Отговори
# 555
,

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 12:59 от пречупена

# 556
Лелееее, колко е сладка малката Ивелина, жива и здрава да е  Hug Hug Hug

Весела Коледа, момичета! Бъдете много щастливи, здрави и позитивни!!!

Днес щерката пусна поредния си бисер, който този път запомних  Embarassed  Слизаме на метростанция Сердика ІІ и излизайки от асансьора тя вижда археологическите разкопки (тези, които още не са достъпни за разглеждане) и казва учудено: "Ауууу, камъни!!!"  Grinning

# 557
  • София
Здравейте и Честито Рождество Христово и от мен!
Да са ни живи и здрави имениците!
(единият ми брат в това число и единият ми племеник, че май и баща ми, но той 100пъти има имен ден през годината)

Ивелина е прекрасна! Да ти е жива и здрава, Раде!  Hug

Онзи ден и Бела пак си прояви пророческите способности, но колкото и да се мъча не мога да се сетя за какво ставаше дума...

Иначе подаръците, които получи бяха оценени както следва:
розов крокодил от форумския дядо Коледа - няколко дни, но все пак го получи първо него
животинско домино от градинския - играе го доста
говореща мечка от "истинския"- слуша я 1 ден нон-стоп и май това беше - между другото много хубаво ги разказва приказките Simple Smile
глава за прически от майка ми - няколко часа прави прически и й мина мерака - главата е ниско качество и косата я чакам да се заплете необратимо
лего със спящата красавица от нас - 5минути възхищение и отиде в забвение
палатка-къща от единия ми брат - голям фурор, но тя много отдавана искаше нещо такова
конструктор с топчета от на Илия брат му - горе-долу й е интересен, но едва вчера го получи
Освен това получи от Илия и майка му (без моето одобрение):
порцеланова кукла (?), която обаче бабата каза да стояла у тях, за да не се счупи (?)
два комплекта шапка+шал+ръкавици, които тя отказва да сложи ( Twisted Evil)
рокля, която също се харесва повече на тати, отколкото на детето  ooooh!

Шервам информацията, за да имате идеи за рождените дни. Аз за нашия нямам  Tired Но глася партито... уж щеше да е у нас и снощи Бела каза, че иска да е другаде  ooooh!

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 11:11 от carbo

# 558
Наде,Белка наистина позна за Ивето Simple Smile
Честит празник на всички празнуващи и техните близки от мен.

# 559
Честита Коледа на всички майки, татковци и дечковци! Момичета, нака вие и любимите ви хора бъдете здрави, усмихнати и да ви се случват само хубави неща!

Раде, Ивелинка е прекрасна сладурана! Мисля,че ти печелиш по точки за най-прекрасен предколеден подарък!

Бисери от Яна:
Вчера се разхождат с двете баби и двамата дядовци/майка ми и баща ми от Варна бяха за Коледа при нас и беше супер/ в центъра, минават покрай разкопките до ЦУМ и едната й баба й казва: "Яни, виж, бабо, старини."
Яна се обръща към нея и казва : "Не, бабо, старините идват отзад/разбирай дядовците/."
Голям смях падна. Добре, че нямаше засегнати.

За коледните подаръци:
Два конструктора Лего - Горска полиция и спасителна база с хеликоптер от нас единия, а от майка ми - другия - няма такава игра. Подозирам, че ако Легото не беше опаковано, съпругът ми щеше да го разопакова и сглоби преди Коледа още. Двамата с Яна му удрят голяма игра с тези Лега.
Проектор за рисуване - от сверъква ми. Също много си играе с него и ужасно си го харесва. Наистина е занимателна играчката. Само ако купувате за децата за РД, гледайте възрастта на кутията, че тези, които са за 5+, 6+ и 7+ са сложни.

Книжки за зайчето Феликс - много любими й станаха. Заспива с тях и става с тях.
Хитовите подаръци са това. Иначе получи още много дрешки, лакомства, пеещ дядо Коледа и вече не помня какво още. Къщата се пръска по шевовете от подаръци, ядене, пиене....лошо да ти стане от толкова празници направо.

# 560
  • София
Весела Коледа на всички! Много здраве и усмивки!
Раде, Ивелина е прекрасна! Да ви е жива и здрава!
Нашите подаръци - първо място за сладоледения комплект, голяма радост Simple Smile Микрофон с батерии - за мой ужас се оценява и от 2-та, някакви принцеси за оцветяване също се ползват. Нула внимание за книжките и комплекта за прически на куклите.
Бисер от Михаела - "Измислих какво да подарим на дядо Коледа за благодарност - летни дрехи, за да може да излиза и като стане топло" Simple Smile
И малко оплакване - децата ми са станали абсолютни лепки! Михаела не желае да прави нищо сама в мое присъствие, Боян е започнал да я копира. Нон стоп ме дърпат, трябва да участвам във всичко и само слушам мамо, мамо, мамо... Не знам аз ли откачам, но много ме дразнят. Вашите занимават ли се сами (изключвам гледането на детски)?
Пети Joy

# 561
Честито Рождество, мили момичета! Дано здравето, късмета и благополучието не напускат домовете ви!  Hug

Раде, честито рождество Ивелинино на теб:))) Страхотна бузанка си имаш, да ти е здрава и усмихната! Разкажи как сте и как ти протича ежедневието, да си припомним бебешките моменти.

Наде, Белка си има пророчески способности, казваш. Развивай и ги, т.е. питай я разни неща от време на време (за климата, за гости,за числата от тотото Wink)). А ако мистериозно изчезнеш от тук, ще сме спокойни, че сте ударили джакпота и се припичате на някой остров Wink

мрм, Мишето много съобразителна с този подарък  Joy А за лепването - предполагам, че е защото сега не излизаме толкова много навън и прекарват толкова време само с нас. И Дара е станала доста привързана напоследък и дори при оставане при баба й за няколко часа трябва да се крия като партизанин и да се измъквам по чорапи.

