Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 84

• 43 375
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, мили момичета  Hug
Лагуни, страхотен колаж, много ми хареса  Hug
Тази французойка добре е намазала, пу, как искам и аз  Embarassed
Ама Къванч и той е един .... Какво се е размазал, все едно Аз съм до него  Joy

# 496
Здравейте, мили момичета  Hug
Лагуни, страхотен колаж, много ми хареса  Hug
Тази французойка добре е намазала, пу, как искам и аз  Embarassed
Ама Къванч и той е един .... Какво се е размазал, все едно Аз съм до него  Joy

ААА, мисли си че сдъм аз!  Crazy Нерде Азрата, да й видя физиономията?  Laughing

# 497
http://www.gecce.com/haber/beren-saat-naciyeye-hazirlaniyor-189939.html
Благодарение на Шаане разбирам, че Берен ще снима "Жасмините още ли пушат", но никъде не се споменава Къванч. Въпреки че пише кой ще бъде първият й съпруг, за вторя оставят една вратичка на мечтатели като нас, които искат да ги видят отново заедно  Hug

# 498
Кралицата, Ромина,  Heart Eyes Heart Eyes нали знаете, че тънете в дълбока заблуда ! Mr. Green Laughing  Whistling

Ами аз мисля, че Къванч отдавна потвърди ,участиено си във филма . Освен, ако не е взел друго решение ! Аз пък някъде прочетох, че щял да започва снимките по игрална версия на Кузей- Гюней  и се чудя с кое по- напред ще се захване ! Thinking

# 499

Този, по статията, ще бъде първият съпруг на Берен  Wink

# 500
Цитата на една дама от друга тема:
Почти целият екип на Забраненият плод ще участва в нов филм " Жасмините все още ли пушат" за който се подготвят от 2 години. Снимките ще започнат през април и ще продължат 9 месеца.  На КТ ще партнира Берен Саат, а също така ще участват и Мехмед Акиф Алакурт/ моят любимец/ , Селчук Йонтем и Халит Ергин. Берен Саат ще изиграе ролята на ЕЛени, която си сменя вярата и взема името Наджие. Тя е от Къбръз. КТ  ще изиграе ролята на втория и мъж преселник от Гърция. Историята започва с появата на КТ.
ДЖансу Дере не е приела, защото ролята и била малка
Това е писано декември 2011, което следва да означава, че този филм вече се снима.

# 501
Тъкмо щях да кажа, че това е стара информация ! Peace Факт, обаче е, че снимките на филма още не са започнали. Излезе инфо, че ще започнат през септември, но ми е интересно какво ще се случи, ако има втори сезон на Кузей и трети на Фатмагюл ? А и нали излезе из пресата, че Берен ще заминава за Щатите на дълга ваканция ? Толкова противоречива информация, че човек се чуди на какво да вярва ! Ще чакаме и ще видим !  Peace

# 502

Много хубав колаж. От facebook

# 503

Greek Fan Club
Още един много хубав колаж  Hug

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 19:53 от kralitsata

# 504
Здравейте и тук, мили момичета! Hug
Не знам какво да мисля по отношение на новите проекти, но само за едно се моля- да са живи и здрави любимците ни и да им се радваме! Praynig
Както знете аз съм тотално зависима от това синеоко "недоразумение на майката природа" и умирам за него. Heart Eyes

# 505
Както знете аз съм тотално зависима от това синеоко "недоразумение на майката природа" и умирам за него. Heart Eyes

Направо съм пристрастена ! Crazy

# 506
Знаеш ли, мое вълшебство,
страшно ми се мълчи...
И ми е страшно разнежено...
И ми е пълно с мечти...
Искам ти топлото рамо,
 искам ти тихия глас,
искам те целия...
Само
аз и ти
ти и аз...
И ръцете ти, влюбени в мене...
И аз цялата - влюбена в теб.
И едно разлюляно безвремие
под едно полудяло небе...
Аз - задъхана от обичане,
ти - притихнал във мене без дъх,
а наоколо - шепот, заричане,
и...заспива смутен светът,
и заспивам със тебе по устните,
ти - със шепи, препълнени с мен.
И тежи от любов даже въздухът,
даже лудото ни небе...
Ако знаеш, мое вълшебство
как ужасно ми се мълчи...
Как утихвам от обич...И нежност...
Как те искам...
Не знаеш...нали...

# 507

Euogen Florence :Kıvanç is a real man
The handsome star "Kıvanç Tatlıtüğ" started yesterday shooting his new commercial for Ice cream " Magnum " , The shooting will take 2 days
The commercial will be broadcast in The next Month "June " , The French Model "Euogen Florence " participates Kıvanç in the commercial
She says : I saw many celebreties and their fans , but never seen really like Kıvanç's fans and now i recognized their great care for him , Kıvanç really a very handsome guy and very successful and inspite of all of that he is very modest and very sweet , Kıvanç is a real man ………..

Ама тази наистина прекалява !  Crossing Arms И какво си мисли, че открива топлата вода ли ? Wink

# 508
И какво си мисли, че открива топлата вода ли ? Wink

smile3532 smile3532 smile3532 Ние сме с едни гърди  / няколко такива / напред.  smile3502

# 509

Лека нощ !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт