Къде в Бургас (31)

• 93 481
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас

Посъветвайте ме къде намеря някой да направи качествено и на нормални цени такъв подиум, легла, бюра?

Според мен почистването ще е голям проблем. Отдолу ще се пълни с прахоляк.

# 46
Моделът визуално е идеен, но има много недостатъци от практическа гл. т.

# 47
# 48
  • Бургас
Здравейте момичета  къде в Бургас правят  Вега Тест  и изобщо  заслужава ли  си  ?

Peace
Има в стоматологията на първия етаж, обаче името на докторката ми бяга нещо  Rolling Eyes, даже имаше ваучери пуснати от колективен саит, скоро. За смисъл дали име незнам, повечето които са ходили казват че са доволни, ама те нещата са 50 на 50, половината са доволни др. не, малко като хомеопатията. Peace

# 49
  • Бургас
Благодаря   Peace незнам дали ще  отида там  от  малка ме подтиска   newsm78

Peace

# 50
  • Бургас
Момичета, имате ли идея от къде мога да купя една от онези  кутии за съхранение на найлонови торбички в кухнята?

# 51
  • Бургас
Здравейте момичета  къде в Бургас правят  Вега Тест  и изобщо  заслужава ли  си  ?

Peace
струва ми се, че има и в STAR Center Gloria http://www.facebook.com/pages/STAR-Center-Gloria/146077755441080
не им откривам обаче сайта, а там бяха описани всички услуги и цени  Thinking

# 52

Peace
струва ми се, че има и в STAR Center Gloria http://www.facebook.com/pages/STAR-Center-Gloria/146077755441080
не им откривам обаче сайта, а там бяха описани всички услуги и цени  Thinking

Ива вече не е там, отдавна се премести. Ще потърся телефона и и ще го пусна тук.

# 53
  • Бургас
Благодаря ви момичета  още  издирвам този вега  тест  Peace

А да ми препоръчате(добър) фитнес около морската градина,  бул. Демокрация

Peace

# 54

Peace

На ул. Морска има фитнес, в Триа Сити център е най-добрия фитнес -за сега в града и до Търговската гимназия има. Това са най-близките дестинации.

# 55

Peace
Фитнес зала "Атлас" до хотел Атаген. Незнам какво означава добър фитнес Simple Smile, тази е просторна фитнес зала, добре оборудвана, преди няколко месеца правеха основен ремонт на помещението.

# 56
  • Бургас
Аз чух че са запалили тази зала   newsm78

# 57
  • Бургас
Момичета, къде в Бургас продават от плетените летни ботуши освен магазина до подлеза на операта там нямат номера?

В магазина в блока до Пикадили (бл.55, мисля) има такива ботуши. По-ниските са 20 лв., а по-високите (в горната част имам предвид) - 25 лв.  Peace

А какви са тези оризови кърпички? Много съм изостанала. Simple Smile

# 58
Плетени ботуши видях и по Богориди.

Оризови кърпички за попиване на лицето без да се вреди на грима. Има ги в по-скъпите козметики и аптеките, които продават мед. козметика, като напр. Кедър във Водната палата.

# 59
  • Бургас
Аз чух че са запалили тази зала   newsm78

Да, наистина я бяха запалили, но й направиха основен ремонт и в момента си работи.

Общи условия

Активация на акаунт