Неа Врасна - Гърция

• 196 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Old Sport , само още един въпрос ако е удобно - 50 евро на ден за двама с включена закуска, безплатен нет и шезлонги и чадър ок ли е? Това е офертата, която ми направиха от този хотел. Гледах и други оферти, но те са или с подобни цени или малко по евтини. Иначе хотела през юни видях от вън и ми хареса, защото имаше доста цветя и изглеждаше чисто. Нямаше да питам толкова ако бяхме само с половинката, но ще бъдем с много капризни приятели и искам да си спестя гледането на криво  Embarassed

# 301
Ами според мен е ок. През високия сезон ценита там са към 100 евро...Но не искам да нося отговорност после, ако на капризните ви приятели не им хареса  Naughty Mr. Green

# 302
Благодаря ти много, беше изключително полезна. А то е ясно, че организатора, тоест аз ще си понеса и положителните и отрицателните коментари  Laughing

# 303
  • Варна
Доста хора имат проблем с резервацийте и той е такъв защото според мен обявените в нета места са в пъти по малко от действителните.Огромна част от хубави и на сгода местенца са полулегални,крият данъци и вземат на джоб.Да не говорим за гръцките лели собственички , които говорят само гръцки и нямат нет.БГ ТА са доста несериозни и алчни.Според теб не е ли по добре да се ползват освен отзивчиви и добри хора като теб и ГРъцки ТА.Можеш ли да публикуваш е-мели и тел. на добри ГРъцки  ТА.Кажи си във форума мнението за резервацийте-много хора се лутат в момента преди празниците.

# 304
  • Варна
Доста хора имат проблем с резервацийте и той е такъв защото според мен обявените в нета места са в пъти по малко от действителните.Огромна част от хубави и на сгода местенца са полулегални,крият данъци и вземат на джоб.Да не говорим за гръцките лели собственички , които говорят само гръцки и нямат нет.БГ ТА са доста несериозни и алчни.Според теб не е ли по добре да се ползват освен отзивчиви и добри хора като теб и ГРъцки ТА.Можеш ли да публикуваш е-мели и тел. на добри ГРъцки  ТА.Кажи си във форума мнението за резервацийте-много хора се лутат в момента преди празниците.

Това е за Олд Спорт да уточня.

# 305
  • софия
Привет-мривет, калимера  Simple Smile
Имам няколко въпроса. Щяхме да пътуваме от 3.09, но нещата се промениха и ще пътуваме на 30.08. до 02.09. Първо ме притеснява, че се пада уикенда, дали ще намерим места, все пак още си е сезон? Какви са цените на стаите, за преди сезона знам? Идеята е този път да спим в Ставро или Врасна, за да ходим на плаж на Олимпиада. Пък и в Аспровалта вече сме били 2 пъти.
И някой ако може да препоръча някакво настаняване  в Ставро.

# 306
peterky2002 , мисля, че до голяма степен си прав. За съжаление нямам никаква идея дали гръцките ТА ги предлагат изобщо тези места за настаняване. Имам усещането,че всеки се спасява сам. Дугото е, че от няколко години много активни там са сръбските ТА - карат си туристите направо с автобуси  доста хотелчета работят само с тях - примерно нашият съсед, който има две къщи на плажа (сигурно се събират към 20-тина стаи) от две години работи само със сръбски ТА.
За мен най-удачен е вариантът човек да отиде на място, да огледа и да си избере нещо и после да си се обажда на съответните стопани директно (ако иска пак да ходи да почива там). Много хора работята с редовни клиенти, които с години ходят все при тях и си се познават.
Имайте предвид, че доста от гърците там може да не са кой знае колко добре с английския, но знаят немски - предвид миграционните процеси през 70-80-те..така че пробвайте и този език за комункация. Освен това масово персоналът е от македонци или българи, така че езковата бариера отпада на много места Peace
Шшш, според мен няма да е проблем да намерите места за уикенда по това време. Цените след високия сезон са като преди високия сезон (обикновено) Peace

# 307
  • София
http://www.pansionelectra.gr/en/ Това е хотелчето, в края на крайбрежната алея на Паралия Врасна, за което ви писах. Собствениците не говорят английски, но ми жестикулираха, че чистачката, която идва сутрин до обяд е българка и ако мога да отида (да се обадя) по това време, за да се разберем Simple Smile.
Тъй като родителите ми искат да ходят там след 10 ти, погледнах резервациите за септември и имаше места.
Предупреждавам, че не сме спали вътре и ако на някой не му хареса, не нося отговорност. На пръв поглед изглежда ОК.

