Неа Врасна - Гърция

• 196 592
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
madnez, в нета наистина няма почти никво инфо. Аз и преди съм търсила и нищо не намерих, затова и се бях отказала. Мерси за линковете  Hug

За пазаруването - аз също предпочитам да си напазаруваме основните неща от България. Едно, че не ми се ходи по магазини като сме на почивка, втори, че цените наистина са по-високи за повечето неща и трето - предпочитам да похарча левове, вместо евро за магазински покупки.

# 121
Mur, като се натуткаме да отдем в Олимпиада, ще видя и аз за някакви телефони и контакти на място и ще ги пусна тук/на лични  Peace

# 122
Old Sport, чудесна идея  Grinning Много ти благодаря   bouquet

# 123
  • Sofia
Moмичета някой де е бил в този семеен хотел
http://www.domikatourbg.com/program_greece_asprovalta/view.html?hid=664368
Подозрително евтино ми се струва но го срещах и от други агенции преди дни на сьщата цена.Пратих запитване в агенцията и са ми пратили отговор децата не се таксуват и не ползват храна пьк за мен и мьжа общо 700лв и това е за спане и закуска обяд и вечеря newsm78
Нещо ми е много евтино не че всеки не иска ама знам ли чак ми сьмнително и това е цената за през целият сезон независимо кога  и кой месец за 7нощувки.
Дали не е добре да изровя саита на хотела някьде го мернах и да пратя там запитване да видим какво ще ми пишат?Как мислите? #Crazy

# 124
  • Варна
Moмичета някой де е бил в този семеен хотел
http://www.domikatourbg.com/program_greece_asprovalta/view.html?hid=664368
Подозрително евтино ми се струва но го срещах и от други агенции преди дни на сьщата цена.Пратих запитване в агенцията и са ми пратили отговор децата не се таксуват и не ползват храна пьк за мен и мьжа общо 700лв и това е за спане и закуска обяд и вечеря newsm78
Нещо ми е много евтино не че всеки не иска ама знам ли чак ми сьмнително и това е цената за през целият сезон независимо кога  и кой месец за 7нощувки.

Ами то май това си е нормалната цена.И ние бяхме за толкова.Оказа се че разликата в цената м-у нашия ваучер от  Колектива и цената на място е 5  евро на ден за двамата.Освен това на детето даваха пълна храна като на нас.Ние за кой ли път се убеждаваме че не трябва да взимаме ОИ или вечеря.Храната беше много вкусна и си хапвахме всичко ,а и обичаме да си го полеем-узо,бира,вино...и то станало поне 23 часа и сетне как се спи преял Simple SmileSimple SmileSimple SmileНие затова се зарекохме и вече никога ОИ в Турция,особено по скъпите.Туй опитаме,онова да не изтървем,да пробваме това и сетне сме за разтъпкване като преяли коне Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 125
Момичета, живот и здраве в края на следващата седмица и аз заминавам към Врасна. Надявам се силно на една спокойна почивка. Планираали сме отдих в студио

# 126
Имам един въпрос за Аспровалта. Търся непретенциозно място за нощувки в средата на юли. Условието ми е да бъде в края на селището, не от страната на Неа Врасна, а от другата страна. На картата виждам малко селище - Логкари. Някъде там.   Ако някой познава региона, моля да ми пише.

# 127
Тай, от въпросната страна има доста хотелчета и пансиони ( и къмпинг май). Ако успея да убедя мъжа ми да спре пътьом (защото като сме стигнали дотам, дребното вече е на предела на издръжливостта си) при следващото ни ходене дотам, ще опитам да запиша някой и друг телефон или координати. Иначе не знам доколо се рекламират в нета. Името на въпросното селище не ми говори нищо (но това не значи нищо, де)  Peace

# 128
Здравейте,

Искаме с приятели да отскочи за уикенд до Неа Врасна.
1-2 нощувки, не повече.
Дали може да препоръчате хотел с апартамент за 4рима?

