Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 84

• 43 354
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Къде съм спала-под марулите на сянка в сладка дрямка  Joy

Явно съм пропуснала някъде,нещо  Thinking

Това си умение за завиждане,моята зълва е такъв спец нищо че и тя и инжинер,аз съм съм малко както се докарам  ooooh!

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 15:19 от Slawena

# 31
Скрит текст:
снимката ми в подписа съм аз   Wink,приликата с мен е поразителна/

Верно ли ?! Баш ми е драго да се запознаем тогава ! Hug

Поли, браво !   bouquet Това са невероятни умения !Не знам с какво се занимаваш в Холандия, но ако правиш това, ще изкарваш много пари ! Всичко, което хендмейд, се заплаща скъпо !  Peace

# 32
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Къде съм спала-под марулите на сянка в сладка дрямка  Joy

Явно съм пропуснала някъде,нещо  Thinking

Това си умение за завиждане,мояти зълва е такъв феномен нищо че и тя и инжинер,аз съм съм малко както се докарам  ooooh!,
Скрит текст:
снимката ми в подписа съм аз /но не съвсем  Wink,приликата с мен е поразителна/

В предишния ми пост публикувах още една снимка така да се види момичето малко Simple Smile Благодаря ти надявам се някой ден да се видим на живо красива си ...много готина коса Simple Smile  Peace  Славенче това за марулята ми е любимо Simple Smile

# 33
В Турция е прието жената да е на три крачки след мъжа си  Laughing

Лудостче!!! Нерде си да ни направиш прически?  Hug

# 34
# 35
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
В Турция е прието жената да е на три крачки след мъжа си  Laughing

Лудостче!!! Нерде си да ни направиш прически?  Hug

Еми в холандия съм си ама си идвам скоро време за малко ама всички искат нещо да им правя трябва  Peace иначе с удоволствие Simple Smile   bouquet

# 36
Мога

Мога да съм грешна,
мога да съм чиста,
дом да вдигна мога
 и да го разнищя.

Мога да заплача
за едно огнище...
С мъж да бъда мога
без да искам нищо.

Вдън земята семе
мога да посея,
и на твойта сватба
с всички да запея.

Даже знам, че мога
и да те намразя,
но от твойте устни
спомен да запазя.

Мога райски огън
в Ада да запаля,
с теб да остарея
за да бъда млада.

Мога да живея
ден за ден, но вечно -
само ти кажи ми
" Искам да те срещна! "

Евелина Станева

# 37
Къванч малко намусен на снимките.Сигурно неговия отбор е паднал, та за това.Иначе е бонбон. Heart Eyes

# 38
Къванч малко намусен на снимките.Сигурно неговия отбор е паднал, та за това.Иначе е бонбон. Heart Eyes

да, пише че е бил недоволен от загубата на Галатасарай  Laughing

# 39
Мерси много!  bouquet Значи е от Галатасарай.Научих нещо ново. Hug

# 40
# 41
За лудите, за различните, за бунтарите, за размирниците, за кръглите гвоздеи в квадратните дупки… за онези, които виждат нещата по различен начин – те не обичат правилата. Можеш да ги цитираш, да не се съгласяваш с тях, да ги възхваляваш или да ги очерняш, но единственото, което не можеш да направиш, е да ги игнорираш, защото те променят нещата. Те бутат човечеството напред и макар и някои да ги смятат за луди, ние виждаме в тях гении, защото онези, които са достатъчно луди, за да мислят, че могат да променят света, са онези, които наистина го правят. - Стийв Джобс

# 42
За лудите, за различните, за бунтарите, за размирниците, за кръглите гвоздеи в квадратните дупки… за онези, които виждат нещата по различен начин – те не обичат правилата. Можеш да ги цитираш, да не се съгласяваш с тях, да ги възхваляваш или да ги очерняш, но единственото, което не можеш да направиш, е да ги игнорираш, защото те променят нещата. Те бутат човечеството напред и макар и някои да ги смятат за луди, ние виждаме в тях гении, защото онези, които са достатъчно луди, за да мислят, че могат да променят света, са онези, които наистина го правят. - Стийв Джобс

newsm10

Госпожата, сега се вижда гифът, а подписът ти го няма  newsm78

# 43

newsm10

Госпожата, сега се вижда гифът, а подписът ти го няма  newsm78

Дааааа ! Party Party Party Една приятелка на Снежка Heart Eyes, от темата за Фериха- Диди Hug, ми го направила и Снежето ми го прати ! И така, с общи усилия, си го върнах ! Flutter
Много ти благодаря и на теб и Лагуни, че ми отделихте време и толкова се постарахте ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 44
  • Варна
Я да ви посетя  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт