

# 94
  • Бургас
а освен старата книжка нещо друго необходимо ли е

# 95
  • Бургас
Платена такса, медицинско и това е май-май.
На място ме снимаха.  Peace

# 96
  • Бургас
Само да допълня, че скоро и аз вадих свидетелство за управление - медицинското може да ти го извади Джи-пи то. Ако отидеш на частно, след това пак е нужна заверка от личния. Т. е, съветвам те направо там да идеш и да си платиш еднократно, лекарят си знае какво се прави.
Аз отидох в Св. София, уж за по-бързо. Освен, че чаках с бай ма.гал първо на регистратура, после пред кабинетите на очен, ушен, платих си, а после си признаха, че е задължително да има заверка, та ходих и при личната. Тя ме "светна" и за друг път ще знам.  Peace

# 97
Това със заверката от личния лекар явно е нещо ново. Миналата година по това време вадих медицинско в "Св. София"- всичко стана там и на бързо.

# 98
  • Бургас
Аз говоря за февруари месец т.г.

# 99
  • Бургас
ама медицинско само за първа книжка ли трябва или и за подновяване на книжка с изтичаш скоро срок

# 100
  • Бургас
И за подновяване.

# 101
Момичета някой знае ли кожар който се занимава с обработка на кожи. Имам няколко заешки одрани и искам някой който да ги обработи за шиене.

Благодаря предварително!   bouquet

# 102
Момичета някой знае ли кожар който се занимава с обработка на кожи. Имам няколко заешки одрани и искам някой който да ги обработи за шиене.

Благодаря предварително!   bouquet

На ул. "д-р Нидер". Това е старо семейство кожари. Много са добри и няма да те излъжат. Намира се точно зад Търговската гимназия.

# 103
Момичета, откъде мога да закупя по-голямо количество найлонови торбички?

# 104
  • Бургас
Синята зона пред 3-та Поликлиника от кога влиза в сила?  Twisted Evil

Не гарантирам на 100%, но съседите по улицата си говорят, че от 15 май ще влиза синята зона пред 3-та поликлиника и околните улички.
Гледай по указващите синя зона табели - щом са все още закрити с найлони, все още не действа СЗ.

Общи условия

Активация на акаунт