Къде в Бургас (31)

• 91 770
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Детският кът се казва "СЛънце". Ето тук малко инфо:
http://www.bgbeach.info/service-%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D … %86%D0%B5-89.aspx

П.П. Не намирам снимки от детския кът в интернет, ако искате аз имам от нашето посещение там, мога да ви изпратя!

Magare, благосдаря ти за бързия отговор, действително нямат сайт, за да разгледам, така че, ако не те затруднявам, прати ми малко снимки. Според теб мястото подходящо ли е да се празнува РД на 3г. дете?

# 76
# 77
Бихте ли ми препоръчали шивашко ателие, където да работят добре и да не е много скъпо. Искам да си шия рокля за официален повод, а съм с по-едри размери и май само при шивач ще стане работата.
Също ако знаете хубави магазини за макси мода, споделете. Към момента съм ходила в Безистена, но останах потресена от моделите, а и от цените. Също има един магазин с/у барче-гъзарче, там има малко по-хубави неща, но нищо не ми хвана окото.

# 78
Бихте ли ми препоръчали шивашко ателие, където да работят добре и да не е много скъпо. Искам да си шия рокля за официален повод, а съм с по-едри размери и май само при шивач ще стане работата.
Също ако знаете хубави магазини за макси мода, споделете. Към момента съм ходила в Безистена, но останах потресена от моделите, а и от цените. Също има един магазин с/у барче-гъзарче, там има малко по-хубави неща, но нищо не ми хвана окото.

Добър шивач на ул. Поп Груьо (това е косата улица на Експрес банк) и ул. Цар Симеон (бившата Републиканска). Забравих й името, но е от старите шивачки и шие 1:1 каквото й покажеш.

# 79
здравейте искам да попитам някой знае ли от коя фирма за цветя в Бургас  мога да поръчам букет и да бъде доставен в Варна...

# 80
Добър шивач на ул. Поп Груьо (това е косата улица на Експрес банк) и ул. Цар Симеон (бившата Републиканска). Забравих й името, но е от старите шивачки и шие 1:1 каквото й покажеш.
Благодаря! Simple Smile

здравейте искам да попитам някой знае ли от коя фирма за цветя в Бургас  мога да поръчам букет и да бъде доставен в Варна...
Сещам се само за Жардин, магазин за цветя, ако не греша и като сватбена агенция работят. Правят доставки в цялата страна, ама не знам колко им е доставката. Намира се на Демокрация №128, нова кооперация е. Пада се между блокове 74 и 76 в Лазур.

# 81
  • Бургас
Развали ми се пасатора,марката е Браун. Още е гаранционен,но няма адрес в Бургас. Не знам след празниците къде да го нося, купуван е от Техномаркет, дали там да ходя? newsm78
 Мъжа ми каза,че сервиза ,който е на входа е само за телевизори и музика...

# 82
Развали ми се пасатора,марката е Браун. Още е гаранционен,но няма адрес в Бургас. Не знам след празниците къде да го нося, купуван е от Техномаркет, дали там да ходя? newsm78

Не е само за телевизори и музика, аз преди 3г си носих при тях лаптопа, понеже беше в гаранция и купен от там, но първо звъннах по телефона в отдела за рекламации. Обади се и питай, ще ти кажат как да процедираш.

# 83

Оторизираният сервиз е фирма "АШ". Намира се в к-с Лазур, бл. 119, партер. Телефон: 056841697

# 84
Ох, тоя сервиз.  Sick
Има една много груба жена - с черна коса и бретон ако не се лъжа. По-нагло същество не съм срещала последните години. Ако не бях бременна и не си пазех нервите ...
КАКТО И ДА Е.

Иначе техниците им си вършат работата, приемчик е едно младо момиче - дано на нея попаднеш.

# 85
Момичета да ви попитам знае ли някой басейна в училище Димитър Благоев в Меден рудник дали работи? Иска ми се да запиша детенце на плуване, а ще ми е най-удобно там ама дали функционира тоя басейн  newsm78

# 86
Момичета да ви попитам знае ли някой басейна в училище Димитър Благоев в Меден рудник дали работи? Иска ми се да запиша детенце на плуване, а ще ми е най-удобно там ама дали функционира тоя басейн  newsm78

Той не само функционира, ами му направиха и основен ремонт.

http://www.burgasnews.com/burgas/obshtestvo/52204-obnoveni-pluve … at-v-meden-rudnik

# 87
Леле EliMery как ме зарадва с тази новина!   bouquet

# 88
Синята зона пред 3-та Поликлиника от кога влиза в сила?  Twisted Evil

# 89
  • Бургас
Благодаря на табаско и EliMery за предложенията (относно подиума, за който бях питала).
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт