Отговори
# 540
Един днешен разговор и от нас:
- Дамяне хайде да спрем детското , малко да ти починат очичките.
-Те си починаха в леглото мамо.
Отива си до леглото и ми го сочи- Ето тук си починаха.
Другото по интересно при нас е , че до толкова съм го психясала това дете да пази тишина докато брат му спи, че на моменти съм го забелязала издавайки и най малкия звук да си слага сам пръст на устата и да си прошепва "тихо", не дай си Боже аз да вдигна шум , зарязва всичко и тича пак така с пръст на устата да ми прави забележка ooooh!

# 541
Здравейте всички в този мъглив и мрачен ден.
Бих искала да ви разведря с глътка шампанско и хапка от моя любим плод по случай моето помъдряване днес и за здравето на прекрасното ми слънчице Даниела, която има имен ден!

# 542
  • София
Мечи, да сте здрави и щастливи цялото семейство! Целувки на малката именничка!

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 12:06 от mrm

# 543
  • в сърцето на един мъж...
Мечи, да сте живи и здрави и двете и все така прекрасни!  bouquet

# 544
Мечи, да сте живи и здрави и двете, както и мъжете във вашето семейство! Весел празник тази вечер!

# 545
Мечи,да сте живи и здрави,все така прекрасни и неотразими!  Hug

# 546
ИЛИАНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ! (с голямо закъснение) Да сте живи, здрави, весели, щастливи цялото ви страхотно семейство!   bouquet   bouquet   bouquet

# 547
Миме, Ганич, Пети, Силве и Диде - благодаря ви от сърце за милите думи и хубавите пожелания  newsm51

# 548
Няма как да не честитя и тук на Радето:

Честита принцеса Ивелина! Да е жива, здрава, весела, игрива и много щастлива! На теб- бързо възстановяване!
Много се развълнувах, страхотна новина!

# 549
  • Пловдив
Да доложа новини от Радето.
Днес в 8.30 часа роди своята принцеса Ивелина.Бебка тежи 3280 гр и е 50 см.Имала малко косичка.Мама е много добре.Роди секцио с епидурал и спинал.Чувства се перфектно.Много е щастлива.
Утре ще ходя да я видя и ако дадат бебето ще ги снимам да ви пусна снимка.

# 550
Да е честита принцеса Ивелина на гордите мама Ради и тати Пешо!

# 551
Раденце, честито! Прекрасна бебе със страхотни мерки. Да ви е много здрава и да ви прави изключително щастливи и горди родители!

# 552
  • в сърцето на един мъж...
Честита дъщеричка Раде! Да ви е жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 553
  • Пловдив
Днес бях при Радето на свиждане.Видях бебка за малко.Много е красива-беличка,русичка,бузанка,със сини очи.Прекрасна просто.Радето е добре.Придръпва я от тук от там,но ще се оправи.

# 554
Браво! Прекрасни новини! И тук отново искам да честитя на Радето - Да е жива и здрава малката принцеска! Хайде искаме снимки! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт