Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 84

• 43 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мили дружки изпращам ви малко от моето слънце   Nature Sunny  Nature Sun With Face днес при нас беше 31 градуса и цял ден бях на плаж за Холандия това не е нормално и доста му се порадвах... сега съм приятно кафява ... излизам да вечерям с мокра коса защото тук е толкова топло   grinning039 Flowers Sunflower Kissing Heart

# 586
 #Crazy А ние се радваме на 25  ooooh!

# 587
 Hug

А при нас е 17  cold

RominaB от теб ще чакам тооопли новини и приятно изкарване в Турция.... Grinning

# 588
Колко топли да са новините?  Crazy

# 589
Колко топли да са новините?  Crazy

Да парят ,че да се постоплим и ние в Бг Mr. Green

# 590
Утре сме в Истанбул, ако там се натъкнем на нещо горещо, а и ако не гледа мъжът ми, де, пращам го одма  Hug

# 591
Утре сме в Истанбул, ако там се натъкнем на нещо горещо, а и ако не гледа мъжът ми, де, пращам го одма  Hug

Роминка,  Heart Eyesнищо, че ще гледа, ти му кажи, че действаш по партийно поръчение ! Mr. Green
На 14 юни щях да пътувам за Истанбул, но майка ми не е добре и сугирно ще ми се размине ! Cry
А снощи, в малкото време, което дремнах, ходих да диря Юскюдар ! Crazy

# 592
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз ви пращам малко от наще градуси тука и без това са ни в повече Simple Smile Защото слънцето е много ниско ... след душа се оказа че малко съм и изгоряла въпреки многото мазане Simple Smile Peace  Явно още чакаме за фрагман Simple Smile  newsm78

# 593

Роминка,  Heart Eyesнищо, че ще гледа, ти му кажи, че действаш по партийно поръчение ! Mr. Green  Joy Joy Joy
На 14 юни щях да пътувам за Истанбул, но майка ми не е добре и сугирно ще ми се размине ! Cry
Жалко, дано се оправи  Hug

# 594

Роминка,  Heart Eyesнищо, че ще гледа, ти му кажи, че действаш по партийно поръчение ! Mr. Green  Joy Joy Joy
Жалко, дано се оправи  Hug
Благодаря ти, мила ! Дано ! Praynig Praynig Praynig

# 595
Добро утро и успешна нова седмица !  bouquet

# 596

Наш левент на театър в Лондон ! Заедно с Едже и Мелек са подкрепили участието на Зерин Текиндор в "Антоний и Клеопатра "представена на сцената на Кралския Шекспиров театър ! Peace

# 597
# 598
Добро утро! Hug
 Shocked Shocked Shocked
Госпожата Heart Eyes,джанъм мноооого кльощав станал наш Киво ooooh!,чак ми иде да го ожаля  Confused

ще ни разболеят момчето  ooooh! що пък не вземе да каже как слабее,че и аз да вляза за лятото в форма  Outta Joint,май не ще е заради Азра
и на тази последната снимка с тази бухнала лимбва в стил тупирана лама и както е изсветлял от Слънцето хептен бозав изглежда...не го харесват такъв и толкоз  Crossing Arms

Денимира Hug,къде се позагуби  newsm78

# 599
Мъжете, в мъжката си сила,
Единствено напред вървят -
Дали не ги прекършва, мили,
Един внезапен кръстопът?

Мъжете, в мъжката си воля,
Пред никого не скланят врат,
Но няма ли за хляб да молят,
Когато ги застигне глад?

Мъжете, в мъжката си гордост,
Не спират с плач на колене -