Още се чудя Аспровалта или Неа Врасна, но все повече клоня към Неа Врасна, заради положителните коментари за плажа Simple Smile

# 129
И нашата почивка свърши в Ставрос:(...постояхме тази година 10 дни но пак ми се сториха малко. Надявам се в началото на септември да отидем пак за малко там...много ми харесва.
А относно плажовете в района и на мен по-голямата част от  плажовете   там не ми харесват..но ние ходим на един хубав пясъчен плаж без камъни...плитък и подходящ за децата...по цял ден събирахме морски звезди рапанчета раци и мидички.
Олд Спорт- да те питам нещо...имахме проблем с wifi в Ставрос...компа не можа да захапе връзката...казаха ми че са  инсталирани по-нови драйвери които там не се разпознават и за това не става...ама аз се съмнявам...дали знаеш нещо по въпроса...  bouquet

# 130
˘Galeto˘, честно казано нямам идея защо не сте уловили сигнала. Нямаме такъв проблем ние, но аз съм само потребител, не съм наясно с никакви технически детайли. Знам само, че нашия сигнал примерно понякога не се хваща от по-стари лап топи, но защо - не мога да обясня достатъчно смислено  Blush

# 131
Гори гората над Аспровалта.
А по плажа на Неа Вресна е камъняк, защото миналата година
е имало цунами и е разбила хубавия плаж

# 132
  • София

Old sport, според теб къде е по-подходящо за почивка с дете на 2 годинки - Ставрос или Неа Врасна?  Ще сме две седмици в Гърция, едната вече съм я резервирала на Ситония, но се чудя за другата дали да не разнообразим с района около Кавала  Thinking
Обаче нищо не ми е познато там, познавам само Халкидики и Катерини. Има ли в тези градчета детски площадки, алеи за разходка?

Казваш, че при самата Неа Врасна ( а не на Паралиа Враснон) плажа е добър - значи има пясък, а водата как е? Ние сме поразглезени с кристалната и тюркоазена вода по Ситония, та затова питам Simple Smile

Гледах хотела на Биг Дино - той в самата Врасна ли е, и имаш ли някакви впечатления от него?
Боже, дано ти стигне времето да ми отговориш на всички питанки Hug

# 133
  • София
Ние се завърнахме миналата седмица от Ставрос. Мога да кажа, че селцето е много приятно, има си всичко, плажа и морето са разкошни ( единственото е, че има камъни в началото на морето, което не съм го виждало по нашето Черноморие и освен това водата е много солена - попадне ли ти в очите, ставаш като вампир Mr. Green), но иначе е много плитко и водата е топла. В Ставрос има малка търговска улица, игрище, голяма детска площадка и лунапарк с колички, влакчета, гондола, въртележки ( цената на едно возене е 2 евро). Очаквах, че Лидл ще бъде в курорта, но той се намира на пътя за Врасна, така че не сме го посещавали. Имаше един супермаркет близо до плажа, оттам купувахме хляб, мляко и неща, които не носехме. Цените са нормални - хлябът беше между 0.70 и 1.20 евро, другите цени не си спомням. На плажа плащахме за консумация от кафето, ако си вземехме чадър и шезлонги ( 2 евро за кафе или фрапе), но имаше и свободна зона за чадъри. Дразнеше ме това, че непрекъснато минават едни черни и предлагаха какви ли не неща, ама буквално през 2-3 минути, голяма напаст.

# 134
  • София
NellyR, благодаря много за инфо-то  bouquet   bouquet

Вие къде бяхте отседнали в Ставрос? На мен ми се иска да е по-близо до плажа и засега разглеждам...в краен случай, ако нищо не харесаме, ще мисля друг вариант за тази висяща седмица. То и до Тасос може да се отиде, не мисля че от Ситония ще е мн далеч.

Като казваш, че има камъни по плажа - големи ли са, и трябват ли специални обувки (особено за малката) или не е чак толкова зле?
И водата как е - бистра ли е, има ли водорасли или медузи?

Общи условия

Активация на акаунт