Джансел Елчин и Фахрийе Евджен - "Лъжовна пролет", преди и след *25*

• 52 782
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
От темата за "Листопад". Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 226
Много красива Фахрийе

# 227
Снеже   bouquet  bouquet  bouquet

и аз си купих списанието специално за Фахрие  Hug, не го правя,  само F 1 Racing и National Geographic.

Тази жена има таланта,  красотата, харизмата и най важно интелекта да бъде звезда.
Камерата я обича, винаги е оригинална с фотосесиите си, личи си актрисата.  Hug Hug Hug Hug

# 228
Добро утро. Hug Hug Hug

Иф, Hug
Рими, newsm10
Желая ви прекрасен ден.   bouquet

# 229
 HugДобро утро Hug
Тази сутрин се отбих  първо тук да  си пийна кафенце.
Снеже  bouquet

За сетен път се убедих ,че Фахрие може да изглежда от провокативно -фатална  жена до нежно -невинно момиче .
Не случайно /защото той никога ни прави и говори нищо  случайно /Джансел каза за нея:
-Много е сладка ,като бебенце.Страх те е да не я счупиш.

Приятен и спокоен ден Hug

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 17:06 от sebilMM

# 230
Как е видяла журналистката от Ел Фахрийе. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Очаквам по-едра жена,каквато изглежда на екран,но виждам не много високо и толкова крехко момиче (тук думите съвпадат с тези на Джансел), че ако бяхме на друго място, едва ли щях да припозная в нея Фахрие Евджен. Прилича на ученичка, а без грим е трудно човек да и даде повече от 20 години. Усмихната, енергична, със семпли дънки и блуза с якичка, която съвсем я вкарва в колежанските редици. Не знам дали заради ролята й в Листопад или заради досегашните и снимки за списанията в дълги сатенени рокли, съм очаквала да видя капризна звезда, облечена в шикозни маркови тоалети. Но вместо шампанско и стриди Фахрие като всички останали от екипа си е поръчала бюрек! След което сяда покорно за грим...

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 17:49 от ·٠•Snejka•٠·

# 231
 HugЗдравейте Hug

Фахрие с хубав тен FAHRİYE EVCEN NEDEN ÇAPKINLARIN HEDEFİNDE?
Seksi oyuncu Fahriye Evcen, tüm çapkın bakışların hedefindeydi.
24 Haziran 2012 06:55

Желая ви приятен и прохладен ден Hug

# 232
Добро утро. Hug Hug Hug

Нашето момиче  Heart Eyes добре си е починало, казват. Изловили са я от Супер Starlife.  ooooh! Пак я питат дали ще се омъжва за Йозджан Дениз, тя отговаря, че иска да се омъжи, но всичко е съдба, късмет. Това успях да разбера с Гугъл. Peace

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/bu_unluyu_tanidiniz_mi_5.htm

Хубав и спокоен ден.  bouquet

# 233
Здравейте!  Hug

Снеже   bouquet

Себи   bouquet

Реших да кача текста на интервюто с Фахрие, добре че погледнах в Листопад, cveteto  вече е започнала.  Hug  bouquet

Ето и последната част.

ELLE: Предполагам, че обичаш и да четеш много. Всички историци обичат книгите. Исторически книги или...
Фахрие: Така е, обичам да чета много. Все още уча история и по задължение, но и с удоволствие изчитам поне една историческа книга седмично. Освен това обичам да чета и книги по социология. Не харесвам романите – научните книги са ми по интересни.

Е: Да си поговорим за мода! Страст ли ти е?
Ф: По голяма страст са ми обувките.

Е: Остава ли ти време за шопинг?
Ф: Не планирам специални часове или дни за шопинг. Става спонтанно. Като изляза с приятелка, без да се обсъжда въпросът, първо си организираме един тур по магазините, без значение дали търсим нещо конкретно или не. Имам късмет, че и приятелите ми обичат шопинга!

