Ах, този термометър!

• 9 665
  • 48
  •   1
Отговори
Мили мами,
много ми се иска да споделите опит, какъв термометър ползвате. За да не се получава много рекламно реших да ви попитам с анкета. Пък, който иска може и да коментира. Проверих за подобна тема, но последната е от 2008...
Благодаря ви на всички,
  bouquet

# 1
  • Западен парк
Сега ползвам биберон, който ми подариха на едно от училищата за бременни. Но това само за сегашното бебе, де. С първото си ползвах обикновен живачен термометър в дупето. Беше ме страх да му го пъхам в устата, като по филмите... А второто беше голямо, когато ми се налагаше аз да му меря температурата, та си му го слагам под мишницата.

# 2
Дигитален,и за секунди показва т ,и малката не го отразява дори Crazy,май свикна вече Simple Smile

# 3
  • София
Живачен. Дигиталните, независимо от каква марка са, не са ми особено надеждни. По-трудно е с живачен, но със сигурност показва точната температура.

# 4
Дигитален, разбира се. Качествените показват перфектно, бързи са, не виждам защо да се тормозим всички и да чакаме живачен  Tired Да не говорим, че те не се продават вече  Wink
Освен това не навирам нищо в дупетата, взели сме такъв за чело, само го допираш и за секунда е готово  Peace

# 5
  • София
Вярвам само на живачния. Събрах какви ли не дигитални, всеки е със собствено мнение.

# 6
  • на последния етаж
В началото ползвах дигитален (уж за по-бързо отчитане), но както са казали - много вяра му нямам - случвало се е при две-три поредни измервания да отчита различни резултати. Сега сме с живачен.

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 14:25 от Лита

# 7
  • В горичката, до рекичката
Дигитален - един за ухо и един за под мишница.

# 8
  • София
Дигитален - меря на челото . Има функция и за в ухото, но май аз нещо не мога да меря правилно там - не отчита верни стойности. Много рядко, когато имам някакви съмнения в дигиталния, меря с галиев.

# 9
Аз имам живачен,дигитален и биберон.До сега ми се наложи само един път да ги ползвам с нея, и мерих с 3те за по сигурно-показаха ми един и същ резултат

# 10
  • София
живачен.

# 11
  • София
 Аз меря Т на моят син с дигитален за подмишницата. На Чико е. Мери си точно. Просто не виждам начин, как ще задържа синът ми 5 мин, да му измеря Т с живачен. Много пъти съм мерила с дигиталния и после с живачен, да видя дали отчита правилно. Ами мери си абсолютно правилно. Някои са писали, че при няколко поредни мерения с дигитален, дава все различни резултати. И моят е така, но в упътването изрично си пише, че трябва да се изчака 5 мин преди да се използва пак. Баща ми пък има на Омрон. И той мери добре.

# 12
  • Стара Загора
Винаги съм харесвара живачните като най- точни. Жалко, че ги спряха от производство.

# 13
  • София
Дигитален ползвам. Мерила съм за сравнение с живачен, не е имало разлика в показанието.

# 14
живачен

Общи условия

Активация на акаунт