Къде в Бургас (31)

• 93 484
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!
Интересуваме  има  ли  магазин  ТСМ  и  къде  се  намира?
Благодаря предварително    bouquet

# 361
  • у дома
Привети, за 1-ви юни търся лента за худ. гимнастика на дъщеря ми? Някой да има идея от къде?

# 362
Здравейте!

Няма. Има разни магазини с германски стоки, но не не са ТСМ. Единия се намира на ул. Лермонтов, другия на Богориди, срещу х-л България.
В интернет има все още сайтове, който предлагат ТСМ попитай там.

# 363
  • Бургас
Здравейте!

Няма. Има разни магазини с германски стоки, но не не са ТСМ. Единия се намира на ул. Лермонтов, другия на Богориди, срещу х-л България.
На "Богориди" го затвориха преди месец.

# 364
Здравейте!

За този, след след дюнерите в началото на улицата в ляво ли?

# 365
  • Бургас
Здравейте!

За този, след след дюнерите в началото на улицата в ляво ли?
Да.

# 366
Може би в Умбопо ще могат да ти направят нещо интересно Thinking Аз бих проверила също в една малка галерия на уличката срещу ресторант Черен Петър(вече китайски ресторант).На ъгъла срещу ресторанта нали има една детска градина и от нея тръгва една уличка към сградата на стария Свободен университет.Точно в тази уличка отляво има една малка галерия -"Традиция" май беше  newsm78 Там има доста интересни неща и разни дизайнерски бижута  Peace
В Умбопо са по-младежки нещата, според мен. В галерията на ул Гурко /точно срещу детската градина/ има авторски неща, купувала съм от там. Другото, за което се сетих е галерия "Луна от Корени", която е срещу Природонаучния музей

# 367
  • у дома
Интересува ме, къде има магазини за дизайнерски или някакви интересни бижута? Трябват ми евентуално за подарък за юбилей на една 60 г. дама.
Онзи ден гледах един магазин - Дантела и Канела на уличката на магазин Слънчо. Имаше уникални неща, нагледах се на красоти...

# 368
Може би в Умбопо ще могат да ти направят нещо интересно Thinking Аз бих проверила също в една малка галерия на уличката срещу ресторант Черен Петър(вече китайски ресторант).На ъгъла срещу ресторанта нали има една детска градина и от нея тръгва една уличка към сградата на стария Свободен университет.Точно в тази уличка отляво има една малка галерия -"Традиция" май беше  newsm78 Там има доста интересни неща и разни дизайнерски бижута  Peace
В Умбопо са по-младежки нещата, според мен. В галерията на ул Гурко /точно срещу детската градина/ има авторски неща, купувала съм от там. Другото, за което се сетих е галерия "Луна от Корени", която е срещу Природонаучния музей

Благодаря за мненията. На Гурко ходих днес, аз я знам тази галерия, но я бях забравила. Не харесах нищо, а и нямаше голям избор от бижута. Ще разгледам и в галерията срещу Природонаучния  bouquet

# 369
Къде е този магазин Слънчо? Извинете ме, ако е детски, нямам малки деца.

# 370
  • Бургас
Бонету, магазина се намира на улица "Възраждане". Това е улицата на медицинския център Св. София и продължава нагоре до гърба на църквата Кирил и Методий, срещу входа на Етнографския музей. Магазина е по-близо до църквата, като номер не знам на кой се пада. Peace

# 371
  • Бургас
Здрасти!

Интересува ме, къде има магазини за дизайнерски или някакви интересни бижута? Трябват ми евентуално за подарък за юбилей на една 60 г. дама.

Благодаря предварително  bouquet

На ул. "Антим I" точно до "Булаир" до един денонощен магазин за хранителни стоки има галерия мисля, че се казва "Ирта" или нещо такова беше. Там има интересни дизайнерски бижута.

# 372
  • Бургас
Някой знае ли къде правят мебели от дърво.

# 373
http://www.nemskistoki.net

Ето, един сайт за немски стоки.

# 374
Някой знае ли къде правят мебели от дърво.

Питаш за мебели от масив, а не от ПДЧ?

Общи условия

Активация на акаунт