Подарицъте тази година и на мен много ми харесаха (почти всички де). От баба и дядо получи пиано със столче и микрофон и още не Бъдни вечер спретна един мини концерт. Получи и една количка за кукли, но май не я отрази твърде, смятам че вече малко са й омръзнали. От майка ми получи тротинетка и направо засия от щастие, а и самото возило е супер яко, даже на мен ми се иска да я карам, взехме я от тротинетки.ком. От кръстницата си получи интерактивни карти за игра с изтриващ се фулмастер, също много сполучлив подарък. Леля й подари мозайка, на която се слага картинка, а детето поставя бобчетата по схема. Готино е, но си има занимавка доста за нас. От нас Дара се сдоби с малко Лего, порцеланов сервиз с барбарони и ксилофон. С тия барбарони голям зор видях, че детето ги иска от 4 месеца, а те са доста 'ретро'. Изрових интернета да ги намеря Simple Smile)))))  

За рождения ден,ако ме попитат, ще предпочета дрешки за подарък Simple Smile

# 562
Марте,добре сме.
Всичко мина спокойно и без притеснения,възстановявам се доста добре и се наслаждавам на майчинствотО.Малко неуверено тръгна кърменето,но с помощта на приятелка май се получават нещата.В момента е идилия у нас,защото сме си аз,бебето и свекървата,мъжете ги изгонихме в София да поработят,но утре си идват.
Таткото този път е по-уверен в себе си и взима малката докато плаче,помага нощно време и през деня,интересува се как сме,сега звъни по 100 пъти да ни чуе  Heart EyesАз си получих моя подарък още на 21,а тати и чичо се наградиха с Плейстейшън 3  hahaha

# 563
  • София
два предпразнични бисера и от нас:
След като цял ден съм й вървяла по гайдата, следва едно простичко обяснение в любов: "Мамо, искам да ти кажа нещо - ти си ми любимата майка"
Играят си с баба си на майки с деца, но явно играта е минала на друго ниво без бабата да е уведомена и на въпроса й:"А къде са ни децата?" последва отговор: "Ами те станаха баби и дядовци и сега нямаме деца"
Но в бисерите Мишето, отдавна ми е фаворит на мен Simple Smile

Раде, Пешо и Плейстейшън 100 да получи, пак твоят подарък е по-хубав Wink

# 564
newsm51 ах пиленце миличко!  Hug

Честита и успешна нова 2013 момичета! 

До моята среща с второто синче остават 9 седмици.  Още не мога да повярвам, че отново ще имам възможност да мина по този път.  Колички, бутилки ... памперси и кърмене!!!

Скоро ще имаме и рожденици под ред.  Как минаха 4 години, не ги усетих!

# 565
Момичета, честита нова 2013 година, пожелавам тя да бъде по-здрава, по-успешна и по-пълна с любов за всички нас.

Раденце, страхотна е Ивелинка, да ви е жива и здрава още веднъж. Хубаво е, че и таткото се отпуска и помага Simple Smile. Подкрепям Радето, че от твоя подарък по-хубав Коледно-Новогодишен няма.

Подаръците, които получи Йоан са:
- писта на HotWheels (един ден игра и не се е сещал повече за нея)
- говорещо килимче с числата и азбуката (от време на време се сеща и се занимава около 30 мин.)
- пъзел с Мики Маус - (комплекта съдържа ти пъзела от 9, 12 18 части. Голямо редене пада)
- Книжка "Вълшебни приказки за лека нощ" (от Форумския дядо Коледа) -четем всяка вечер
- книжка Играй и учи с Тито на издателство Фют - вчера я получи и цяла вечер баба му я препрочиташе
- конструктор Лего (пожарна) - три дни денонощно игра, сега взе да се насища
- пожарна кола от Лего , Карс серията

И един бисер: Возим се в трамвая и на една от спирките чуваме "Следваща спирка Гео Милев", при което Йоан казва: "Мамо като кажат Йоан Солаков и Деси следваща спирка, тогава ли трябва да слезнем?"

# 566
  • София
ЧНГ и от мен! Да е много успешна и изпълнена с положителни емоции!

ДесикаJoy Супер!

# 567
  • София
ЧНГ и всичко най-хубаво и от мен!   bouquet

Деси, като виц е тази случка!  Joy Супер Simple Smile

Аз малко да ъпдейтна инфото за подаръците - къщата-палатка се радва на небивал интерес, също както и доминото, което предпочита дори пред анимационно филмче! Розовият крокодил и мечо-разказвач също все още са на дневен ред.

Нашата нова година не мина без драми - Илия заяви, че няма да имаме повече деца.  Shocked Cry И така, както се чудех аз самата искам ли, не искам ли, отговорът сам си дойде - явно искам, но пък (също толкова явно) няма да ме огрее  Tired

# 568
  • Пловдив
За много години,момичета!

Подаръците са й-Плей До тортена фабрика-много играе с него
                             Количка с дистанционно-малко й обръща внимание
                             Интерактивно кученце Тото-заиграва се
                             Касов апарат-много играе с него

carbo ,а каза ли защо не иска?

# 569
carbo защо не иска?  Мислиш ли, че има начин да го убедиш в противното някак си? .... разбира се ако ти си сигурна, че искаш!   Hug

Май май трябва ново име на темичката да се измисли.  Нашите Февруарчета ще стават на 4ри вече!!!   Embarassed   да подсетя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт