Ах, този термометър!

• 9 670
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Дигитален,използвала съм няколко модела и от последния за сега съм доволна.Ползвала съм и биба-не мереше вярно.Въпреки всичко най-голяма вяра имам на живачния,но нямам такъв.

# 31
Докато беше по-малка и успявах да я удържам, ползвах само живачен. Имам си, пазя си го. Официално от 1.04.2009 са спрени от продажба. Галиев не съм ползвала. Сега меря с дигитален, нямам му вяра 100%. В д*то по му имам доверие, но вече сме големи за мерене на Т там и ако показанията са гранични и си усещам детето топло, меря 3 пъти аксиларно. Имам на Куико, /показан от Pupitka/ и някакъв съвсем прост, който предпочитам. Добре, че рядко ми се налага. Praynig

# 32
  • Mediterraneo
Дигитален ползвам. Имах един живачен за всеки случай, тъкмо онзи ден мъжът ми му видя сметката  Wink

# 33
  • Kопенхаген
Използвам дегитален въпреки, че живачните са по точни, но пък изикват по дълго време за засичане на температурата.
Бях чела някъде, че дигиталните не показват точната температура  Grinning

И да допълня, виждала съм за ленти за измерване на температура, допират се до челото и показват стойността, потърсих в нета за снимка, но не открих  Grinning

# 34
И да допълня, виждала съм за ленти за измерване на температура, допират се до челото и показват стойността, потърсих в нета за снимка, но не открих  Grinning

Ако имаш предвид този:
http://static1.framar.bg/product/1-termometyr-chelo.jpg

не си давай парите на вятъра Peace
Той просто показва, че примерно имаш Т над 37..ама колко е-можеш само да гадаеш Laughing-скала няма Mr. Green

# 35
  • софия
Използвам дигитален и такъв със спиртен разтвор

# 36
  • Калифорния, САЩ
Имам дигитален (струва $40, но му нямам доверие), но предпочитам живачния.

# 37
Живачен.

# 38
  • София
Да използвам темата и да питам освен Чико,който някой тук спомена от кои др. марки сте доволни?За дигиталните става въпрос и каква им е цената.
Аз иначе ползвам живачен,но ме е страх защото вече счупихме един!

# 39
Везничка, ползвам Омрон, цената е около 15-тина лева. Верен е, мери точно.

# 40
  • София
Ами аз пък имам microlife пак там някъде струваше,но или аз не мога да се оправям с него,или просто не струва!Ще погледна за тези Омрон!Мерси

# 41
Вече само с живачен. Когато бяха бебета смених няколко дигитални за под мишница, уж качествени, но понякога резултатите направо са ме смайвали.

# 42
Аз използвам дигитален.

# 43
 Използват дигитален за дупето,а когато се съмнявам с живачния се гушкаме 5 мин. под мишницата.
 Почти едно и също показват,никога не са показвали един и същи резултат.Като в дупето коригирам температурата с 0,5 градуса.

# 44
Ползвам дигитален и меря под мишницата. По удобно и бързо е.
Два пъти мерих с живачен и резултатите на двата бяха еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт