Нежният диктатор

• 7 044
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
...
Абе, хора, в кой свят живеете, че намирате това за нормално?

Що им се връзваш?  Simple Smile

# 16
  • София
...

Да ме пита човек  Laughing

# 17
Бърди, липсва ти въображение. Grinning
Позите при нас са разнообразни и многобройни. Нищо не си отказваме - нито любов, нито човещина, нито забавления...   bouquet

# 18
...

Да ме пита човек  Laughing

чета ви и се радвам че се развива диалог, но тук вече изгубих нишката.
И не, не е  така крайно както описва Бърди, но ако изостреното описание помага- горе долу такава е картинката.
казват че утрото било по-мъдро от вечерта.Затова и вчера не пуснах темата.( и онзи ден и по онзи ден и т.н.)Е да,ама като се събудих още ме държеше. Просто ми се иска да поговоря с някой, който да речем, че разбира ситуацията, чуства се по същия начин и най- вече  говорейки с някой да разбера себе си-  с една дума.
Може би не са достатъчно услията които полагам за дома- да, това е аргумент, има основания, от друга страна обаче- е писна ми вече само аз.
Не става въпрос за отсъждане ко крив кой прав.
Оффффф вече и в себе си взех да се съмнявам кво искам. де да знам, стиснато ми е на гърлото, защото вече не намирам сили и посока в която да го събудя! и си ме измъчва факта че се чуствам виновна че изобщо тази тема ме вълнува.Някой би казал"какви проблеми имат хората, тая тука...."
 Нещата не са трагични, не са черни, просто на мен ми е мъчно, ама в три реда не мога да го обясня.
Май от супер отговорен и действащ, мъжа ми се е превърнал в "разглезено детенце" както казва Не се сърди човече.

# 19
  • София
Добре де, Даре, кажи освен да ходи на работа, той какво друго прави?

# 20
Ясно, тя трябва да узрее.
аз ли да узрея, за какво!?

# 21
  • София

За идеята, че ролята ти в света е да раждаш деца на мъжа ти и да го обрижваш от сутрин до вечер.

# 22
Добре де, Даре, кажи освен да ходи на работа, той какво друго прави?
хахахахаахах  ей този въпрос ми трябваше за да спра да се измъчвам и да се чуствам виновна че се оплаквам.Не ме разбирай погрешно, просто супер изтрезняващо ми подейства въпроса ти    bouquet

мииииииии  newsm78 пазарува, и води малката на училище сутрин.

леле хора, връщате ми някак балнса.

# 23

За идеята, че ролята ти в света е да раждаш деца на мъжа ти и да го обрижваш от сутрин до вечер.

ааааа не Stop
за тая идея няма да узрея!

# 24
  • София
И мрънка, не пропускай, че мрънка, за всичко.
Ти мрънкала ли си му? Че разбираш нуждата му да изкарва пари, но това не бива да е за сметка на семейството му, примерно.

Иначе идеята на Лабрадор е точно идеята на мъжа ти. От моя гледна точка те разсъждават абсолютно еднакво. Нека Лаб да каже ако иска де, ама съм го чела и по други теми и знам как разсъждава. Много деца, майката у дома, мъжа носи парите, тя подгъзурчва на всички.

# 25
  • София

И аз се чувствам като авторката, само дето моят вече престана да мрънка че работя (пък и две заплати са  ни нужни). За помагане-уж помага, но според мен не достатъчно и т.н.
Мисля че при нас освен умората от брака дойде и умората от всичко-работа и т.н. Желая да отбележа че ние имаме разлика във възраста (12 години в негова полза) и мисля, че сякаш той изведнъж остаря и това пролича.

И мрънка, мрънка (та даже му казах, че една свекърва вече имам и не ми трябва друга Simple Smile)

Авторката май се чуди дали да се разделят? И аз това се чудя, но не знам дали това ще реши проблема или ще остана освен самотна и сама, пък и все още една малка част вътре в мен го обича.

# 26
  • Galaxy 13197853088
Глупости.
Трябва да узрее за идеята за промяна.
Иначе да чака той да се промени,няма
да стане . Най-много да стигне както в
другата тема.

Иначе, да. Някои мъже случват да живеят райски  Joy

# 27

И аз се чувствам като авторката, само дето моят вече престана да мрънка че работя (пък и две заплати са  ни нужни). За помагане-уж помага, но според мен не достатъчно и т.н.
Мисля че при нас освен умората от брака дойде и умората от всичко-работа и т.н. Желая да отбележа че ние имаме разлика във възраста (12 години в негова полза) и мисля, че сякаш той изведнъж остаря и това пролича.

И мрънка, мрънка (та даже му казах, че една свекърва вече имам и не ми трябва друга Simple Smile)

Авторката май се чуди дали да се разделят? И аз това се чудя, но не знам дали това ще реши проблема или ще остана освен самотна и сама, пък и все още една малка част вътре в мен го обича.

о не, съвсем не!
чудя се какво да правя с тая негова депресия, и четейки тука започвам да си връщам силите и ще взема да му завихря някоя буря да го събудя, защото май е било крайно неправилно от моя страна да проявявам разбиране в продължение на година и повече депресия.
Има верно лаф "не е лошо да ти се качат на главата, ама като започват да танцуват става лошо"
лошото е че аз допуснах да натрупам в себе си вина за неговата апатия и нещастие!

# 28
Labrador, ти от тези, щастливите мъже ли си?  Peace

# 29
Глупости.
Трябва да узрее за идеята за промяна.
Иначе да чака той да се промени,няма
да стане . Най-много да стигне както в
другата тема.

Иначе, да. Някои мъже случват да живеят райски  Joy

не съм много в час, коя е другата тема?

Общи условия

Активация на акаунт