Е: Къде най често обичаш да ходиш по магазините?
Ф: В Нишанташъ или на булевард „Багдад“ в азиатската част. Това са двата най-хубави района за шопинг в Истанбул. В моловете влизам по-често през зимата. Защото, както казах, за мен шопингът върви заедно с други приятни удоволствия с приятели – например хубаво кафене или ресторант.

Е: Каква мода харесваш?
Ф: За свободното време през деня предпочитам удобни дрехи. Тази година например цветни или сини дънки с обувки на ниска подметка или еспадрили и семпли блузи. За работа или срещи - тесни панталони с обувки на висок ток или платформи и цветни блейзъри. Или пък мини рокли, отново с високи токчета или платформи. За специални случаи понякога избирам класическа вечерна рокля, друг път съм по артистична.

Е: Имаш ли любими цветове този сезон?
Ф: Да, харесвам ярките цветове, които са голям хит сега – по специално жълто, розово и цикламено. По отношение на моделите – блейзърите са безспорният ми фаворит.

Е: Какво мислиш за бялото в модата? То е новото черно.
Ф: Обожавам го. Както стила, в който направихме фотосесията за ELLE България.

Е: Сватбеният сезон е в разгара си в България. Ще дадеш ли някакъв съвет за роклята на читателките, които биха искали да следват твоя вкус?
Ф: Семпла и елегантна рокля – винаги работи!

Е: Ти се омъжи два пъти, но в „Листопад“. А в реалния живот какво се случва?
Ф: О, да, наистина имам две сватби! Достатъчно засега... Не планирам повече на този етап 

Е: Много български двойки живеят без брак. В Турция как е?
Ф: Няма такава мода в Турция. Двойките предпочитата да се опознаят преди брака, но това не означава да живеят заедно, преди да са се оженили. И аз не бих живяла с някого без брак.

Е: Казват, че влюбената жена е най-красива. Не знам дали си непрекъснато влюбена в някого или нещо, но изглеждаш прекрасно...
Ф: Хубаво казано! Благодаря! Съгласна съм с това, че жената изглежда красива, когато има положително отношение към живота, където любовта е огромен фактор в щастието й. Но най важното е жената да харесва себе си и всички ще я харесват. Естествено, трябва да се грижим за тази красота. Според мен най-важното е да поддържаме кожата чиста и да я щадим от грима и слънцето, когато е възможно. А за тялото най-доброто е спортът.   

Е: Каква козметика носиш в чантата си?
Ф: Балсам за устни, защото имам много сухи устни. Освен това цветен глос, молив за очи, крем за ръце и малко бебешко гребенче.

Е: Мислиш ли, че красотата е до време?
Ф: Не. Всъщност красотата е рзултат от доброто настроение, от позитивизма и любовта към себе си. Човек, който притежава всичко това, ще успее да съхрани красотата през всичките си години.

Е: Да изглеждаш добре е важно в твоята професия, нали?
Ф: Да, телевизионните и кинозрителите искат да гледат симпатични актьори. Но според мен за един актьор е важна не толкова красотата, колкото чарът.

Е: А кое е  най-важно в твоя живот?
Ф: Да се гордея с всичко, което оставям след себе си.

Е: Голяма ти мечта?
Ф: Колкото по големи са мечтите ти, толкова по-големи могат да бъдат разочарованията. Животът ми в момента върви прекрасно и не знам за какво повече мога да мечтая. Благодаря на Бога за всичко, което имам в живота си, и за семейството ми.

Е: Благодаря за приятния ден в Истанбул!
Ф: И аз благодаря на ELLE България.

За ELLE България
 Мария Георгиева-Савова, главен редактор

Хубав ден.  Hug 

# 234
# 235
  • София
Божееее, колко е красива Фахрийе! Shocked Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
                                  Различен поглед към тримата-

# 237
Добро утро.  Hug Hug Hug Не съм ви сервирала скоро кафенце. Heart Eyes  Да ви е сладко. Hug

Хубав и прохладен ден ви желая.    bouquet

# 238
Гифчета от снимките на "Ти си домът ми". Heart Eyes

Тея май са зад кулисите. Heart Eyes

# 239
  • София
Снеже   bouquet ми тука си е като детенце  Фахрие .Сладурка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт