Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 84

• 43 354
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ох при нас заради футбола има такива промоции на алкохол и на ядене ,че можеш да не ставаш от масата Simple Smile От жегата направо мохитото е перфектно а аз имам и страст към лимони и лайм дано да дойде хубавотот време и при вас и да може да му се порадвате повече ... при нас го дават цялото лято топло пък да видим ама аз мислено ви пращам слънце и топлинка Simple Smile И стига с тоя трусове време е за лято   Nature Sunny

# 661
нещо което днес гледах и ми оправи деня не може да не се зарадваш на това видео Simple Smile

# 662
нещо което днес гледах и ми оправи деня не може да не се зарадваш на това видео Simple Smile

Страхотно е, наистина !  bouquet Благодаря ти ! Hug

# 663

Госпожата да не си в болнични или отпуска  Thinking
Поли,и аз обичам всякакви лимонени питиета,а за горещото сода+лимон+лед и малко ликьор мента,трахотно е става и със спрайт...ох,кога ще стане жега и при нас newsm78
Денимира,пиши мила ,изливай си душата,ние сме добри четци и анализатори Peace
Синя Лагуна,какво стана с шофьорския курс Rolling Eyes
Ромина,у комшиите новини някакви да има? Thinking
Хриси Hug

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 08:04 от Slawena

# 664
Simple Smile нещо грубо и недоработено ама да е споделено Simple Smile

Скрит текст:
Дълго време на земята бях удара след теб беше толкова силен.
Избрах ли да те обичам с очи казах ли ти, че те искам...
Как ти позволих да вземеш душата ми когато стисках с ръце и крещах не
Помня първата ти усмивка в огледалото за обратно виждане сякаш търсеше очите ми
Помня разговорите ни помня как за устните ми копнеше
Как беше мил а после безсрамно лош как загърбваше ме и после ме притискаше
Това любов ли бе ... къде загуби се- къде загубих се ... кога трябваше да спра
Седя на пода съвсем сама в твоя дом допивам чашата с отрова  поредната
Спиш ли ...сам спиш. Сърцето ми изкачва тези стълби а разума крещи не го прави
Качвам се докосвам вратата и сякаш попарена бягам  боли...
Такава любов няма пия и не мога да се напия ... кои прокле ме с теб в живота
Де да знаеше колко нощи пред вратата ти съм била ... де да знаеше
Пия за да забравя и пак не мога да спра да искам ръцете ти парещи
Защо допуснахте в живота си защо под балкона ти седях какво ми даде
Какво ми причини ...къде заключи сърцето ми върни ми го поне за ден
Щастлива не съм била от както спря да търсиш мен с очи... щастлива не съм била
От как последно те чух да казваш „моя си” ... твоя бях защо ме остави сама
Изгубих се ... изгубих съня си ... изгубих себе си там в твоя дом ... лутам се всяка нощ
Там при теб и чакам да освободиш сърцето ми от твоя плен...

безумналудост

# 665
Славенка, ама стегни го малко тоя твоя шеф, де !  Mr. Green
 Аз съм в отпуск, взех си една седмица, за да съм около майка, че няма кой ! Направо ми се е свило сърцето как ще тръгна на работа от понеделник. Добре, че съм на две крачки и не пътувам, че иначе не знам как щяхме да се справяме.

bezymnalydost , какво като не е подредено ?! Те чувствата рядко могат да бъдат подредени, а ако са такива, то тогава това чувства ли са ?! Важно е, болката да не остава стаена вътре в теб, за да не превръща в кълбо от нерви и спотан гняв ! Споделяй всичко с белия лист, аз не ознавам по- добър слушател. Peace

# 666
Добър дееен!  Hug

При мен една жега,едвам смогнах да се прибера и да нахлузя късите панталони.

Славенка  Hug
Госпожата   bouquet
Лудостче,страхотно е.Не спирай да пишеш и не се притеснявай да го споделяш с нас.Дано да не се засегнеш,но ако слагаш препинателни знаци ще е много по-лесно на читателя да си го изчете с чувството с което си го написала.А така ще разделяш и отделните "натъртвания" дето им викам аз.   bouquet Иначе продължавай в същия дух.В това открих себе си,точно в този момент се чувствам така!  Heart Eyes

Хубав ден,момичета,че аз пак трябва да ходя на работа.Ама довечера съм при вас.  Hug

# 667
Дени благодаря ти за съвета трябва да ги прегледам защото определено не мисля че съм слагала препинателните знаци а знам че си права Simple Smile  Peace Благодаря лека ти доработка  Peace

# 668
# 669

Славенче, нищо съществено, като при нас, пълно с глупости  Laughing

# 670
# 671

Славена  Crossing Arms разрева ме,Джънъм  Cry аз живеех в тази къща.Обожавам всяка нейна стая,всяка нейна тайна.Толкова много ми лиспват всички от този филм,че докато съм жива едва ли ще гледам друг такъв,който така да се запечата в съзнанието ми и така да се впие във вените ми.Обожавам гласовете им,караниците и смехът им.Знам реплики наизуст и на български и на турски.Липсва ми градината.А тая празна къща....така ми тежи,че не успях да сдържа сълзите си.  Hug

# 672

Добро утро!

denimira Peace Hug

# 673
Добро утро и прекрасен ден !   bouquet Хайде едно и от мен ! Wink

Славенка,  Heart Eyes !
 Аз съм под влияние на снощния епизод на Кузей-Гюней ! Най - после се появи Киво! Crazy Беше толкова нежно, красиво и романтично, че още имам пеперуди в стомаха ! Heart Eyes

# 674

Общи условия

Активация на акаунт