Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 84

• 43 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug
И още едно предположение къде ще играе Хазал
Стана ясно новият сериал на Хазал Кая! Стана ясно новият адрес на Хазал Кая, която изпълнява ролята на Фериха в АФК!

Веднага след като свърши сериала, който се гледа с голям интерес цели две години, Кая ще участва в сериала "Балканите", който е от продуценска къща "Adam Film"(букв. Adam е мъж, но тук е името) на продуцентите на Behzat Ç. - Сердар Акар и Таркан Карлъда. Снимките ще бъде в Македония и известният модел Тууче Казаз ще играе в сериала и с Хазал Кая си стиснаха ръцете. Режисьор на сериала, който ще се разказва за Балканската война, е Таркан Карлъда, а сценариста е Куршат Башар. Проекта, който ще се ръководи от екипа на сериала "Elveda Rumeli"( "Сбогом, Румелия"), ще се срещне със зрителят през новият сезон по ATV.

Чудя се кое е вярно  newsm78 newsm78 newsm78 но явно всички са любопитни за новата роля на Хазал

# 541
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Животът скрит е в дребните неща
в жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта
с човек, умеещ да прощава грешки.

В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.

В стремежа да запазиш своя дух
свободен в несвободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.

Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те остават спомени след време.

автор Бисерка Каменова

# 542
# 543
Не ме искай. Само минавам.
Ураганно... причинявам щети.
След мен е потоп и удавяне.
Не тръгвай. Аз нямам следи.

Не ме чакай. Идвам неканена.
Като хала, раздухвам огньове.
Няма начин да бъда забравена.
Не строя - разрушавам мостове.

Не ме викай. Още съм вятърна.
Шумоляща и дива в листата.
От бури за теб съм изпратена.
Гръмотевици нося в Душата.

Не ме пипай. Ставам на лава.
Изригвам... Разцепвам земята.
Отломки от чувства стопявам.
Да ти парят, събрани в ръката.

Елица Стоянова

# 544
# 545
# 546
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug Hug

Slawena,  newsm20  беше изключително удоволствие да прочета статията от „Haber today”.Невероятно добра си!Аферим!Хиляди пъти поклон! newsm51 smile3501

gospojata Heart Eyes , тоз грозньо дето си го изтипосала вече едвам го трая.За туй ще го сменя за малко тая вечер с Кузей. Mr. Green      

Попаднах на това докато си ровя в нета, търсейки мнения за най- добрия ревматолог  Sick  в БГ , че майчето ми има спешна нужна.Нерде ревматолог, нерде простички неща , които ни помагат при общуване , ама се радвам, че си припомних някои важни истини.

Скрит текст:

Четирите споразумения

Безупречно Слово

Говори с почтеност.Кажи само какво искаш да кажеш.Избягвай думи, с  които ще си противоречиш сам или ще клевети други . Използвай силата на думата си в посока на истината и любовта.

Не приемай нищо лично

Каквото и да правят другите, не е свързано с теб – то е проекция на собствената им реалност. Когато се засягате от думите и действията на другите, само се обричате на ненужно страдание.

Не прави предположения

Намери смелост да зададеш  въпроси . Комуникирай с другите ясно, за да се избегнат недоразумения. Така  можеш напълно да преобразиш живота си.

Винаги давай най-доброто от себе си

То в различни моменти ще бъде различно. Не съжалявай, че преди си можел по-добре, или че утре ще можеш по-добре. Важното е днес да си дал най-доброто от себе си за този момент.
Дон Мигел Руис

п.п.Госпожата, мила, как си ?Надявам се си по- спокойна вече! Praynig                                  

# 547
Госпожата, оправи ли се мила??  Hug

# 548
Лагуни, Роминка, Славена,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви за подкрепата !  bouquet
За съжаление, все още не съм много добре, този път реакцията ми е доста по- интензивна като усещане и явно ще имам нужда от повече време ! Надявам се, че много скоро това ще се промени ! Praynig Praynig Praynig

# 549
Лагуни, Роминка, Славена,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви за подкрепата !  bouquet
За съжаление, все още не съм много добре, този път реакцията ми е доста по- интензивна като усещане и явно ще имам нужда от повече време ! Надявам се, че много скоро това ще се промени ! Praynig Praynig Praynig

Hug Hug Hug Ние сме тук, споделяй!  Heart Eyes Може по-бързо да стане

# 550

Hug Hug Hug Ние сме тук, споделяй!  Heart Eyes Може по-бързо да стане
Много ти благодаря !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 551
Знаеш, че не ни е безразлично и се чувствам неспокойна, когато някой не е добре  Heart Eyes

# 552
Цунки за лека нощ и сладки сънища! Hug

# 553
Знаеш, че не ни е безразлично и се чувствам неспокойна, когато някой не е добре  Heart Eyes
Благодаря ти отново  ! Heart Eyes Hug Heart Eyes Ще се справя, с вашата подкрепа, съм сигурна, че ще стане по- лесно !

Лагуниии,  Heart Eyes знаеш как да ме лекуваш ти ! Crazy Heart Eyes Hug

# 554
Айде, пак се уреди!  Sick И внимавай да не го преумориш!  Peace
Лека нощ и от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт