Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 84

• 43 375
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
new  Peace

# 466
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
снимка която кара дъха ми да спира и да мечтая....

# 467
Тази вечер ще заместя Госпожата  Heart Eyes с пожеланията за лека нощ!Сладки сънища! Hug

# 468

Добро утро! Hug Hug Hug

# 469
# 470

Не знам към какво призовава и какво иска, ама всичко му давам ! Crazy Flutter Heart Eyes

# 471
# 472
Азрата си е изгризала ноктите барабар  с пръстите  Joy

# 473

Joy Joy Joy Киво не и ли е дал сладолед да ръпка ! Mr. Green
Ама, честно казано, тази и мен ме ядоса - то не спря да му приляга, да го гали, да го хвали .....аааа Stop

# 474
Джанъм да не си изгриза и ти ноктите Joy

Аз ти го отстъпвам,сладолед ама хич не обичам Sick

# 475
Джанъм да не си изгриза и ти ноктите Joy

Аз ти го отстъпвам,сладолед ама хич не обичам Sick

Верно ли ? Аз обожавам сладолед !  Crazy А Киво и сладолед, са просто необичайно добра комбинация !
Скрит текст:
на клечка, без клечка, а в момента и според една реклама- сладолед без топки! Joy Joy Joy

# 476
# 477

Joy Joy Joy Киво не и ли е дал сладолед да ръпка ! Mr. Green
Ама, честно казано, тази и мен ме ядоса - то не спря да му приляга, да го гали, да го хвали .....аааа Stop

Ми то и той не пада по-долу, хвали я, хвали я, то и аз да съм на Азра, не само ноктите ще си изгриза.  Mr. Green

# 478
# 479
Преди 2 дни Хюлия Авшар е била гост на едно ТВ предаване и е отговорила на въпроси за Къванч и Кенан Имирзлъолу. Ето и превода:

"16.05.2012г.

Hülya Avşa снощи беше гост във вечерна програма на живо и се опита да направи сравнение между най-желаните актьори.

Х.А.:-Гледах Кivanc в новият сериал, мисля, че изглежда много добре. Особено през последните няколко епизода косата му е пораснала. В АСКИ memnu Кivanc е с наднормено тегло, бузите му бяха пълнички. Сега физически добре изглежда, в добра форма е, бих искала сега да видите Берен Саат до него. И сега те ще изглеждат перфектно един с друг, но ми се струва, че тя сега  гледа към друг мъж и да го прави по-добре за него(явно визира Кенан Доолу).
 Kivanc Tattıluğ или Кенан İmirzalıoğlu?
Х.А.:-Те са много различни. Така че ние също трябва да ги диференцираме. Kivanc е различен тип и е много популярен. Той живее модерно, съвременно, kivanc се опитва да напусне традиционното снимане, вижда се колко е модерен.
 Следва тенденциите, които съпътстват всички млади хора. Той е срамежлив, но аз не мисля, че е много срамежлив. Кенан е различен, той е класически тип, това е всичко! Кivanc по някаква причина иска да напусне традиционния тип. Кенан е класически вид на човек, докато kivanc е твърде модерен. "
Peace

Общи условия

Активация на акаунт