Къде в Бургас (31)

• 93 482
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Само да побавя, че в района на КАТ са два склада. Единият е малко след Кат в права линия -Хепи хаус май се казваше, а другият е кактоса обяснили момичетата в една от пресечките в дясно. Първият има и фирмен магазин в "Престиж" на Младост. Аз си купих доста неща и от Айко. Имаше изгодни предложения. И складът за ресторантьорско оборудване в Пиргосплод.  Peace

# 586
  • Бургас
Дайте идея къде да намеря ресни ,които да закача на балконската врата - искам да не се вижда от отсреща ,когато е отворена и да не влизат мухи.Обаче искам нещо красиво.Много станаха магазините,а нямам време да обикалям.Може и онлайн.

Тези ,които са като пердета  не ги харесвам.

# 587
  • Бургас
кажете магазин в центъра, където приемат капачките с награди от играта на Кока кола

Перлата в Лазур, тази която е на ул. Велико Търново и ул. Поп Грую

А другаде, някъде по в центъра?

Днес обиколихме няколко вериги да търсим награден център на Кока кола и се оказа, че наградите са се изчерпали, но се очаква зареждане след 29-ти юни. Това ни го казаха и в Болерото на "Иван Богоров" и в магазин "Перла" на ул. "Места" в Лазур, мисля , че номера на блока е 127. Единствено в магазин "Перла"  има чаши налични. Ние търсихме тениска и кока-кола 1,250л.

# 588
  • Бургас
Започнах да се замислям за тези награди от Кока кола, след като прочетох т. 5.1 от правилата в сайта на кока кола  Thinking  а детето такъв мерак има за тениска  #Cussing out

5.1. Промоцията стартира на 01.05.2012 г. и продължава до 29.06.2012 г., включително, или докато има промоционални наличности от участващите марки и опаковки, или до изчерпване на количествата награди, участващи в Промоцията – в зависимост от настъпването на едно от посочените събития.

П.П. Упс, коригирам се! То с червен надпис е написано на главната страница на сайта им, че срока се удължава до 14.07! Ето и линк, където можете да видите адрес на Наградните центрове:
http://www.coca-cola.bg/files/Promo_list.pdf

# 589
Търся детски зъболекар за детена 5 г.Може ли да ме насочите от който сте доволни.

# 590
  • Beyond the Frontiers
Дами, търся класическа права, дънкова пола до коляно. Проверих Манго, New Yorker, TALLY WEiJL, HM нямат...

# 591
  • Burgas
Търся детски зъболекар за детена 5 г.Може ли да ме насочите от който сте доволни.
В Славейков мога да дам координати, ако те устройва  Peace

# 592
Дами, търся класическа права, дънкова пола до коляно. Проверих Манго, New Yorker, TALLY WEiJL, HM нямат...
Срещу Малибу има едно магазинче за дънкови дрехи. На витрината съм виждала такива поли...

# 593
Здравейте!

Някой да знае нещо за цирка в Бургас? Получих информация, че се намира на Цурка и че има много животни, добри отзиви като цяло, но така и не разбрах от колко часа са представленията, рових се в нета, но така и нищо не открих, честно, изумена съм от тая мистерия в 21 век! Simple Smile Мисля, че е цирк "Добрич", но не съм сигурна. Иска ми се утре да отидем семейно, не зная дали аз повече ще се радвам или дъщеря ми  Blush Не зная, обаче, в колко да тръгнем! Не сме близко до района само да отскочим да им видим разписанието.

# 594
Здравейте!

Някой да знае нещо за цирка в Бургас? Получих информация, че се намира на Цурка и че има много животни, добри отзиви като цяло, но така и не разбрах от колко часа са представленията, рових се в нета, но така и нищо не открих, честно, изумена съм от тая мистерия в 21 век! Simple Smile Мисля, че е цирк "Добрич", но не съм сигурна. Иска ми се утре да отидем семейно, не зная дали аз повече ще се радвам или дъщеря ми  Blush Не зная, обаче, в колко да тръгнем! Не сме близко до района само да отскочим да им видим разписанието.
В тази тема вече писаха за цирка, виж 5-6 стр назад

# 595
  • Бургас
от къде мога да взема комплект с маккуин на по-ниска цена? търся нещо съвсем обикновено - панталонки+потник/тениска за игра пред блока. но да е със заветната картинка.

# 596
Аз съм доволна от д-р Стойчева има много малки пациенти Simple Smile
Кабинета й се намира на ул. "Калофер" 18, мобилен: 0883310913.
Най-добре първо я потърси на мобилния за да запазите час.
Работи със здравната каса.

# 597
Здравейте!

В тази тема вече писаха за цирка, виж 5-6 стр назад
Мерси!   bouquet

# 598
  • Бургас
от къде мога да взема комплект с маккуин на по-ниска цена? търся нещо съвсем обикновено - панталонки+потник/тениска за игра пред блока. но да е със заветната картинка.

Един малък склад за детски дрехи на Пиротска (до задния изход на трета поликлиника) Блузка и панталонки (трико) около 10 лв ако не се лъжа

# 599
  • Бургас

Един малък склад за детски дрехи на Пиротска (до задния изход на трета поликлиника) Блузка и панталонки (трико) около 10 лв ако не се лъжа
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт