Посещение на ученици в завод/фабрика?

• 3 645
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Нас от училище ни водеха в хлебозаводи на практика. Ходили сме в петицата в Люлин и двойката в Хаджи Димитър.
Обадете се в хлебозавод и питайте.

# 16
  • София
Аз също съм си мислела за такива екскурзии, имам много добри спомени от подобни посещения.

# 17
  • София
Страхотна идея!
Аз се включвам със Софарма и производствената база на " Лейди София".

# 18
Не е завод или фабрика, но е много интересно - Витошко ловно стопанство Студена. Нямам идея дали приемат посещения, но може да проверите. Биха могли да разкажат на децата за дивите животни, за флората.  Thinking

# 19
  • В най - голямото село
В Нестле сигурно ще им е много интересно на децата.

# 20
  • Sofia
А защо не попиташ в детската градина къде приемат деца и какви са условията?

И дъщеря ми от градината ходеха по разни места, в някакъв обувен завод, в пожарната...

# 21
От училище ги водиха в Био Ферма-Пловдив- правили са масло и са месили хляб.

# 22
Много хубава идея.
И нас са ни водили във всички промишлени предприятия в Стара Загора навремето. Тогава имаше и пропагандна цел, но пък впечатленията от първа ръка за процесите ми се струват важни. 19 годишната ми дъщеря понякога има абсурдни въпроси или представи за това как се правят нещата,  които използва ежедневно (почти може да повярва и на онова за мармотите).

Кока кола питахте ли? Не че сме фенове на газираните напитки, ама те уж градят имидж на отворени и достъпни...

Дани

# 23
  • Sofia
Това са страхотни идеи. На децата със сигурност ще им бъде интересно и забавно. Аз си мисля, че към Нестле трябва да се обърнете с официално писмо от училището.

# 24
  • София
От училище ги водиха в Био Ферма-Пловдив- правили са масло и са месили хляб.

И нашите бяха там. Маслото, което беше направил, беше невероятно вкусно и... истинско Simple Smile

П.П. Посещения в печатница, пекарна, шивашки цех и други подобни (не в и без това заливащи ни с рекламите си фирми като Нестле) бих инициирала с радост за нашия клас. И то всички тези места да са свързани с внимателно отношение към природата: оптимизиране на енергията, материалите, водата...
С един куршум - 2 заека  Grinning

# 25
Много добра идея! Една овощна, зеленчукова или цветна градина, също би могла да бъде интересна. И като предложение извън производствен процес - посещение на банка, полиция, пожарна.

Общи условия

Активация на акаунт