Къде в Бургас (31)

• 93 481
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Момичета , за зъболекар с две ръце препоръчвам д-р Караджов. Млад е и е много внимателен, а като плюс има екран пред стола и пуска на децата детски филмчета по желание  Laughing

# 601
  • Бургас
от къде мога да взема комплект с маккуин на по-ниска цена? търся нещо съвсем обикновено - панталонки+потник/тениска за игра пред блока. но да е със заветната картинка.

Джъмбо , Карфур.

# 602
  • Бургас
Здравейте!

Някой да знае нещо за цирка в Бургас? Получих информация, че се намира на Цурка и че има много животни, добри отзиви като цяло, но така и не разбрах от колко часа са представленията, рових се в нета, но така и нищо не открих, честно, изумена съм от тая мистерия в 21 век! Simple Smile Мисля, че е цирк "Добрич", но не съм сигурна. Иска ми се утре да отидем семейно, не зная дали аз повече ще се радвам или дъщеря ми  Blush Не зная, обаче, в колко да тръгнем! Не сме близко до района само да отскочим да им видим разписанието.

Цирка е Ориент.От 16,30 и от 18,30.Билета е 10 лв. възрастен и деца над 7 г.,6 лв за по-малки деца.

Не е нещо особено,но на децата беше интересно.

# 603
  • Бургас
от къде мога да взема комплект с маккуин на по-ниска цена? търся нещо съвсем обикновено - панталонки+потник/тениска за игра пред блока. но да е със заветната картинка.

Джъмбо , Карфур.
в джъмбо хич не са евтини нещата с маккуин, в карфур съм взимала изгодно бельо. при това се оказа и с добро качество, и удобно  Simple Smile

# 604
А, бе изненадващо, но ми е направило впечатление, че в Карфур има доста хубаво бельо.

# 605
Циркът е от 18:30 през седмицата и от 16:30 и 18:30 в събота и неделя. По цял ден като почивам ми надуват главата с онзи монотонен глас.  #2gunfire

# 606
  • Бургас
Като казахте Карфур да предопредя отново:
Продават стоки с изтекъл срок на годност!
Този път взех пастет на Янев, със срос до септеври 2011  #2gunfire
Не предполагах че и пакетираните им стоки са с изтекъл срок  #Cussing out

# 607
  • Бургас
Здравейте!
Откъде да купя хубава икона? По галериите дали има?

# 608
По галериите, в църквите и в магазините за сувенири

# 609
Добър ден, моя въпрос не е за тази тема, но ще попитам тук тъй като всички сте от Бургас.Интересувам се кое студио и коя докторка е по добра Джорова или Паздерова, става дума за епилация.Джорова предлага фотоепилация, а Паздерова елос епилация.Коя от тях е по-добра, по-внимателна и по-компетентна и коя процедура е по-добра.Надявам се да споделите опита си или мнение на ваши близки,благодаря.

# 610
  • Бургас
Откъде саморазгъваща се детска палатка (ще се ползва за плаж) и ако не ставам прекалена ориентир за цена.
http://www.ebay.co.uk/itm/Pop-Up-Sun-Shade-/270996278730?pt=UK_T … sh=item3f18a30dca нещо такова

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 15:33 от vivi.vivi

# 611
  • London, baby
Не я отварям.

# 612
Не съм видяла такова инфо, затова да кажа аз :

Аптеката на водната палата е безумно скъпа ! Продукт, за който давам 12лв на друго място, там го купих за 16,45 !!!!!

# 613
  • Бургас
Клиентската им карта дава 10% отстъпка, но е възможно дори и с нея пак да имат стоки с не най-ниска цена в града. Това е въпрос на отстъпка, която самите те като търговци получават. Четката ми за зъби в кварталната аптека е почти 8лв, а при тях е към 6лв. (между другото Curaprox ултра софт четка за зъби е невероятна четка) Голям спам ударих.
Поправих си линкаот горния пост.

# 614
  • Бургас
Не съм видяла такова инфо, затова да кажа аз :

Аптеката на водната палата е безумно скъпа ! Продукт, за който давам 12лв на друго място, там го купих за 16,45 !!!!!

Коя аптека, те са две?

Общи условия

Активация на акаунт