# 308
  • Варна
peterky2002
За мен най-удачен е вариантът човек да отиде на място, да огледа и да си избере нещо и после да си се обажда на съответните стопани директно (ако иска пак да ходи да почива там).

Разбира се , че е така и ние така правим като сме двамата.Проблема е , че тук пишат много родители които пътуват с малки деца.Нали разбираш какво е да обикаляш в топлика и да търсиш място за летуване с хленчещи дечица в колата.Да не говорим какво е да тръгнеш като нас от Варна и пътя до избраното място е 600 - 800 км.Наложи се да пътуваме от Катерини през София-излезе 14 часа път.Как след толкова път да се търси място.Ясно е ,че методите ни за резервация са много неефективни.Та в това е въпроса , ако имаш идея как да ги подобрим.

# 309
Здравейте, имам въпросче. Приятели ни казаха, че трябва да махнем теглича на колата, ако не теглим каравана или някакво ремарке? Глобите били солени, а нашят теглич е фабрично поставен. Дайте инфо, трябва ли да махнем теглича!

# 310
отзиви за това:
http://www.feelgreece.com/bg/north/kavala-region/paralia-vrasna/ … el/armiriki-rooms

Армирики Руумс

newsm78 добре изгледжа, цените някой знае ли как са?

Също и от хотел Афродита...

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 15:51 от amidala13

# 311
отзиви за това:
http://www.feelgreece.com/bg/north/kavala-region/paralia-vrasna/ … el/armiriki-rooms

Армирики Руумс

newsm78 добре изгледжа, цените някой знае ли как са?

Също и от хотел Афродита...
Бях писала по нагоре , че бяхме в Арминики мината година и ни хареса.Много трудно се сетих за името на хотела и докато го намеря мина доста време но сега резервирах.Стаите са хубави има 24 Часа топла вода , барбекю което собственика пали вечер за да няма сърдити има и нет.Цената която ни дадоха е 20 евро.На мен ми харесва и е подходящ за хора с малки деца има голям двор и стаи на приземен етаж което е много удобно поне за мен.
За Афродита пусках запитване но до колкото си спомням беше скъпо .

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:13 от krissia

# 312
Днес пусках капаро за хотела и полудях сметката която ми дадоха е към Алфа банк , отидох там и ми искаха 12 евро такса за 30евро превод ShockedОтидох в уестар юниан там е 10 а м манеи грам е 9 как може да са такива таксите .Казаха ми че и едно евро да преведа и 50 таксата е една, това е кожодерство не мислите ли?!!!

# 313
  • Русе, у дома
Днес пусках капаро за хотела и полудях сметката която ми дадоха е към Алфа банк , отидох там и ми искаха 12 евро такса за 30евро превод ShockedОтидох в уестар юниан там е 10 а м манеи грам е 9 как може да са такива таксите .Казаха ми че и едно евро да преведа и 50 таксата е една, това е кожодерство не мислите ли?!!!
Ами мислим, но е така. Банките в България така са се обединили и предлагат услуги с високи такси. Най-удобно е с кредитна карта и да се плати безкасово в самия хотел. Макар че спахме в пансион в Аспровалта, платихме на пост терминал в къщата. Много по-напред са в това отношение гърците от наШТе хотелиери... Най-евтино е да преведеш сумата в банка от една и съща финансова група.

# 314
Ами мислим, но е така. Банките в България така са се обединили и предлагат услуги с високи такси. Най-удобно е с кредитна карта и да се плати безкасово в самия хотел. Макар че спахме в пансион в Аспровалта, платихме на пост терминал в къщата. Много по-напред са в това отношение гърците от наШТе хотелиери... Най-евтино е да преведеш сумата в банка от една и съща финансова група.
Ако платя през кредитна карта цената е 30 евро а от същата банка е 12 евро.Наистина безкасово е по добре , но като искат капаро няма как.Не можем да си позволим да сме без подсигурен хотел тък като сме с дете и не можем да обикаляме .

Общи условия

Активация на акаунт