Къде в Бургас (31)

• 91 608
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
В Галерия  със сигурност е Карфур ,моя позната миналата седмица е ходила да зарежда стока и казваше че били с каски защото още нямали акт 16 .

Да, снахата на мъжа ми ще започва работа, като счетоводител там. От нея всъщност разбрах, че ще има Карфур в Галерия.
А този срещу Хепи днес го видях за първи път, дори не бях чувала че ще отварят магазин на това място. Но и на мен ми направи впечатление, че пише Карфур Маркет. Има ли някаква разлика?

# 121
В Галерия  със сигурност е Карфур ,моя позната миналата седмица е ходила да зарежда стока и казваше че били с каски защото още нямали акт 16 .

Да, снахата на мъжа ми ще започва работа, като счетоводител там. От нея всъщност разбрах, че ще има Карфур в Галерия.
А този срещу Хепи днес го видях за първи път, дори не бях чувала че ще отварят магазин на това място. Но и на мен ми направи впечатление, че пише Карфур Маркет. Има ли някаква разлика?

Маркет- супермаркет- хипермаркет. Разликата е в размера на магазина.

# 122
  • Бургас
Да и аз това си помислих, но да питам. Blush

# 123
Офиса ни е точно над въпросния Карфур срещу пантеона. Откриването ще е на 10 май, днес специално питах момчетата, които работят по него.

# 124
  • Бургас
Синята зона пред 3-та Поликлиника от кога влиза в сила?  Twisted Evil

Не гарантирам на 100%, но съседите по улицата си говорят, че от 15 май ще влиза синята зона пред 3-та поликлиника и околните улички.
Гледай по указващите синя зона табели - щом са все още закрити с найлони, все още не действа СЗ.

Редактирам се - днес навсякъде в района са махнати найлоните от табелите, май ни подготвят през уикенда да свикнем с тях и от понеделник може би ще стартира и синята зона!

# 125
Синята зона пред 3-та Поликлиника от кога влиза в сила?  Twisted Evil

Не гарантирам на 100%, но съседите по улицата си говорят, че от 15 май ще влиза синята зона пред 3-та поликлиника и околните улички.
Гледай по указващите синя зона табели - щом са все още закрити с найлони, все още не действа СЗ.

Редактирам се - днес навсякъде в района са махнати найлоните от табелите, май ни подготвят през уикенда да свикнем с тях и от понеделник може би ще стартира и синята зона!
Да днес им звънях и ми казаха че влиза в сила от понеделник. Благодаря magare, че се включи по моя въпрос.

# 126
  • Бургас
Мацки, споделете къде има избор на свестни очила с гарантирана защита и поносими цени Praynig Както и чанти (по-спортни и всекидневни модели с джобчета и отделения всякакви) Praynig
Брадата ,ако все още търсиш чанта- Спортманиа с/у Еврошопа я преместиха.Има и намалени модели.

http://sportmania.bg/category/3/41?page=7

# 127
  • Бургас
Гале Hug Hug Hug Има доста модели по мой вкус и ще уговарям сега дарлинга да ни хвърли с бебсън дотам Crazy Благодаря ти  bouquet

# 128
  • в джунглата
Момичета посещавали ли сте козметичния /дерматологичния кабинет на д-р Паздерова, че ми излезнаха едни петна по лицето и освен нея незнам при кои да отида. Все пак е дерматолог а не козметик и затова се насочих на там,  търся отзиви в нета а почти нищо няма. Ако имате и впечатления от цените моля да споделите.

# 129
Момичета посещавали ли сте козметичния /дерматологичния кабинет на д-р Паздерова, че ми излезнаха едни петна по лицето и освен нея незнам при кои да отида. Все пак е дерматолог а не козметик и затова се насочих на там,  търся отзиви в нета а почти нищо няма. Ако имате и впечатления от цените моля да споделите.

При нея не съм ходила. Но мога да ти препоръчам друг дерматолог, който е проверен с години и решава такива проблеми. Изключително коректно отношение и компетентна диагностика. Дори не те задължава да я правиш при нея.

Салон "Ева" ул. Дунав 11. тел. 056 80 10 84. моб. 0888 385 331.

# 130
Къде продават калъфчета за телефони, но с връзка за вратлето /детски/?
 И къде има детски силиконови сандали?

# 131
  • Бургас
 Hug От Вас научих, че до Пантеона ще има Карфур, както и много други полезни неща. Благодаря!

# 132
  • Бургас
Къде мога да намеря 10 броя черни детски потници, размер 9-10 години?
Нещо такова!

# 133
Здравейте, къде мога да намеря качествени детски слънчеви очила за 8 годишно момче newsm78

# 134
  • Burgas
Къде мога да намеря 10 броя черни детски потници, размер 9-10 години?
Нещо такова!
Една позната купила на децата такива подобни, но бели, някаква жена във Ветрен ги шиела, може да има и черни или по поръчка, за цената не съм сигурна, но ако се интересувате мога да питам за телефон или адрес.

Общи условия

Активация на акаунт