Нежният диктатор

• 7 049
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Мдам...затова споменах компромис, ако ще остават заедно. А ако е толкова тежко положението, винаги има и друг изход.

# 61
  • София
...първо се питам какво искам - да сме заедно или всеки по пътя си, ако отговорът е да сме заедно, следва компромис...

Т.е. единствено жената трябва да си зададе този въпрос и да направи компромис?

Защо единствено жената, не. Може и мъжа за някои неща да се пита какво иска и да прави компромис, няма как да знаем това.
Конкретно за мъжа от темата не знам де, на мен не ми е никак симпатичен, коментарът ми е по принцип - че е съвсем нормално това положение, независимо дали от мъжа или жената, да се попитат могат ли да живеят с този компромис и да решат дали ще го направят.

# 62
Като е толкова депресиран, защо гледа новини? Аз от бременността не гледам новини (вече почти 7 години). Мъжът ми по едно време беше започнал да гледа, но бързо му пресякох мераците. Като иска да се информира-да чете вестник или нет. Няма нужда вечер да ми се сипят негативни емоции от екрана.
Като се навечеряте, защо не си пуснете някой филм, или да си направите по един коктейл, който да изпиете на терасата и да си говорите за нещо? Може да играете и с децата на игри в къщи или навън.
Мисля, че трябва да разчупите ежедневието.
За мрънкането му за работата - моят е подобен случай - оплаква се, но и дума не дава да се изговори за друга работа. Първо и аз като теб предлагах варианти, сега само му съчувствам, колкото да не се чувства пренебрегнат.
При положение, че работите на равно (дори и да изкарвате различно) не виждам как очаква от теб всичко да е перфектно.

# 63
Бил носел достатъчно пари, не хойкал и мрънкал, когато е гладен — ад някакъв. Ма`ни го тоя.  Я виж, на шестия етаж, какви мъже са пуснали...
 Mr. Green

Лесно ви е на вас - от който и етаж да вземете, по подразбиране е слугиня и детегледачка  Laughing

LaughingВсъщност, основно търсим секс:
"...  На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс."
Търсим богата жена, не защото сме алчни, а защото вместо да си губим времето за изкарване на пари, ще го оползотворим със секс.
"Измислянето на проблеми", е предимно женско занимание, вид спорт предполагам, както мъжкото "цъкане с дистанционното".   bouquet

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 10:24 от гост22

# 64
То всеки това търси  Laughing само дето на вас ви е все едно от кой етаж ще го получите.
А за жената не, все пак с всеки по-горен етаж умората й намалява...

Както виждаш, във вица никъде няма "жени, които обичат децата" и "жени, които обичат децата и помагат вкъщи", просто се приема, че тя е го прави и точка, екстра, която е включена към всеки артукул Wink

# 65
Ето за това говоря: съчинявате си едно "просто се приема", което ви вкарва във едни глупави ситуации... Нито е просто, нито се приема, нито се подразбира. Мъжете сме по-директни от жените, и ако търсехме такова нещо, щеше да го има на етикета (примерно: "Прави секс и гледа децата"), ама го няма! Това, че не ги прегръщаме и целуваме постоянно (и най-вече пред публика), означава че не ни трябва показност, а не липса на обич (за децата пиша).
Ето самата тема: жената недоволна, че съпруга недоволен... и пита във форума (сякаш някой ги познава и ще им даде приличен отговор), вместо да подхване съпруга отдалече, лекичко, и да му смени настройките, тя ... newsm78. Нито е сложно, нито е невъзможно.

# 66
гост22, явно малко мъже познаваш.
Но си прав - директни са - гледай децата и се оправяй, мен ме остави да си пия биричката, и само някой да посмее да ме закача. И този от темата е същия, щото авторката не се е качила на горния етаж.

# 67
  • волно калдъръмче
Даре, бъди пич докрай и си договори заплата за слугинажа. Ша плати на майстора да измаже, а на теб - не. Ами не е честно.

Между впрочем моят е голяма будала. Още не се е сетил да ме действа да си остана вкъщи и да ми вмени чувството за вина, че работя.

Общи условия

Активация на акаунт